У Луцькраді підозрюють, що спирткомбінат хочуть приватизувати

У Луцькраді підозрюють, що спирткомбінат хочуть приватизувати
Робота Луцького спиртогорілчаного комбінату погіршилася, що спонукає до думки про намагання довести підприємство до банкрутства, – каже депутат Луцької міськради Сергій Сівак.

Про це він заяви під час 48-ої сесії міськради 29 листопада.

За його словами, члени фракції ВО «Свобода» схильні до думки, що постанова Кабміну 2010-ого року і наказ підприємства ДП «Укрспирт» про зміну режиму роботи Луцького спиртзаводу не привели до покращення діяльності підприємства.

«Це, судячи з усього, є завуальованим способом руйнації відлагодженого виробничого механізму, доведення підприємства до банкрутства та можливої приватизації підприємства», – зазначив Сергій Сівак.

Мовляв, робота підприємства погіршилася, не сприяє наповненню міського бюджету, хоч до реорганізації приносив по 30-50 мільйонів податків у міську скарбницю щороку.

Тож, депутат запропонував керівнику комбінату прозвітувати перед обранцями громад у Луцькраді, надати інформацію щодо бюджетних показників на підприємстві і сплати податків до бюджету міста.

Окрім того, Сівак додав, що потрібно підготувати проект звернення до президента, голови ВРУ і Кабміну щодо відновлення роботи Луцького спиртогорілчаного комбінату як окремого господарюючого об’єкту, як це було раніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли те бидло вдавиться?
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді підозрюють, що спирткомбінат хочуть приватизувати
29 листопад, 2013, 14:40