Центральний ринок. БУДНІ МІСТА

Центральний ринок. БУДНІ МІСТА
У черговому матеріалі рубрики "Будні міста" - Центральний або "Старий" ринок.

Торговище розташоване на межі Старого міста та центру обласного центру.

Сусідство замку Любарта та ринку провокує чимало суперечок, не лише серед депутатів міськради, які періодично говорять про потребу перенесення базару, а й простого люду. Одна кажуть, що "Старому" треба змінити прописку, бо він псує краєвиди історичної частини міста, інші - якщо це зробити, то без роботи можуть залишитися десятки, а то й сотні людей.

Попри це ринок й досі діє на тому місці, де виник на зламі 1960-1970-х років. А "Старим" його називають лише через сусідство з Старим містом.

ДИВИТИСЯ ВСІ БУДНІ МІСТА


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Залишилося деякі фото показати органам ДСБЗ і в продавців буде "гемороя" на довго
Відповісти
Живу неподалік. Приколов собака з мого двору і мама з коляскою серед чоловічих трусів)))
Відповісти
Живу далеко
Відповісти
А давайте наступного разу буде фоторепортаж з центрального громадського туалету...
Відповісти
А де фотро з циганами, які торгують на автостоянці та проїзджій частині?
Відповісти
чьоткі ннада?
Відповісти
ГОЛОВІ МІСТА, ЯКИЙ ЗАКРИЄ ЦЕЙ ГНІЙНИК НА ТІЛІ ЛУЦЬКА, РОЗУМНІ МІЩАНИ ЩЕ ПРИ ЙОГО ЖИТТІ ЗВЕДУТЬ ЗОЛОТИЙ ПАМ’ЯТНИК. ЧОМУ? ЦЕ РОЗСАДНИК СМОРОДУ, ХВОРОБ, СМІТНИК В ЦЕНТРІ МІСТА. «ОБЛИЧЧЯ» РИНКУ – ДОРОГА, ДЕ ПРЯМО НА АСФАЛЬТІ ЧИ СТАРИХ ГАНЧІРКАХ І ГАЗЕТАХ ЛЕЖАТЬ ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ. ДОПОВНЮЮТЬ ЙОГО СИФІЛІСНІ ЦИГАНИ, ЯКІ ВІДРИВАЮТЬ ПЕРЕХОЖИМ РУКАВИ З ЗАПИТАННЯМИ «ЧИ МАЄТЕ ГОРІХИ?». ТАКА КАРТИНА СТВОРЮЄ ДЛЯ ПРИЇЖДЖИХ І ГОСТЕЙ ПЕРШЕ ГНІТЮЧЕ ВРАЖЕННЯ ПРО ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР. І ЦЕ УСЕ - НА ФОНІ ЗАМКУ ЛЮБАРТА, ЗОБРАЖЕНОГО НА УКРАЇНСЬКИХ ГРОШАХ!!! ЧИ МОЖНА ЩОСЬ ЗМІНИТИ БЕЗ ОСОБЛИВИХ «ЖЕРТВ»? ПЕРШІ СПРОБИ РОЗРОСТАННЯ ЦЬОГО ГНІЙНИКА СПРОБУВАВ ОБМЕЖИТИ БОГДАН ШИБА, ЗАБОРОНЯЮЧИ ТОРГІВЛЮ НА ДОРОЗІ ДО ЗАМКУ, АЛЕ ЙОМУ ЦЕ НЕ ВДАЛОСЯ, ЯК І, ДО РЕЧІ, НІЧОГО НЕ ВДАЛОСЯ. ЯК НА МЕНЕ, У ГОЛІВ МІСТА ВСЕ ВПИРАЄТЬСЯ В ТАК ЗВАНИЙ ЕЛЕКТОРАТ. ЗАЧЕПИТИ ЦЕ ОСИНЕ ГНІЗДО – ВТРАТИТИ НА ВИБОРАХ ГОЛОСИ БАЗАРНИКІВ, ЇХНІХ РОДИЧІВ, ДІТЕЙ, ОНУКІВ, ШВАГРІВ, НЕВІСТОК, ЗЯТІВ, КУМІВ І Т.Д. ТОБТО, ТИСЯЧІ ЧИ НАВІТЬ ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ ГОЛОСІВ. НАСПРАВДІ Ж, КАРТИНА НЕ ТАКА ВЖЕ Й ТРАГІЧНА. ЦЕ ТРЕБА РОЗПОЧИНАТИ ЗРАЗУ ПІСЛЯ ВИБОРІВ. ГОЛОВА МІСТА СКРИВДИТЬ КІЛЬКА СОТЕНЬ КОЛИШНІХ ЗАВОДСЬКИХ ЗЛОДІЇВ, ЯКІ ТОРГУЮТЬ КРАДЕНИМИ ОБЦЕНЬКАМИ, БОЛТАМИ І ФАСОНИНОЮ, І КІЛЬКА ДЕСЯТКІВ ЖІНОК З НАВКОЛИШНІХ СІЛ, ЯКІ КЛАДУТЬ СИР, СМЕТАНУ І РИБУ НА АСФАЛЬТІ. АЛЕ ТАКИМИ ДІЯМИ БУДУТЬ ЗАДОВОЛЕНІ ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ ЛУЧАН, ЯКІ ЛЮБЛЯТЬ СВОЄ МІСТО. ЇХ – АБСОЛЮТНА БІЛЬШІСТЬ. А ДО НАСТУПНИХ ВИБОРІВ ВСІ «КРИВДИ» «ЕЛЕКТОРАТУ» ЗАБУДУТЬСЯ, ЗАЛИШИТЬСЯ ЛИШЕ ДЯКА. РИНКИ – ЦЕ ПРИКРАСА МІСТА, ЯКЩО ВОНИ НЕ ЧИРЯКИ НА ЙОГО ТІЛІ. НЕ МІГ НАМИЛУВАТИСЬ РИНКОМ В БАРСЕЛОНІ. В САМІСІНЬКОМУ ЦЕНТРІ! ЦЕ – ЯК В ПАРИЖІ ЕЙФЕЛЕВА ВЕЖА. ХТО БАЧИВ, ТОЙ НЕ ДАСТЬ ЗБРЕХАТИ. АЛЕ ТАМ АБСОЛЮТНА ЧИСТОТА, ЯК В АПТЕЦІ. ЗВІДТИ НЕ ХОЧЕТЬСЯ ВИХОДИТИ. КРАСИВІ В АРХІТЕКТУРНОМУ ПЛАНІ РИНКОВІ СПОРУДИ, ІНША ІНФРАСТРУКТУРА. ТАМ НЕ ТОРГУЮТЬ ЗНОШЕНИМИ ЛАХАМИ З ПОМЕРЛИХ НІМЦІВ. НАЙКРАЩІ СПОГАДИ ПРО ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК В САМАРКАНДІ. ЧАСТО МАВ ТУДИ ВІДРЯДЖЕННЯ І ПЕРШИМ ПРОХАННЯМ У МЕНЕ БУЛО ДО ТИХ, ХТО МЕНЕ ЗАВЖДИ РАДО ЗУСТРІЧАВ, ВІДВЕЗТИ НА РИНОК. НЕХАЙ ЗАЛИШИТЬСЯ КРИТА СПОРУДА РИНКУ, АЛЕ ТАМ ТРЕБА НАВЕСТИ ПОРЯДОК – З КОНДИЦІОНЕРАМИ, ЩОБ НЕ ПАХЛО ГНИЛИМ М’ЯСОМ І СІЛЬСЬКИМ ХЛІВОМ. А РЕШТА ТЕРИТОРІЇ – ЦЕ ЗОЛОТА ЗЕМЛЯ І ЗОЛОТЕ МІСЦЕ: ДЛЯ ДОБРОТНОГО ГОТЕЛЮ, МАГАЗИНУ СУВЕНІРІВ, ПАРКІНГУ, РЕСТОРАНУ, ДИТЯЧОЇ ПЛОЩАДКИ. ТІЛЬКИ НЕ ДЛЯ СМІТНИКА І РОЗСАДНИКА БРУДУ! ТРЕБА ПРОСТО ЗАХОТІТИ. І БУДЕ ПІДТРИМКА ГОРОДЯН. З КОНСЕРВАТИЗМОМ ВАЖКО БОРОТИСЬ, АЛЕ ЗІ СМІТНИКОМ В ЦЕНТРІ МІСТА ЖИТИ ЩЕ ВАЖЧЕ. НЕПРИЄМНО. І НАОСТАНОК СКАЖУ, ЩО ГАЛЬМО №1 У ВИРІШЕННІ ЗГАДАНИХ ПРОБЛЕМ - ГОРГУТ. ЦЕ ЧИ НЕ ЄДИНИЙ КЕРІВНИК В ОБЛАСТІ, З ЯКИМ ВЕСТИ ЯКИЙСЬ ДІАЛОГ, ЩО З СМАРКАТИМ КАШУ З ОДНІЄЇ ТАРІЛКИ ЇСТИ. МІСТО БУЛО Б ЩЕ ЩАСЛИВІШИМ, ЯКБИ ЯКИМОСЬ ЧИНОМ ПОЗБУЛОСЬ ЦЬОГО ОДІОЗНОГО РАДЯНСЬКОГО КООПЕРАТОРА.

Відповісти
Пане у вас здається клавіша капс лок зависла зверніться в майстерню... 2) Ринки є і в Європі на самому ринку порядок не порядок на прилеглій тереторії яку контролює наша муніципальна поліція і живе на цьому....
Відповісти
Підтримую. Комусь дуже вигідний бардак на територіях, прилеглих до Старого ринку, зокрема, на вул. Замковій та в заповіднику "Старе місто".
Відповісти
"Циганське" місто, таке враження складається.
Відповісти
він там дійсно не требе бо й правда псує вигляд...якщо перенести кудись то люди й так їздитимуть...а з замку як глянеш то жах...хай краще якась трава буде чи асфальт замість проржавілих контейнерів і вонючих помідорів
Відповісти
Ви, молодці, вже іржавих заводів, фабрик, кінотеатрів та дитсадків позбулися...
Відповісти
Останні новини
Центральний ринок. БУДНІ МІСТА
29 листопад, 2013, 12:49