Табачник погрожує студентам забрати стипендії

Табачник погрожує студентам забрати стипендії
Для отримання стипендій студенти зобов’язані відвідувати заняття, а свій вільний час після 15:00 вони можуть використовувати, як хочуть.

Про це заявив міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, ‒ повідомляє Українська правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Кожен зобов’язаний, якщо він отримує стипендію, працювати, а для студента, який отримує стипендію, робота ‒ відвідування заняття. Рішення про те, кого допускати до іспитів, а кого не допускати до іспитів, ухвалюватиме деканат. Але мені здається, що навчальний процес організовано досить демократично, і його треба повністю виконати, а після 15:00 є величезна кількість вільного часу», ‒ зазначив Табачник, відповідаючи на запитання, чи реагуватиме якось міністерство на те, що студенти замість відвідування занять у виші беруть участь у мітингах.

Він зазначив, що за виконання навчального плану студентами у виші відповідає керівник навчального підрозділу ‒ це директор інституту або декан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смішно!!! Ніби Табачник не пропускав в студентські роки лекції,навіть лабораторні,сесія два рази в рік-студенти не бачать перспективи їх подальшої долі-студенти роблять правильно і на правильній дорозі.Мажори захватили для себе усе західне починаючи з відпочинку,автомобіля.навчання дітей,нерухомості,яхт,вкладів і ...ВПЕРЕД- ваша доля в ваших руках.
Відповісти
стипендии начисляются по результатам сессий. совсем уже сдурел.
Відповісти
Бла-бла-бла. толку з його слів коли він нікому не потрібен))) ніхто його слухати не буде))))
Відповісти
Це правильно. Державники вчаться за гроші держави. Хай переходять на платний і мітингують. Держава має підтримати тих, хто хоче відрубати їм голову? Ха-ха-ха-ха-ха. Це революція чи сад дитячий?
Відповісти
Останні новини
У Луцька - нове місто-партнер
27 листопад, 2013, 14:35
Табачник погрожує студентам забрати стипендії
27 листопад, 2013, 14:31