Гузь розповів, як вони з Клімчуком і Смітюхом допомогли дітям

Гузь розповів, як вони з Клімчуком і Смітюхом допомогли дітям
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь («Фронт Змін») вважає, що він коректно виконав свою місію депутата, допомігши садочку в місті Ратне замінити вікна.

Про це він заявив 1 березня під час засідання постійної комісії Волиньради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Коментуючи ситуацію Гузь розповів: до нього дійсно звернулась завідувач Ратнівського дитячого ясель-садка №1 Лариса Оліферчук з проханням допомогти знайти фінансування для заміни вікон.

«Я звернувся до представників влади: до губернатора, до голови обласної ради і голови комісії. Це нормальний процес роботи депутата облради. І так сталося, що депутат обласної ради Борис Клімчук відреагував на цей запит», - розповідає Ігор Гузь.

«І перспективний кандидат в народні депутати по Ковельському округу пан Смітюх (Григорій Смітюх – народний депутат України, - ред.) з Борисом Петровичем ці вікна вже освятили і вони працюють. Я свою функцію виконав. Моє завдання допомогти, звернути увагу влади і скорегувати в той чи інший напрямок. Тому на сьогодні це питання знято», - пояснив депутат Волиньради.

«Далі, Ігор, ми займемось іншим питанням – в садочках шифер міняти треба. Ми маємо переходити до іншої теми», - продовжив тему голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Нагадаємо, що 14 лютого голова Волинської ОДА Борис Клімчук відвідав цей яслі-садок та дав вказівку місцевим владцям взятись за проектування ще одного дитсадка на 380 дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гуз(с)ь! Ты если метишь в депутаты, то сам должен хоть что-то делать! А таких "открывателей глаз" у нас... весь БЮТ! :)А ля-ля - не мешки ворочать!!!
Відповісти
Так усім опозиціонерам, хто міг би "хоть что-то делать" (тобто людям з бізнесу) Партія регіонів вже давно пальці в двері... В БЮТ залишились лише ті, хто за ідею, але без грошей:)
Відповісти
Останні новини
Лучанин зарізав свого гостя
01 березень, 2012, 16:07
Гузь розповів, як вони з Клімчуком і Смітюхом допомогли дітям
01 березень, 2012, 15:33