Лучанам розповіли, як продати 317 тонн цементу через соцмережі

Лучанам розповіли, як продати 317 тонн цементу через соцмережі
Спеціаліст із маркетингу у соцмережах Русеф Кадиров розповів лучанам про те, як організувати продаж товарів через соціальні мережі.

Лекція Кадирова «SMM не працює або як продати 317 тонн цементу у Твіттері» відбулася в рамках медіа-форуму VolynMediaCamp, що відбувається у Луцьку 23-24 листопада.

Зазначимо, що Кадиров розповідав про SMM (продажі в соціальних мережах) через Skype прямо із Сімферополя.

Експерт зазначив, що зараз у соціальних мережах найчастіше продають одяг, просувають музичні колективи та інші послуги. «Це одяг, взуття, туристичні послуги, жіноча тематика, косметика і, за останніми спостереженнями, добре просуваються музиканти. Будматеріали важче(продати, - ред.), але в принципі теж можливо», - зазначив він.

Русфет Кадиров розповів про історію успіху підприємця Едуарда Комова, що зумів продати через соціальну мережу Twitter 317 тонн цементу. Користувач знаходив своїх клієнтів через мережу, а безпосередні домовленості укладав по телефону.

Щоб його сторінка мала успіх, Комов створив історію про кота, що живе на цементному заводі «Котяра Цемёнтыч». На думку Кадирова, саме такий імідж створив успіх для Twitter-магазину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Русфет Кадиров.
Відповісти
Останні новини
Лучанам розповіли, як продати 317 тонн цементу через соцмережі
23 листопад, 2013, 13:19