Волиняни привезли медалі з чемпіонату світу з джиу-джитсу

Волиняни привезли медалі з чемпіонату світу з джиу-джитсу
Збірна України здобула на чемпіонаті світу з джиу-джитсу серед юніорів дві срібні та бронзову медалі.

Змагання відбулися 23-24 листопада у Бухаресті (Румунія), - повідомила Олена Василевська (Бірук).

У чемпіонаті участь взяли спортсмени із 34 країн світу, 4 континентів. Україну представили спортсмени із Волинської, Луцьк, Донецької, Київської, Запорізької областей. Після цих змагань наші спортсмени повернулися з новими перемогами.

Срібними призерами чемпіонату світу у своїх вагових категоріях стали Мочульський Богдан і Червонящий Владислав. Бронзу виборов Гераськін Максим.

З усіх областей України, що взяли участь у змаганнях, тільки волинські хлопці у виснажливій боротьби здобула призові місця та показали себе цілому світу сильними, успішними спортсменами.

Довідка

Джиу-джитсу (дзю:дзюцу) – "м’яке мистецтво" або "шлях м’якості", ще, як варіант, мистецтво гнучкості (пластичність свідомості) – загальна назва японських бойових мистецтв, що включали в себе техніки роботи зі зброєю і без неї.

Дзю-дзюцу розвивалося серед самураїв феодальної Японії, як метод боротьби проти озброєного і захищеного супротивника без застосування зброї. Оскільки нанесення ударів противнику в обладунках було неефективним, то найбільш дієвими методами знешкодження супротивника стали больові прийоми і кидки.

Схожі техніки були створені на основі принципів використання енергії атакуючого проти нього самого, що є набагато ефективніше прямого протистояння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юххху, вітаємо наших!Молодці
Відповісти
Останні новини
Волиняни привезли медалі з чемпіонату світу з джиу-джитсу
29 листопад, 2013, 10:04