У Луцьку кличуть на піратську вечірку

У Луцьку кличуть на піратську вечірку
У Луцьку відбудеться піратська вечірка.

Розвагу запланували на 6 грудня пивному клубі "Оболонь".

Як повідомили у клубі, вечірка - заключна частина Фотопленеру-Квесту з усіма його наслідками: танці, конкурси, розваги, фотосесії.

"Чудова нагода відчути дух бунтарства та пригод, який був характерним для піратів! І де, як не у Кораблику це робити? ;) Приємно, що фотографи міста Луцька включили у свій фотопленер-квест і наш клуб. Тому всіх охочих запрошуємо одягати тільняшки, бандани, шляпи, брати пістолі та інші елементи і бігти до Пивного клубу "Оболонь" на паті :)", - кажуть в клубі.

"Хоча і для тих, хто буде не в костюмі, Юрій Косюк (засновник вечірки) підготував купу піратських атрибутів та фото-фішку, якої ще не було у Луцьку - автономну фотостудію, де ви самі зможете собі обрати костюми та сфоткатися, позуючи перед камерою та монітором. Окрім того у нас будуть драйвові танцульки та шалені конкурси від М'ячика!" - додають організатори.



7 грудня відбудуться "Танці на палубі Кораблика". Від 60-х і до сьогодні".

"Класично, "Кораблик" завжди затягує до себе хороших людей хорошими традиціями та не менш чудовою музикою! Цієї суботи ми не будемо обмежуватись в стилях і часі (окрім традиційного формату), а відправлятимемо до наших динаміків і ваших вух купу хітів від 60х років і до сьогодні! Хоча перевагу надаватимемо українській музиці в суголос подіям в Україні! Гуртуймось в правильних місцях і підтримуємо українське та європейське!" - повідомили в клубі.



На 8 грудня запланували "Ретро-Танці".

"Гарна і добра музика середини минулого століття як мінімум викликає цікавість. Жваві Beatles, гарячий Ray Charles, романтичний Joe Dassin, нашумівша Merilyn Monroe та багато інших класних музикантів тієї пори припадуть до душі як музичним гурманам, так і просто любителям смачно погарцювати. Запрошуємо на цікаву та хорошу підбірку ретро-хітів! Дівкам вхід вільний :)" - кажуть організатори.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку кличуть на піратську вечірку
06 грудень, 2013, 07:45