Спецназ вийшов проти «Беркуту»

Незважаючи на заборону міністра МВС Захарченка бити мітингарів, на охорону барикад у центрі Києва вийшли професіонали-спецназівці.

Це в основному ветерани афганської війни, деякі воювали і в Чечні, ‒ пише портал Ngo.donetsk.ua.

Комендант Петро, який назвався чинним севастопольським військовим капітаном, розповів ЗМІ подробиці.

За словами Петра, він приїхав до Києва у відпустку. Хотів відпочити, але вийшов з колегою на Майдан і потрапили в самий епіцентр подій. Каже, що своїми очима бачив, як «Беркут» оточив мітингарів і бив. Після цього друзі стали збирати всіх знайомих армійців ‒ ветеранів спецназу. Уже в ніч на суботу Петро до ранку збирав своїх людей біля Михайлівської. Ветерани кинули клич по всій Україні, ‒ каже чоловік.

Тепер на Майдані цілодобово чергують 4 групи ветеранів спецназу. Всього ‒ кілька тисяч бойовиків. У них ‒ чіткий план дій.

Перша група, в разі нападу, має забезпечити оборону. Друга, за словами Петра, прикриває її і завдає адекватний удар у разі агресії «Беркута». Третя охороняє умовний центр. Четверта вступає в дію у разі прориву «беркутівців», ті, хто прорветься відразу опиняться в кільці.

За словами Петра, ветерани спецназу ‒ в повній бойовій готовності, вони постійно тренуються. Каже, що мирних громадян повинні охороняти професіонали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От Молодці!!! Більше було б таких свідомих громадян, які могли б забезпечити мирних людей.
Відповісти
Орли! Хвалю,хлопці!!!
Відповісти
Шо нібудь(
Відповісти
Молодці хлопці- спецьназовці.Тримайтеся.Слава Україні!
Відповісти
А може це для того, щоб швидше військовий стан ввести в країні?
Відповісти
Слва Україні... ой будуть втікати скоро ті щурі з нашої країни...
Відповісти
Шо нібудь. Якщо він назвався "чинним севастопольським військовим капітаном" то йому 26-28 років. То який він ветеран, або хто з дійсно ветеранів тим більше спецназу його буде слухати. В нас як надивились фільмів про спецназ то тепер всі спецназівці, афганці та воювали в Чечні.
Відповісти
плюс такий спецназівець воював на всіх контенентах світу,-чому ж журналюги продажні волиньпосту про це ненаписали. Тож така крута і героїчна стаття. Сам ветеран. На кожного болта найдеться гайка.
Відповісти
Дай Вам бош здоровя...
Відповісти
Ветераны русско-турецких войн тоже против Беркута.
Відповісти
Молодці хлопці! Слава Україні!
Відповісти
не могу понять - причём тут Украина и дезинформация предвыборного штаба Этинзона-Кличко? )))
Відповісти
б таких патріотів українського народу. Сьогодні навіть батюшки з Луцька поїхали на майдан. Дай Бог всім здоров'я !!!!
Відповісти
Бред и откровенная "деза" политтехнологов пРезидентской компании Этинзона-Кличко.

У любого настоящего, а не "ряженного" ветерана спецназа, в отличие от экзальтированной публики выросшей на "телепузиках" и сериале "Друзья" - более чем ясное понимание того, КТО на самом деле есть друг, а кто враг Украины.

Ясен перец, что Янукович им также несимпатичен как и хипстеры из "оппозиции", но людбой из них пониманет, что суверенитет и реальная независимость Украины умрёт сразу после "победы" этого "европрикола".
Відповісти
Любий з них розуміє що на місці постраждалих студентів могли бути їхні діти!!!!
а серіал "Друзі", як на мене, кращий за вашу "Санта Барбару"!!!
Відповісти
Какие "студенты" - акстись, побрехушка )))

Сбрось ссылку на реальные фото/видео замордованных "студентов" и перестань поддаваться предвыборной пропаганде барыг и антиукраинцев. ))))

Когда на митинг в Киев приезжает украинофоб, отрицающий польский геноцид и резню украинских женщин, детей, стариков на Волыни поляками - Качинский, с которым за ручку идёт т.н. "оппозиция", даже у самого тупого и оболваненного студента, как минимум, должна закрасться мысль - что что-то здесь не так!
Відповісти
Це вже серйозно.Ці хлопці вбивали і бачили кров.Коли-що: їх ніякий беркут не втримає.Одне діло приїхати з Криму-пальци вєєром і бити беззахисних,а друге-спецназ.Цих дубинками і газом не зупиниш.
Відповісти
дана стаття про ветеранів спецназу є звичайною клоунадою і заказним матеріалом. Ветерани спецназу розуміють що таке військові дії. Нормальний ветеран не описуватиме хід їхніх дій щодо захисту людей, а цей видно був якимось штабним працівником. І тут вже став таким суперменом
Відповісти
Останні новини
Пожежа в «Майдані». ВІДЕО
05 грудень, 2013, 14:09
Спецназ вийшов проти «Беркуту»
05 грудень, 2013, 13:05