«Дорожники» Волині кажуть, що перший сніг не застав їх зненацька

«Дорожники» Волині кажуть, що перший сніг не застав їх зненацька
Перед випаданням першого снігу у всіх підрозділах "Волинського облавтодору" ввели цілодобове чергування людей та техніки.

"Усього в області для забезпечення безпеки руху на трасах були задіяні 44 одиниці техніки, з якої 28 – комбіновані дорожні машини. Ті самі, що розкидають піщано-сольову суміш…", – цитує заступника начальника Служби автомобільних доріг в області Юрій Ришкевич прес-служба відомства.

У відомстві кажуть, що для нього ніч з 25 на 26 листопада виявилася повністю безсонною.

"На дорогах загальнодержавного значення не було потреби обробляти лише траси "Луцьк – Устилуг" та ділянку "Ягодин – Ковель", де через метеорологічні умови льодова скоринка практично не утворювалася", - повідав він.

Як розповів начальник обласної Служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак, волинські шляховики заготовили 47,7 тисячі тонн піску для посипання доріг, це 106 відсотків від потреби.

Також, кажуть у відомстві, в область ввезено 3517 тонн солі. Цього запасу має вистачити до лютого. Далі закупка солі буде здійснюватися вже за рахунок коштів бюджету-2014.

"Випробування першим снігом і першою ожеледицею, які щороку стають надзвичайно відповідальним іспитом як для дорожників, так і для водіїв, волиняни, схоже, витримали з честю. Адже вранці 26 листопада у Службу автомобільних доріг області не надійшло жодного сигналу про те, що на території області відбулися якісь серйозні дорожньо-транспортні пригоди, причиною яких стала перша ожеледиця", - повідомили у прес-службі відомства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Опа, нєжданчік - зима прийшла) Кожного року одне і те ж. Шановні, а що ви інші місяці робите? Зима ж щороку приходить, прив один і то й же час! Ви не вкурсі, що до неї треба хоча б якось приготуватися?)))
Відповісти
Останні новини
«Дорожники» Волині кажуть, що перший сніг не застав їх зненацька
26 листопад, 2013, 10:46