Голєва започатковує телепроект «Народний адвокат»

Голєва започатковує телепроект «Народний адвокат»
У перший день весни на телеканалі «Нова Волинь» у прямому ефірі стартує телепередача «Народний адвокат».

Автор ідеї та співведуча телепроекту – депутат Луцької міської ради, голова Ради обласної правозахисної громадської організації «Народний адвокат Волині» та керівник обласної організації Європейської партії України Олена Голєва.

Як розповіла Олена Голєва, у першому телеефірі «Народного адвокату» 1 березня візьме участь лідер Європейської партії України, депутат Верховної Ради Микола Катеринчук.

«Передача триватиме півгодини. Виходитиме вона щочетверга о 18.15. Кожного ефіру буде гість, який відповідатиме на найгостріші запитання, які є у жителів нашого краю. Усі охочі зможуть телефонувати в студію. У першій передачі гостем буде Микола Катеринчук», – пояснила вона.

«Я сподіваюсь, ця передача стане популярною. Принаймні тем точно не забракне. Малозабезпеченим людям дуже потрібна безкоштовна юридична допомога, а головне – юридичний супровід», – зауважила вона.



Олена Голєва також переконує: ініційований нею телепроект не нестиме функції політичної агітації.

«Ми вже три роки працюємо. Приймальню соціальної програми «Народний адвокат» у Луцьку ми не відкривали під вибори й не закривали опісля. Тобто вона робиться не під вибори, а після виборів не закриється», – запевнила вона.

Сам Микола Катеринчук розповів, що дуже зрадів, коли дізнався про те, що на Волині «Народний адвокат» стане телевізійним проектом.

«Це була моя мрія, щоб соціальна програма «Народний адвокат» отримала підтримку саме на телебаченні. Для громадян дуже важливо мати зворотній зв'язок з тими, хто їм допомагає. При цьому безкоштовно», – зазначив він.

«Фішка цієї програми – це долі людей, їхні проблеми і те, як вони вирішуються, як їх можна вирішити в нинішніх умовах, з діючим законодавством, з нашими судами», – сказав народний депутат.

«Фактично сьогодні «Народний адвокат» входить у кожну волинську оселю, програма йде до тих людей, які потребують соціального захисту, які не мають грошей на дорогих адвокатів, які не знають своїх прав, які навіть не можуть самостійно пересуватися, щоб прийти у приймальню нашої соціальної програми. Тепер усі матимуть змогу зателефонувати, розповісти про свої проблеми і найважливіше – отримати реальну допомогу», – додав Катеринчук.

Нагадаємо, на Волині з березня 2009 року діє соціальна програма безкоштовної юридичної допомоги «Народний адвокат», яку 10 років тому започаткував лідер Європейської партії України Микола Катеринчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото мер Романюк попав
Відповісти
Катеринчук так мріяв і з грошима Голєвої його мрія здійснилась, Вікторова вигнав бо в того грошей особистих не було, щоб так піарити партію. А Кузьмович в держави накрав, що можна в кожному місті фінансувати таку програму. Головне перед виборами засвітитись, потім Олена як стане народним депутатом собі гроші за цю всю благородність відібє в сто раз, адже в неї є досвідчений наставник, який знає, як треба в держави красти.
Відповісти
Вже 3 роки говорять про те ,щось ось тільки вибори пройдуть і Голєва закриє свій благодійний проект.І ось вже стільки виборів пройшло, а вона все не закриває. І як же ж воно так? Ніби й добру справу робить , а так жаба душить , що самі так не можемо, так?
Відповісти
Піар перед виборами. Що ще додати...
Відповісти
А що, Голєва - юрист? Колись хвалилась тут, що закінчила школу комбайнерів Божидарника, ніби-то економіку? Хоча і юристів готують в Луцьку... Одні сльози. Правознавство їм читати в 5-му класі поліських шкіл. Он, Павло Заєць -"юрист", ледве своє прізвище пише без помилки.
Відповісти
Ато Голєва така дурна, щоб закривати після виборів, а потім, що перед виборами знов відкривати? Це ж піар акція. А на рахунок того, що ми так не можемо, звичайно не можемо, не у всіх є дар кидання і розкрадання, всього, що тільки можна.
Відповісти
Да здраствуют выбори!!!
Відповісти
Останні новини
Голєва започатковує телепроект «Народний адвокат»
01 березень, 2012, 13:23