Вимоги Народного віча у Луцьку: владу – у відставку, винних – покарати

Вимоги Народного віча у Луцьку: владу – у відставку, винних – покарати
Народне віче у Луцьку вимагає відставки президента України, уряду, звільнення усіх затриманих, які брали участь у мирних акціях протесту, а також притягнення до відповідальності винних.

Народне віче проголосувало за резолюцію 8 грудня 2013 року на Театральному майдані Луцька.

Текст резолюції озвучував член координаційного комітету луцького Євромайдану Володимир Пащенко.

Зокрема, у тексті йшлося:

«Ми, громада Волині, вимагаємо негайної відставки президента України Віктора Януковича, вимагаємо відставки уряду Азарова, звільнити усіх затриманих, які брали участь у мирних акціях в урядовому кварталі і на Майдані.

Вимагаємо негайно притягнути до кримінальної відповідальності осіб, винних у незаконному побитті громадян України.

Вимагаємо негайно зняти будь-які обвинувачування з учасників мирних акцій по всій Україні та припинити здійснювати силовий тиск на них та їхніх рідних. Негайно вимагаємо відправити у відставку голову Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука та голову Волинської обласної ради Володимира Войтовича.

Вимагаємо негайно відновити переговори щодо підписання угоди про Асоціацію з ЄС та вступу України до Європейського Союзу. У випадку, якщо наші вимоги не будуть виконані, залишаємо за собою право відстоювати свої інтереси у законних спосіб до повного виконання вказаних вимог».

Присутні на віче підтримали текст резолюції.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО НАРОДНЕ ВІЧЕ У ЛУЦЬКУ 8 ГРУДНЯ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПАЩЕНКА в ГУБЕРНАТОРИ. бондаря до нього в водія, підказувати буде.
Відповісти
Ще про Грицюка забули. Куда ж його пристроємо: хм.. може начальником АПК))))
Відповісти
Спавтак -чемпіон! Волинь стане все гавнішою і гавнішою, як колись Луцьк ставав...
Відповісти
Пащенко, після розгону майдану твому бізнесу каюк... Зміниш червону куртку на смугастеньку...
Відповісти
вже пора закінчувати ....толку від опозиції ніякої...пора по домах
Відповісти
ДИБІЛИ І УКРАЇНОФОБИ ЗАПОЛОНИЛИ ВСІ САЙТИ.ПРОХАННЯ З НИМИ ВДИСКУСІЇ НЕ ВСТУПАТИ
Відповісти
Добре, що хоч українські націоналісти навчили Пащенка бандерівському вітанню)) Тепер з двох хвилин його "мудрого виступу", 1 хв. 15 с. він кричинь по-тричі на початку і в кінці виступу - Слава Україні, Слава Нації, Україна - понад усе) Тільки от жодного разу не чув, щоб він крикнув Борю ГЕТЬ!) Вова, вдало одружитись - не означає бути вдалим політиком, чи то "громадським діячем")Краще "піклуйся" про дружину, бо не купить тобі більше бібіпки і вижене на вулицю)
Відповісти
Мене як представника громади одне цікавить: "Негайно вимагаємо відправити у відставку голову Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука та голову Волинської обласної ради Володимира Войтовича". Хто надавав повноваження тому псевдо координаційному комітету луцького Євромайдану розкидати такі гасла від громади ? Я особисто спілкувався із тими школярами які там стояли, 70 відсотків з них взагалі незнають хто такі Клімчук та Войтович, і тим вони "не вкурсі більше про їх" роботу.
Відповісти
Често скажу. Їхали б ви в Київ шановні Пащинки, Шиби, Гузі, Бондарі, може там якесь чергування чи прибирання для вас організували чи ще якусь роботу знайшли б, хоч якась від вас користь була б. Чого ви за всю громаду такими гаслами розкидуєтесь?Чи думаєте шо дітей назбирали і революцію тут проведете? Якщо такі впевнені то зберіть підписи, зініціюйте якесь опитування чи референдум місцевий. Слабо?
Відповісти
А взвгалі ті прізвища, які названі вище це вчорашній день, невдале політичне минуле (якщо сказати максимально коректно)нашого краю.
Відповісти
Якщо вельмишановний представник громади такий активний "ініціатор",то чому, Ви висловлюєте свої ідеї в коментах, потрібно було вчора, на мітингу вийти на сцену від імені громади і у присутності всіх "прізвищ - невдалого минулого", а також громади виступити. Сцена відкрита для всієї громади, а тим більше для її активних представників. Що слабо?
Відповісти
Останні новини
Вимоги Народного віча у Луцьку: владу – у відставку, винних – покарати
08 грудень, 2013, 15:32