Янукович розповів, коли підпише Угоду про Асоціацію. ВІДЕО

Янукович розповів, коли підпише Угоду про Асоціацію. ВІДЕО
Україна підпише з ЄС Угоду про Асоціацію, коли буде готова до цього, - заявив президент Віктор Янукович.

Янукович вважає, що підписання угоди про асоціацію має відбутися лише тоді, коли Україна вийде на належний економічний рівень, стане конкурентоспроможною, - пише ТСН.

Сам гарант сподівається, що це станеться якнайшвидше.

"Щоб країна була конкурентоспроможною. Як тільки ми вийдемо на той рівень, який нам буде комфортним, і коли він буде відповідати нашим інтересам, коли ми домовимось на нормальних умовах, тоді будемо вести розмову про підписання. Коли це буде? Швидко чи не дуже швидко. Час покаже. Я хочу, щоб цей час був якомога скоріше", - підкреслив президент.

Він розповів, що протягом тривалого часу Україна вела переговори на різних рівнях з різними структурами Європейського Союзу в торгово-економічних питаннях, питаннях енергетики.



"Будь-які переговори, які ми вели, були спрямовані на те, щоб підійти в хорошій формі. Тобто, Україна, перш за все, повинна мати достатній економічний ресурс для імплементації цієї угоди", - наголосив Янукович.

Також глава держави запевнив, що Україна і надалі продовжуватиме свій курс на євроінтеграцію, йдеться в повідомленні прес-служби президента.

"Ми будемо йти своїм шляхом, ми будемо робити все, щоб Україна ставала економічно міцнішою, сильнішою", - резюмував Янукович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

змусили?))))
бреше бо багато кліпає!!!!
Відповісти
та нах ти нам "ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮЄШ"???
ска навчись нормально говорити мовою держави в якій ти случайно президент!!!
аж стидно за такого президента...!!
Відповісти
Не случайно:)Його вибрали українці,такі ж як ти.А ти напевно продажного Ющенка вибирав?Не соромно зараз???
Відповісти
ЙОГО я точно не обирав!
всім відомі факти фальсіфікіції!!!
в кого я б не спиав то всіпроти були яника!
був в виборчій комісії і був свідком одної з таких фальсифікацій!!!!!
Відповісти
Правильно Янек сказав,ми не бідні родичі,щоб на колінках проситись в Євросоюз і слухати ультіматуми.І перед зимою уряд не має права заморозити пенсії,стипендії,зарплати нашим людям в угоду Міжнародному валютному фонду.Я проти підвищень комуналки в угоду ЄС.А ще,я проти того,щоб українську землю (за угодою з ЄС) купували іноземці.Враховуючі продажність наших чиновників ми з вами років через десять можемо стати наймитами на власній землі. А хто не вірить в свою країну раджу валити в Євросоюз,вас і зараз ніхто не тримає:)
Відповісти
Ти Куме бідний розумом. Що ті суки за 3 роки при владі зробили. Наша комуналка зя яку ти так сциш - це суцільна гнила каналізаційна труба. Покрали гроші і нічого ніде не модернізували. Дороги не зробили бо гроші вкрали. Уряд щоб пенсії заплати взяв кредити в комерційних банках. І здогадайся хто відсотки буде сплачувати? Ти і я!А не вони.Ти вже наймит у цієї влади, я ним бути не хочу. Я хочу жити за законами, а не понятіями! Банду геть!
Відповісти
Ти вже наймит у цієї влади, я ним бути не хочу.-після прочитаного одне питання, це хто? трансвистит? тоді зрозуміло, мета виправдовує засоби.
Відповісти
Ванга якось перед смертю сказала...
"після свого сроку правління, президента України на новий не виберуть і його потім вбьють...!"
Відповісти
А можна поцікавитись,де ти таке побачив?Сам напевно придумав?От брехун)))
Відповісти
не можу зараз знайти...
просто дивився документальну передачу про Вангу!
і про Обаму вона казала "шо про чорнокожому президенті Америка впаде"
не хочу бути пустословним поживем побачим!
бо щось в наш час знайти в інеті "не фейк" складно...
Відповісти
Як вже дістали ці загальні фрази, якими постійно замилюють очі й вуха
Відповісти
_ТОЛЬКО ИДИОТЫ могли ПОВЕРИТЬ в СКАЗКУ "ПР " об АСОЦИАЦИИ с " ЕС " . - Бо " ЕС " - лдя БАНДЮКОВ - СМЕРТЬ .- Бо там ЗАКОНЫ - а они ПРИВЫКЛИ по КРЕМЛЁВСКИ - по " справедливому " - тоесть по ПОНЯТИЯМ . _ Нашли КОГО СЛУЩАТЬ !!! - Это равносильно шо послушать ПуТКИНА о присоединении РОССИИИ к братской БЕЛАРУСИ или Сев. КОРЕИ !!! _ Ну СЛУШАЙТЕ - дальше. Пока у ВЛАСТИ " ПР " - УКРАИНУ КуНОВИЧЬ ниКОГДА неДОПУСТИТ в " ЕС " _ " РАЗВЕЛИ как слепых КОТЯТ " ( Литвин ) _Выбирать на ВЫБОРАХ нуЖНО БЫЛО - аНЕ ПРОДАВАТЬСЯ за ГРЕЧЬКУ - ПРОДАЖНАЯ БИОМАСА блин !!! - Этож позор на ВЕСЬ МИР - у Европы - ТРЕБОВАТЬ ДЕНЬГИ !!! - ПРОДАЖНАЯ ВЛАСТЬ и продажный НАРОД !!! _ РЕБЯТКИ СТУДЕНТЫ - у НАС с ВАМИ ток один ВЫХОД -ОБЬЕДИНЯТЬСЯ ПЕРЕВЕРНУТЬ ЭТУ СТРАНУ . - Иначе будете у МАЖЁРОВ на ПОБЕГУШКАХ - да СЕМЕЧЬКИ на ВОКЗАЛЕ ПРОДАВАТЬ !!! _ СПАСИБО ЖИТЕЛЯМ ДОНБАССА !!!
_Да - СДЕЛАЙТЕ то ВЫВОДЫ - шоТ этих ГОСПОД - СЛУШАТЬ ниКОГДА неЛЬЗЯ - бо ОБУЮТ _http://www.youtube.com/watch?v=DRhtW0ySMWk
Відповісти
Останні новини
Янукович розповів, коли підпише Угоду про Асоціацію. ВІДЕО
26 листопад, 2013, 22:44