Луцький дует присвятив подіям в Україні пісню. ВІДЕО

Луцький дует присвятив подіям в Україні пісню. ВІДЕО
Луцький фольк-дует «Мотанка» у складі Жанни Масюк та Руслани Моклиці присвятили пісню подіям в Україні.

Для цього створили відеоролик, у якому використали світлини й відео з Євромайданів.

«Це пісня «Світить місяць», яку ми давно виконуємо. Це пісня стрільців Холмської самооборони. Нині дуже актуальна», – розповіла Жанна Масюк.

Присвятили її постраждалим від дій беркутівців та усім, хто бореться за краще майбутнє України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Руслано, Жанно, дякую. Ви завжди були славні, а сьогодні особливо. Дівчата!Я вами пишаюсь!Справжні козачки.
Відповісти
Дякуємо Вам!!! =)
Відповісти
^куйтэ кули й сабели:смотрите чтоб в смутное время не посадили на эти сабели
Відповісти
Дитині рабів важко зрозуміти, що таке хай навіть маленький ковток свободи, від якого забиває дух. Вона помре в глибокій старості або від задавнених болячок, або від браку грошей на таблетки. І проживши весь вік серед українців, так і не зрозуміє, що гордий русич - не москаль. Співчуваю.
Відповісти
Дело в том, что в нас смутных времён не бывает. Когда кто-то перегибает палку, мы вспоминаем, что у нас есть сабли. Это у вас смутные времена, а у нас - Колиивщина, Гетманщина. Слыхала о таких? Может, тебе, голубушка, лучше съехать на время к себе на родину? А?
Відповісти
Приєднуюсь до першого коментаря. Дякую вам!Слава Україні!
Відповісти
согласна дети рабов не могут без иноземного ига,поэтому просят ввести гауляйтерство.
Відповісти
А с родиной то как? Ты тоже согласна? Что тебе до нашего ига? Или больше нравилось бы самой побыть здесь гауляйтером? Может все-таки лучше с местожительством стоило бы определиться. Ты подумай. А, Кать?
Відповісти
колиивщина- 1943г.это она ,родилась я в 70км.от луцька наземлях польских колонистов.при присоединении к ассоц.по закону реституции придется вернуть хозяевам .страны прибалтики через это прошли
Відповісти
Дивина та й годі... ) Де ж це 70 км від Луцька землі Польщі? Шкода мені Вас... Стільки комплексів... Якщо керуватися Вашою логікою, то Польщі теж є що повертати, наприклад, Підляшшя, Холмщину, Надсяння, Лемківщину... та хіба ж про це мова йде? Мова йде про те, що людям набридло терпіти знущання та неспраедливість і кожен, хто хоче щось змінити у своєму житті на краще виходить на Майдан.
Відповісти
То твоє щастя, що ти народилася саме там. Бо якби твої пращури жили на сході, то в 30-х роках повимирали від голоду, чого захід під " гауляйтерами" уникнув. Російськомовного аутентичного населення 70 км від Луцька, по селам ніколи не було. Ними стають або люди з такої глухої місцевості, які проживали в таких злиднях, що може перші ознаки цивілізації тільки в 70-х роках побачили- від цього і безліч комплексів. Або на російській мові розмовляли лише приїзджі, котрих заселили в чужі хати репресованих.
Відповісти
Молодці, дівчата! Ви - майбутнє України!
Відповісти
Підляшшя, Холмщину, Надсяння, Лемківщину-В СОСТАВ Украны никогда не вход.а вот Волынь до1939г.была польшей ,если бы сталин пшекали б уже как змеи к нашему времени.про реституцию почитай-полезно.многие евреи в иммигр.потают руки в ожидании
Відповісти
По-перше, пані Катю, навчіться коретно висловлюватися та більш зрозуміло доносити свою думку. Не до кінця можна зрозуміти те, що ви намагаєтеся сказати. По-друге, навзаєм: почитайте історію. На цих землях віддавна мешкали етнічні українці. А м.Холм було засноване королем Данилом, якого нині називають Галицьким. Свого часу це місто було столицею Волинсько-Галицького князівства. В принципі, Ваша позиція всім зрозуміла... Зрозуміло, чому нинішні події викликають у Вас таке занепокоєння.
Відповісти
Останні новини
Луцький дует присвятив подіям в Україні пісню. ВІДЕО
01 грудень, 2013, 19:50