Тиснява під стінами ОДА. ФОТО

Тиснява під стінами ОДА. ФОТО
Під стінами Волинської обласної ради 4 грудня напередодні сесії обласної ради стався конфлікт між міліцією, депутатами та мітингувальниками.

На початку мітингу з 9:00 до 10:00 ситуація була спокійна. Кілька десятків міліціонерів стояли біля східців облради та пускали у приміщення депутатів, журналістів та людей, яким потрібно було попасти до стін облдержадміністрації у справах.

Мітингувальники сформували коридор, зустрічаючи депутатів обласної ради. Депутатів від опозиції вони вітали оплесками, депутатів від Партії регіонів – вигуками «фу». Зрештою, близько 10:00, перед сесійним засіданням представники опозиції, міліції та обласної ради почали вирішувати, скількох людей запускати до сесійної зали.

З розмови на сходах перед адміністрацією представника координаційного комітету євромайдану Володимира Бондаря з начальником обласного управління МВС Олександра Терещука стало відомо, що голова облради Володимир Войтович запропонував пускати до зали ту кількість людей, за яку проголосує більшість депутатів.

«П’ять – пустимо п’ять, сорок – пустимо сорок», - зазначив Терещук.

Потому з приміщення ОДА підійшов депутат Ігор Гузь, який зазначив, що кожен депутат може взяти по три людини і закликав саме до таких дій. Таку пропозицію мітингувальники сприйняли схвально. Дві дівчини спробували пройти крізь лави міліції.

Втім, Олександр Терещук віддав наказ згрупуватися представникам міліції на сходах та, ймовірно, дотримуватися попередніх домовленостей.

Зрештою, виникла тиснява, в якій міліція не пускала людей, а люди намагалися проникнути до приміщення облдержадміністрації. Тиснява супроводжувалася шарпаниною, вигуками «ганьба» в бік міліції, хтось навіть скинув з голови міліціонера капелюха. В результаті в «полоні» опинилося кілька депутатів обласної ради, журналістів та мітингарів.

Зі слів Ігоря Гузя, двом жінкам-депутатам в результаті штурханини стало зле, а начальник міліції вигукував, що намагається підтримувати порядок та дисципліну.

Зрештою, міліція сформувала коридор, через який пройшли кілька депутатів з учасниками мітингу.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З розмови на сходах перед адміністрацією представника координаційного комітету євромайдану Володимира Бондаря з начальником обласного управління МВС Олександра Терещука

БОНДАРЮ - П...ДА! Суши сухарі, друже-євроінтегратор!
Відповісти
пси служать добре!!!
Відповісти
Судячи з фото, розмах дій Бондара стає що не день то дрібнішим, та й взагалі як для колишнього голови ОДА рівень заслабкий. Пора напевне в політичне небуття, або на роботу за спеціальністю ( а яка вона, до речі,в Володмира Нальковича ?)
Відповісти
вчитель історії по-ходу, хоч історія його не учить:-((
Відповісти
кому "вислужуєтесь",покидьки в погонах?!Закону,приказу,злочинця-міністрам?Навіщо "кормити" цю масу дармоїдів,які потім будуть "тренуватися"зі зброєю на мирному люду?????де ваша честь та порядність?
Відповісти
Ігор Гузь. До речі, в якого були не найкращі стосунки з Пащенком. З його біографією можна ознайомитись й на офіційному сайті. Як будь-хто може помітити, ОФІЦІЙНОЇ роботи у нього фактично не було. До речі, на минулих виборах до ВРУ, згідно з його декларацією, він був на утриманні дружини, адже власного заробітку фактично не мав. Принаймні офіційного, тобто, задекларованого. Скажіть, як може керувати містом, чи областю людина, яка навіть на хліб собі заробити не може?
Відповісти
От за таких придурків як бондар гузь не хочеться йти на майдан , бо вони нашими руками хочуть до влади , а пустити таких покидьків НЕ МОЖНА.
Відповісти
Погоджуюсь. Де Бондар був весь цей час? Хтось чув про нього? Гузь та Бондар це ледарі язикаті. Україну любите? Щось не видно...
Відповісти
Гузь - найперший перебіжчик-тітушко-провокатор!
Хай би не позорився
Відповісти
а помічнику депутата дозволено шапку з міліціонера здирати?
Відповісти
це зробила не вихована людина!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
на цьму відео досить гарно видно, як депутат, депутата бє (у сонячне сплетіння) локтем
Відповісти
так, так на 55секунді.
спочатку один одного від...ть, а потім репетенять, що їх міліція побила. а ще та нещасна жінка яку били на 45 секунді вилазить з навпу, обходить Гузя, і знов на повторне коло. хоча за 1-2 хвилини до початку вона була всередині ОДА.
навіщо? ігоре схапенись!
Відповісти
А чого бондар без каски, вдруг по голові получить. Чи може під бейсіком тарілка? Леопольд?
Відповісти
А Бокач писка наїв, мамо-рідна!!!:)))
Відповісти
Депутат Блінова сама взяла участь у провокації!!!
Ця "мужня" жінка сама спровокувала цей інцидент з її "побиттям", там штовханина була! Ця депутат була у приміщенні облради вже о 9 годині, ходила по коридорах, то чого було виходити спеціально на вулицю, а потім розігрувати комедію що її не пускали? Тож пустили без перешкод, була у будівлі!!! А от перед початком треба було вийти на вулицю і коли натовп створив Гузь, бо до початку сесії залишалось 5 хвилин, а міліція повинна була фільтрувати натовп, от і вийшла штовханина! Така от історія з "потерпілими" депутатами!
Відповісти
Гузь з підгузниками самі це все спровокували!!!
у 9.45 вхід в облраду вільний! Якщо ти порядний депутат, то заздалегідь до залу зайдеш!!! А ці чекали, щоб потім створити інцідент! А Бондар що там робить???!!! Він навіть ніякий не депутат, ні міста, ні області?:)
Буде тепер багато заворушень, бо Бондар вчергове без роботи, а "революція" його годувальниця! Тепер у всі "нори" буде сунутись!:) А сьогодні у сесійній залі Гузь ним керував!!!:)))
Відповісти
нарешті люди аж на 4 день Євромайдану зрозуміли, що справжні "тітушки", це той самий Гузь, Бондар, Бокач і цей мижлан, який зірвав шапку з міліціонера...вони не коорденують людей на правильний шлях, а через них хочуть влізти в владу, ось це дійсно не порядно....йдуть як " по трупам"....а міліціонери, які стоять і теж хочуть в Євросоюз виконують свій обов*язок і слова сказати не можуть, бо все всерівно вильють проти них і с
Відповісти
Ця вся штовханина нічого нікому не дала ,покричали трохи і все,якби депутати були патріотами Украіни ,а не захищали своі інтереси ,то рішення вже давно можна було б прийняти.
Відповісти
не трогайте моїїїїїїїїх міліціонероііііііііів!!!
Відповісти
Останні новини
Тиснява під стінами ОДА. ФОТО
04 грудень, 2013, 11:50