У Луцьку спалили «труну Партії регіонів». ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку спалили «труну Партії регіонів». ФОТО. ВІДЕО
Активісти євромайдану принесли до офісу Партії регіонів символіку політичної сили в імпровізованій труні і спалили її.

Акція відбулася близько 13:00 5 грудня. Учасники прийшли на Привокзальну площу після пікету прокуратури та СБУ.

Вони вимагали від представників партії саморозпуску та виходу з політичної сили. Цікаво, що ворота до входу на територію приміщення, де розміщений офіс, були зачинені. До слова, з приходом мітингувальників зачинили на замок і ворота тутешнього ринку.

Мітингарі повісили на воротах входу на територію приміщення партії простирадло з написом «Вони захлинулися кров’ю дітей».

«Ми вважаємо, що саме на руках членів Партії регіонів є кров дітей, молоді, громадян, яку побили звірі у погонах, беркутівці в ніч з п’ятниці на суботу. Ми не можемо це так пробачити», - зазначив депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь.

Активістка Майя Москвич зазначила, що у «труні» - символіка Партії регіонів. Її потрібно спалити і забути про існування такої політичної сили.

Депутат Луцькради Сергій Григоренко закликав колег у міській раді з Партії регіонів вийти з партії.

«Є гарна новина. На цьому тижні Сергій Разумовський вийшов з партії. Привітаємо його! Сподівається, що Комлик, Дементьєва та Смоленг теж так вчинять. І фракція Партії регіонів, партії ганебних донецьких окупантів у Луцькій міській раді перестане існувати», - зазначив Григоренко.

Присутні викрикували «Зека – геть!», «Віва Україні!», «Янукович – не мій президент!», «Разом і до кінця», «Банду – геть!», «Ганьба!», а зрештою виконали Гімн України.

Представники Партії регіонів до мітингувальників не вийшли, порядок на акції охороняло кілька десятків міліціонерів.

Зрештою, решки від багаття учасники акції забрали, простирадло з надписом вітер перекинув за ворота, а лампадки поклали біля воріт.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада дійсно НІЯКА. Це не влада, що дозволяє використовувати дітей різним ГУдЗикам. А на рахунок безкоштовного лікування Гузя за кордоном треба подумати. Краще в Гренландії - там є фахівці.
Відповісти
цікавий коментар.легка підтримка і тут же "пацифікація".студенти тих спеців вже до вас послали.не видіться на курсантів сб.
Відповісти
Гузь та усі позєри так звані Кличко,Яценюк і Тягнибик не розуміють що зними потом народ поступить так як у Лівії з Кадафі бо другого кидалова з боку опозиції народ не перевaрить і начнеться різня і перезагрузка всїєї ВР та в України вцілому так що чекаємо на Лівію №2...
http://www.youtube.com/watch?v=7eEP39z3jjc
Відповісти
Чаушеску.він годував народ з руки.вони не оцінили..http://www.istpravda.com.ua/videos/2010/12/25/10894/
Відповісти
массовый психоз по вам больничка плачет
Відповісти
бачив як риги з балкону насміхались(( образливо...
Відповісти
та ті риги як ти їх називаєш, теж люди і мають власну позицію, та й не бігать з партії в партію. А насміхались, то це ж круто, тебе ж там як клоуна взяли для масовки.
Відповісти
очень смешная акция. набрали детей и ими прикрываются. работать надо, а не хороводы и песни петь о какой-то хорошей жизни, которую гудзь им обещает. корыта ему хочется вот и вся европа.
Відповісти
а ви знаєте шановні учасники акції, офіс ПР знаходиться на приватній території і любі вривання на територію і подібні дії можуть перерости у кримінальну відповідальність? дивно чому очільники ПР не відреагували подібним чином, мабуть пожаліли молодь) Гузь - кидає дітей на поталу і не замислюється за їхнє майбутнє, тільки за себе думає!
Відповісти
Я не відношу туди тих, кого заставили заяви написати.На руках іх і іхніх нащадків-невинна кров побитих і знилих людей."Невинна кров просить до неба про помсту"-це вислів біблійний.
Відповісти
твій комент про ПР ще раз підкреслює, що вся та опозиція - це насильники, маньяки, садисти і збоченці. Невинна кров, та ти видно тупий, якщо цитуєш Біблію, роби посилання на глави і вірші з Біблії. А свій мараз залишай при собі.
Відповісти
Народ піднімайся ! Тільки мамині синочки ,які в цьому житі все дісталось на халяву,можуть тільки й робити,що "коментувати" і ідіоцькими називатися іменами-свиньми,дураками,така їх і мова.Люди,будьте розумнішими,все-таки майдан-це великий урок для всіх.
Відповісти
Просльозився, прямо про мене написала!
Відповісти
а гузяка твій не мамин синочок, а синочок своєї дружини, який просить у неї кожного дня 2 грн на маршрутку шоб заїхати на майдан
Відповісти
Підтримую! 2 грн. на маршрутку, а сама на таксі розшиває
Відповісти
Не має апазіція креативних ідей, аж плакати хочеться. Дитинство і все, ну ніякої ідеології, ніякої і програми розвитку. Блін, чи вооще нічо не розумію вже.
Відповісти
ідеологія то не бабло.http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F
Відповісти
"Маскі-шоу".Жора Делієв локті кусає.
Відповісти
в касу пр-айтєйну?
Відповісти
Гузю потрібно лікуватися вже давно...
Відповісти
Доброго дня! Неможу дочекатися вже коли нарешті на гуся відкриють кримінальне провадження. По всій логіці якнайменше йому мають пред'явити звинувачення по 3 статтях Кримінального кодексу України. Довго писпти по яких не буду. За попереднім підрахунком йому світить щонайменше від 7 до 12 років ув'язнення. Надіюся, що наш суд гуманний тай посадить цього брехуна надовго за, що будуть вдячні тисячі волинян. Доречі подивіться де подівся Пащенко. Зник активний лідер??? Напевно тесть сказав дурню, що ти робиш і надав юридичну консультацію. Приємно, що він свідома людина і відійшов від гуся.
Відповісти
а де ж той горе-герой пащенко, напевно тесть дав тягла, і той вже різко не є революціонером. Пащенко!, агов де ти є? А побачив, ти десь там далеко у натовпі, непропускали тебе, да, от бідняга. Гузяка бери приклад зі свого побратима оленя.
Відповісти
так ці всі гузівські дії не що інше, як стан агонії. Він добре розуміє, що смаленим пахне, що підвів деяких звичайних студентів до кримінальної відповідальності, думав що його закон омине, однак не тут то всьо било, організатори із закликами до радикальних дій теж несуть кримінальну відповідальність. Тому гузяка і починає такі дії робити аби свою попу вберегти, і знову ж все це руками дітей.
Відповісти
дурдом якийсь... як пороблено людям. часом подивишся і аж незручно стає за особисте знайомство з декотрими. нормальні ж хлопці колись були - щирі, завзяті, адекватні. що з вами стало?
Відповісти
ще б батюшку з пєвчими покликали та хоругви в руки побрали
Відповісти
Останні новини
У Луцьку спалили «труну Партії регіонів». ФОТО. ВІДЕО
05 грудень, 2013, 15:05