Кварцяний прокоментував нічию з «Таврією»

Кварцяний прокоментував нічию з «Таврією»
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний поділився враженнями від матчу з "Таврією".

"Дуже сумно і неприємно відчувати, коли команда не забиває два пенальті. У моїй кар'єрі це вже третій випадок. Один раз таке трапилося в Овідіополі, коли вели 1:0 і не забили два пенальті і програли 1:2, а потім в домашньому матчі з Геліосом (0:0) не реалізували дві "точки". Такий рок переслідує мене раз на три-чотири роки", - сказав Кварцяний В інтерв'ю телеканалу "Футбол".

"По грі можна сказати, що Таврія спробувала нав'язату перевагу, тому що у неї небезпечне турнірне становище, але й у нас не зовсім радісне. У господарів добре виходило контролювати м'яч на початку гри, а ми відійшли назад, бо занадто глибоко грали Матуку і Скоба", - пояснив тренер.

Також він зауважив, що про команду може сказати багато позитивного.

"Зіграли на результат, але не втримали. Я бачив, що дуже багато втрат було, а це завжди загрожує наслідками. Очко на виїзді - не зовсім поганий результат. Будемо говорити з футболістами про помилки і йти далі", - висловився Кварцяний.

"Хрістопулос незадоволений суддівством? Суддівство було складним, тому що команди грали на межі, після двох тижнів простою. Коли включалися максимальні оберти, футболісти починали "сипатися". Адаптація до гри пішла дуже слабка, ми грали на напівшвидкостях, повільно. Сумбуру було багато...", - сказав Кварцяний.

Нагадаємо, 24 листопада "Волинь" зіграла внічию з "Таврією".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний прокоментував нічию з «Таврією»
24 листопад, 2013, 16:51