Губернатор робить все можливе, щоб задушити протест на Волині, - депутат

Губернатор робить все можливе, щоб задушити протест на Волині, - депутат
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук та його заступники чинять перепони учасникам Євромайдану, - каже депутат обласної ради Ігор Гузь.

Про це він написав у Facebook.

"Згідно рішення організаційного комітету Євромайдану на Волині, завтра о 7:00 біля приміщення Волинської ОДА (Київський майдан) збираються небайдужі громадяни, які заблокують роботу Волинської ОДА", - повідомляє депутат.

"На даний момент керівники ОДА роблять все можливе аби задушити протест на Волині і репресувати активістів!" - додав Гузь.

Він закликає не пустити в приміщення голову ОДА Бориса Клімчука та голову Волиньради Володимира Войтовича, а також працівники цих відомств.

"Страйк значить страйк! Дуже прошу усіх мужніх громадян прийти нам на допомогу і підтримати ініціативу, блокування повинно здійснюватися цілодобово! Для того аби втілити цю затію у життя нам потрібні не сотні, а тисячі прихильників! Тому прошу - підтримайте нас!" - написав депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його треба на облік поставити в Ліпінах, як неадеквата
Відповісти
де факти? як заважаэ? факти?
пуста пi*дьош
Відповісти
Хлопці та дівчата з відділу внутрішньої політики ОДА дивіться не перепрацюйте. Бо завтра можемо зайти в гості на каву, а ви не виспані будете...
Відповісти
та ти осел, як працівники ОДА могли бути на роботі, коли ти зі своїм гузьом по поверхах бігав, чи ви вже взагалі там подуріли, де логіка. Самі нероби і іншим недаєте нормально працювати. То з тих податків які вони сплачують державі ти ще маєш дякувати людям.
Відповісти
Бачу рейтинг Гузя росте, це добре. Придурки незнаю що ви хочете, але гляньте на вулиці починається революція, якими методами в революційний час має працювати Гузь, правильно революційними. Може ви скажете що і революції в цій державі не потрібно - придурки
Відповісти
Якщо придурки, то що зрозуміють
Відповісти
Йоу Палехче, Ви ще мене туди приплутайте!
Відповісти
Нам потрібно знести владу геть і не важливо хто до цього закликає. Така влада волинянам та українцям не потрібна. Регіоналів ГЕТЬ!!! Банду ГЕТЬ!!! Ми заслуговуємо кращого!!! Виходьмо до ОДА, разом нам усе вдасться.
Відповісти
А в каталажку не хочеш, революціонер всраний???
Відповісти
В каталажку вас всіх регіоналів!!!
Відповісти
Призначаю Гузя і Климчука застпниками Губернатора. Хороші вони хлопці, а Вотовича вєрнуть родітєлям вмєстє с автомобілєм і мостом анженєрной работи!
Відповісти
Клімчук веде себе на Волині,як удільний князьок, феодал!!!!!!!!!!!!!! Він, напевно, думав, що буде вічно "правити" Волинню і йому навіть в голову ніколи не могло прийти, що спокійні, часто інертні волиняни, ра
птом повстануть проти нього))) Як посміли!!!!!!!!!!! А всьому є межа, пане Клімчук!!!!!!
Відповісти
Тролі першими набігають коментувати, не спішіть, "товарісчі", нічого вже не обломиться
Відповісти
Разом з хамом Клімчука на Йолку
Відповісти
Останні новини
Губернатор робить все можливе, щоб задушити протест на Волині, - депутат
02 грудень, 2013, 22:03