Розслідування: «сім’я» Януковича привласнила 50 мільярдів

Розслідування: «сім’я» Януковича привласнила 50 мільярдів
Віктор Янукович та його оточення за останні 4 роки привласнили щонайменше 50 мільярдів гривень.

Про це 4 грудня розповів журналіст Дмитро Гнап у прямому ефірі Громадського ТБ.

За його словами, він довгі роки робив дослідження та розслідування разом з іншими журналістами. Вони довели, що за останні роки оточення Януковича привласнило 50 мільярдів гривень.

Основний спосіб привласнення – створення різних підприємств для відмивання коштів. Гнап назвав до найбільших 10 назв організацій та підприємств, через які прокачуються гроші.

«Янукович і його оточення – це не бізнесмени і не політики. Ми їх називаємо злочинцями. Ми маємо справу зі злочинцем, який скоїв тяжкий кримінальний злочин – привласнення майна в особливо великих розмірах», - заявив журналіст.

За словами Гнапа, дії Януковича і компанії підпадають під статті 81, 82, 83, 84, 86 Кримінального кодексу України. І це не враховуючи статей про перевищення повноважень та подібних. За це щонайменше передбачено позбавлення волі від 6 до 15 років.

Гнап зазначив, що розуміє: називати злочинцем людину можна тільки після рішення суду.

"Але в нашій країні, коли суддями призначають племінників і сватів, тільки журналісти мають можливість на неупереджені розслідування і викриття фактів", - пояснив журналіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сироти.треба нам дотянути його до путіна.не опозорим країну.а тоді в європу,але стоп ще діти єсть..
Відповісти
И Гнат еще жив? Ай-ай-ай, какой злойдиктатор Янукович)))))
Відповісти
Ага, так же как и отобрал у ПР карточки для голосования, так же как он был в Украине когда СМИ говорили что он в Китае... Да хватит брехать. Тупорылая опозиция. Вот кто бандюги главные в стране. Юлю им еще отпусти. Типо невиновная... Смешно. Яценюк бедный языком трепит а сам мечтает лишь бы не вышла. А то уйдет на второй план...
Відповісти
Тупое животное.
Відповісти
Звідки ви знаєте що це правда??
можливо це ж все хтось видумав.
Відповісти
Не дивись на світ через рожеві окуляри)
Відповісти
Насправді януковичі бідні, як церковні миші. До зарплати гроші в Азарова позичають. Бо той крім зарплати, ще й пенсію невеличку має!
Відповісти
так це не новина, про це вже давно всі знають.
просто зробити нічого не можуть.
п.с. а палиця теж молодець, ви думаєте звідки по 500 роздавав?)))
Відповісти
120% Я не дождуся, коли ми цього КОЗЛА та його синив будемо судити. Слава Украъны!
Відповісти
це не новина ні для кого це і всі знали шо яник тиряе але чогось всі як барани мовчать.
Відповісти
"За словами Гнапа, дії Януковича і компанії підпадають під статті 81, 82, 83, 84, 86 Кримінального кодексу України" - Автор неграмотный!!!!! Это статьи из раздела 12 КК Украины - "Звільнення від покарання та його відбування" и не содержат никаких составов преступлений!!! Проверяйте всё что пишите!!!!
Відповісти
Стаття 81. Розкрадання державного або колективного майна шляхом крадіжки:Стаття 82. Розкрадання державного або колективного майна шляхом грабежу:Стаття 83. Розкрадання державного або колективного майна шляхом шахрайства:Стаття 84. Розкрадання державного або колективного майна шляхом привласнення, розтрати або зловживання посадовим становищем:Стаття 861. Розкрадання державного або колективного майна в особливо великих розмірах------вот-вот, Андрей Ялта, проверяй...это статьи в УК, не в журнале МУРЗИЛКА.
Відповісти
Бандерлогов за лозунги свои на майдане на суд!!! Фашисты хреновы. За захваты админ зданий СУДИТЬ, за брехню ваших опозиционных лидеров судить! В лицо как врали то в парламинте, вас же бандерлогов кинули, комунистам даже яйца лизнуть попытались. А хрена.. Стадо баранов собралось не зная даже смысла что произошло.
Відповісти
Поражаюсь тупости людей, верящих рыгам...ссылка на фотки, на которых бедных беркутовцев избивают...греция, 2009год...http://politic.kiev.ua/politika/4181yak-v-mvs-falshuvali-dokazi-togo-szo-mirni-protestanti-byut-miliciyu-foto.html----круто, да...лохотрон рыглановский...
Відповісти
Вы чё там вообще с ума посходили, это же статьи УК, который "втрачав чинність з 01.09.2001"!!!!!!!!!!! ИДИОТЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ
Відповісти
Гость, идиот ты безмозглый. покажи где эту фотку МВС показал http://politic.kiev.ua/politika/4181yak-v-mvs-falshuvali-dokazi-togo-szo-mirni-protestanti-byut-miliciyu-foto.html Тупой бандерлог, снова повелся на тупые провакации Яценюка. От я ржал когда тот говорил что Янык прячется на Украине. А по Евроньювс прямой эфир де он в Китае, обсуждает варианты сотрудничество. Кстати великой державой. Вся европа у которой сосала. Вместе с тобой и бандерлогами с майдана
Відповісти
А кто автор? Хотелось бы в суд на него подать за клевету. В отличии от Юлечки, которую вы так хотите отпустить, тут доказательств нет.
Відповісти
А кто еще имеет возможность кардинально изменить ситуацию в стране? Я слушаю?
Відповісти
А давайте всем зекам, мошенникам, маньякам, и просто хулиганам дадим в камеры по холодильнику с хавкой, микроволновки, всю хрень. А то как то не справедливо
Відповісти
Треба як в Китаї. Смертна кара і забрати назд в державу все майно
Відповісти
Кто Василий, по твоей тупой ПРиматовской логике ж..лиза, первый российский канал берет инфу у оппозиции???У них первого декабря в одном из выпусков , в киеве на улицы вышло "несколько тысяч"человек...
Відповісти
А старенькі пенсіонери на 1000 гривень мають прожити? а тут на мільярди... господи. коли вже буде та справедливість
Відповісти
Блин, ну и народ, и верят же)) эх вы...
Відповісти
Ворюг во власти хоть отбавляй, так что не удивлюсь, если и это правда. Нам бы сделать как в комуняцком Китае, где коррупция чиновников карается смертной казнью. Тогда бы и денег в бюджете хватало на зарплаты бюджетникам, пенсии и соцвыплаты, и дефицита в 50 миллиардов не было.
Відповісти
Останні новини
Розслідування: «сім’я» Януковича привласнила 50 мільярдів
04 грудень, 2013, 15:13