Другий день страйку в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

Другий день страйку в Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку добігає завершення другий день загальнонаціонального страйку.

3 грудня, від 6:50, учасники Євромайдану чергували біля будівлі облради, де блокували вхід працівникам ОДА та ради.

Коли журналісти та координатори майдану потрапили до будівлі, то зустрілися в кабінеті губернатора Бориса Клімчука, яких той назвав "друзями губернатора". Опозиціонерів не пустили в кабінет і вони, порозмовлявши з міліцією, і о 10:20 рушили на Театральний майдан.

ЧИТАТИ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ ДРУГОГО ДНЯ СТРАЙКУ

О 15:00 євромайданівці пішли до міської ради, де депутати ухвалили: Луцьк страйкує.

Також 3 грудня на Театральному майдані митці провели акцію "Мистецтво замість зброї", а до 13:00 на майдані були працівники компанії ГРАНД ПЕРСОНА.



Повернення учасників Євромайдану з-під будівлі облради



Мітинг під стінами будівлі ради







Фото і відео з груп ТИПОВИЙ ЛУЦЬК, Наш Луцьк, Я Люблю Луцьк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У неті відео тих людей, справжніх мужиків, яких Гузь обізвав "тітушками" і пищав, щоб його "преса" захістила, хоча сам всіх провокував!
http://www.youtube.com/watch?v=XJhkvZFjMXs
Відповісти
А можна відізвати волинських депутан Єрьому, Палкіна,
Івахіва і ще одного?
А можна не купувати їхнє молоко, курей і не заправлятися у них?
Відповісти
Ім'я цього третього - Сергій Мартиняк, якого теж не було у Верховній Раді сьогодні!!!
Відповісти
Дивлючись на відео, де Гузь з Бондарем (ностальгія)рвуться до кабінету Клімчука, то треба було б, щоб ці "тітушкі" настучали по рєпі тому Бондарю!:) По кабінету скучив?:)
Відповісти
Скільки друзів дисантників було за межами приміщення? Скільки дивилось там, щоб знову не побили дітей? А цей представник "справжніх мужиків" захищав посадовців! Якщо справжній мужик, то хай скаже скільки заплатили?
Відповісти
Вже у вас агонія чи що? Хто у Луцьку взагалі дітей хоч пальцем тронув, що таке несеш? Якщо у відкриту Гузь заявляє, що будемо штурмувати ОДА, то вибачайте, не всі люди думають "по Гузевськи" і розбираються що і до чого! Діти на вулиці стрибають, а той з Бондарем поперлись на "прийом" до Клімчука?! Розкажи ті байки тим 13-14 річним дітям - повірять! А дорослі люди розуміють, що і до чого!!!
Відповісти
Цей мітинг і страйк на превеликий жаль переріс у дикунство і невігластво. Абсолютна більшість мітингуючих навіть толком не знають за що вони стоять, які вимоги ставлять і т.д. Мітингуюча молодь активно вживає алкоголь, особливо ввечері. З рупором одні гниди, і пережитки історії - Гузь, Бондар, Шиба, Пащенко, Козюра і Григоренко. Куди ми зайдемо з такими псевдолідерами, які тільки думають як до кормушки добратися і вдають із себе великомучеників і поборників прав і свобод громадян, а насправді - клали з прибором і на громадян і на Україну вцілому. Одним словом - таким мітингам - ГАНЬБА!!!
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
бондар - самовдоволений індик. Козюра та григоренко - грьобані самопіарщики та нікчеми. Бачте лучани, які В нас ТІПА ЛІДЕРИ?((((
Відповісти