На луцький Євромайдан прийшли священики. ВІДЕО

На луцький Євромайдан прийшли священики. ВІДЕО
Духовенство Української православної церкви Київського патріархату на луцькому Євромайдані відслужило молебень за Україну; молитву очолив митрополит луцький і волинський Михаїл.

Разом зі священиками Свято-Троїцького собору і учасниками Євромайдану на молитві були присутні студенти Волинської богословської академії, хор "Оранта".

Після молитви митрополит Михаїл звернувся до присутніх зі словами підтримки.

«Я сьогодні радію що ми, волиняни, не байдужі до свого сьогодення і до свого майбутнього. Джерелом влади є народ, а в священному писанні звучить така фраза: голос народа – це голос Божий», - казав зі сцени владика Михаїл.

«Пам’ятайте, що Берлін заснували слов’яни. Наші діди-прадіди там. Ми не приєднуємося, ми об’єднуємося - з тими, з ким у нас спільна історія, спільне коріння, спільна християнська віра, яка виробила і спільні християнські закони по яких ми повинні жити», - додав митрополит.

«Наближаються Різдвяні свята, ми вступили у піст. Пам’ятаєте історію, коли не могли зцілити одного біснуватого – апостоли молилися і нічого у них не виходидо? Лише Христос зцілив. Запитували: що потрібно зробити, щоб біс покинув людину? А виганяється він лише постом і молитвою. Тому будемо молитися щоби біснуваті покинули Україну», - звернувся владика до присутніх.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мишка-РАСКОЛЬНИК!!!
Відповісти
Мовчи, кацапське бидло!
Відповісти
Всі нормальні церкви і духовні лідери підтримують народ, а всраний кацапський патріархат мовчить і знаходиться на стороні презіка і влади!
Відповісти
http://news.church.ua/2013/11/30/zayava-ukrajinskoji-pravoslavnoji-cerkvi-u-zvyazku-z-ostannimi-politichnimi-podiyami-v-krajini/
На, почитай і не базарь! А то, гірше за бабу базарну. Хоч би пошукав з початку!
Відповісти
Паскудне ригональне бидло гадить на форумах .
Відповісти
Сльози радості гордості і злості Для того тут ми на помості Щоб правильний свій вибрать шлях Тому що впевненість в очах Затой що ми зробили вибір Ті діти що розбили табір За що у холоді стоять За ПРАВДУ ту що переможе Звертаюся до Тебе БОЖЕ Наснаги дай і дай терпіння І свого дай благословіння Я ЗНАЮ ВІРЮ МОЖЕШ Весь люд тоді не переможеш
Відповісти
Театр без грима.Лжепоп ведет бесноватых в евросодом.С началом поста вас однополые раскольнички.

Св. Иоанн Кронштадтский:
« Единение — Бог. Разделение — диавол. Разделение церквей — дело диавола; ереси, расколы — дело диавола» (Моя жизнь во Христе. Часть II,9).
Відповісти
Кацапи, як завжди, знають усе найкраще за всіх.
Відповісти
Моя, думка, що потрідно виловлювати працівників "Беркута" по одинці та в їх домівках вішати їх, як сабак скажених. Не зрозуміють - вішати разом з сім'ями!!!! Слава Україні. Смерть зрадникам!!
Відповісти
Вам в Ірак або Алжир треба а не в Європу, звірина.
Відповісти
Це не просто кацапи, це тупі осли, які пхають своє чорноморде рило в український дім. Заціловані Януковичем.
Відповісти
Цікаво, коли Мішка останній раз історію читав...
Відповісти
Іншого шляху я не бачу, хай суки бояться!!
Відповісти
Ви шановний не переживайте,ми за вами скоро приїдемо.Думаю,що нам всім буде дуже цікаво вас послухати у "неформальній " обстановці.
Відповісти
«усяке царство, що розділилося в собі, спустошиться; і всяке місто чи дім, що розділився в собі, не встоїть» (Мф. 12, 25).
Відповісти
Церква від держави відокремлена і БАСТА! А піаритись скрізь встигнути - це наука.
Відповісти
Бог один, а УПЦ МП - не повинна бути в Україні, бо тільки при такому хаосі, беззаконні у нас розкол серед віруючих. Як будуть справжні: український Президент, влада, держава, той Церква буде одна, бо ще раз наголошую - Бог один, а інше все - від боротьби за гроші, вплив у суспільстві, владу. Прозрійте, люди. Якщо не заради себе, то заради своїх дітей, внуків, правнуків. Слава Україні!!! Горжусь УПЦ Київського Патріархату за участь на Луцькому Майдані та у Києві. Нехай Господь возздасть Вам сторицею!
Відповісти
Ага, а завтра ви засудите Філарета за його мерседес.
Відповісти
Для беркута. Бачу ментівську руку. Чекаю, що засцяли! Чекайте НАС. Мабудь ви підораси "неформальні". До речі ви тільки вмієте з заду бити, сам на сам у вас яєць не має!?
Відповісти
І ось неначе ми на волі Вже скажем більше не раби Але нема тієї долі До смутку тягне до журби Народе мій якщо ти ситий Підстав голодному плече Комком є горло перекрите І в грудях досі ще пече Так скільки можна нам терпіти Найбільше сумно над усе Коли голодні ходять діти А всім начхати на це все Зберіться БРАТТЯ во єдине Зламаєм цей режим сповна Прийшов цей час прийшла година І СПРАВА ДУМКА в нас одна Є ще у нас відважна сила І брат на брата не піде Тому що нам ВКРАЇНА мила Нема такої більш ніде
Відповісти
ЦЕ Є НЕ ПРОСТО ВІБІР І ЦЕ НЕ ПОЛЮЦІЯ І НЕ СПЛЕСК ЕМОЦІЙ А В ДУШІ РЕВОЛЮЦІЯ НІ ЦЕ НЕ ГРА НА ПУБЛІКУ І СЛОВО НЕ РОЗХОДІТЬСЯ З ДІЛОМ ЦЕ МЕНІ ЯК І КОЖНОМУ В ДУШІ НАБОЛІЛО
Відповісти
ВОЛІНЬ МОЯ ти синьоока Люблю тебе я до нестями У цій історії я знаю Ніколи не поставиш плями Не заплямуєш ЧЕСТЬ і ГІДНІСТЬ Яззнаю можеш в цьому світі Сердець промінням теплим Весь зараз люд зігріти Тому що нас є тут БАГАТО Тому що з нами ДІТИ
Відповісти
це повний гаплик політики і дискредитація будь-якого начала!
Відповісти
Останні новини
На луцький Євромайдан прийшли священики. ВІДЕО
30 листопад, 2013, 20:43