На сесію нардепи йшли через підземний хід. ВІДЕО

На сесію нардепи йшли через підземний хід. ВІДЕО
Народним депутатам України довелося пробиратися у Раді підземним ходом.

За народними зібраннями під парламентом вони спостерігали зсередини, - йдеться у сюжеті випуску ТСН.Особливе.

Народних обранців перед стінами парламенту чекав кількатисячний натовп. Центральні двері були зачинені. Тож діставалися на роботу депутати хто як міг. Складно добирався на роботу і Віталій Кличко.

"Через вулицю, але дуже тяжко було, поки я знайшов - багато кордонів "Беркута", - пояснив опозиціонер. Однак кількість беркутівців опозиційного лідера не злякала.

"Це ще один показник, як влада боїться людей. Не більше того", - вважає Кличко. Не мали проблем із добиранням на роботу лише депутати-регіонали. Сергій Ківалов каже, що він мітингувальникі випередив. Мовляв, прийшов рано, і тоді біля Ради ще нікого не було.

Жодного затору не відчув на собі і поціновувач конкурсів краси та футболу - Олександр Онищенко. Не зважала на тисячі мітингувальників і Ганна Герман. Поки депутати сходились на сесію, на вулицях народ вимагав скласти депутатські повноваження провладної партії. Одесит Сергій Ківалов майже готовий виконати таке прохання.



"Я можу це зробити, якщо це буде сказано в Одесі", - запевнив Ківалов. А от Ганна Герман вважає таке прохання несправедливим. Мовляв, кривава субота, яка збурила народ - не її провина.

Нагадаємо, мітингувальники з Євромайдану сьогодні вимагали відставки прем'єр-міністра Миколи Азарова. У Верховній Раді був присутній майже увесь уряд на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

На засіданні депутати мали розглянути питання про відставку Кабінету міністрів. Однак у результаті Верховна Рада не підтримала проект постанови про відповідальність Кабінету міністрів.

За це рішення проголосували 186 народних депутатів з 338, зареєстрованих в сесійній залі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"отработала, отработала ты свое"
правильно зауважила!!! хватить з тебе!!
Відповісти