З'явилося відео штурму офісу «Батьківщини»

В інтернет завантажили відео початку штурму офісу ВО "Батьківщина" в Києві.

На Youtube його залив користувач Vlad Druzerman.

Нагадаємо, 9 грудня СБУ взяло штурмом офіс партії. Захоплення, як повідомили у прес-службі партії, відбувалося з застосуванням сили.

Звідти винесли сервери.

На відео, ймовірно, початок операції.

Силовики виходять з автобуса та шикуються біля іншого автобуса.

Водночас інша група силовиків сідає в автобус.

Також опублікували відео з камер спостереження в офісі.






Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу
Фото розгромленого офісу

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня! На всіх інформ-ресурсах повідомлено, що зайшли працівники СБУ у супроводі "Беркуту" і винесли сервери! Сили НІХТО не застусовував!!! Тільки БЮТ повідомив - ну не дивно!:) Тільки нагнітають ситуацію, а ВП і подібні росповсюджують брехню!!! Ви за чесну журналістику? Ну так не обманюйте людей!!!
Відповісти
Де на відео штурм? Де???
Відповісти
Де штурм? Де захисники бастіонів "Батьківщини"? Нема!

Служба безпеки України не проводила жодних заходів в офісі партії "Батьківщина" на вул. Турівській, 13 у Києві."Ніяких заходів за адресою Турівська, 13 СБУ сьогодні не проводила", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-центрі спецслужби.
Раніше в партії "Батьківщина" заявили, що міліція разом зі спецпідрозділом "Беркут" штурмує їхній офіс у Києві.

А от "Удар" ударився в біга? У штабі партії "УДАР" обстановка нормальна, заявила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар лідера фракції "УДАР" Оксана Зінов’єва."Усе нормально, але людей ми відпустили",- сказали вона агентству в понеділок увечері. Водночас на сайті партії пізніше з'явилася інформація про те, що політсила в терміновому порядку евакуювала своїх співробітників з офісу центрального виконкому на вул. Горького "у зв'язку із загрозою захоплення приміщення партії".
Відповісти
Один сверчок попал в сачок. Мораль: соизмеряй скачок.
Відповісти
А Турчинов де? Злякався і вср...ся?:)
Відповісти
причетності опозиції до провокацій. Попередній аналіз інформації, що знаходиться на вилучених в офісі партії «Батьківщина» серверах, доводить, що за усіма великими провокаціями останніх днів стояв Олександр Турчинов. Про це повідомило джерело в Службі безпеки України, підрозділи якої й відпрацьовували вилучення.

«Листування, сценарії для провокаторів вуличних заворушень, чеки про оплату їх послуг ... Адже розбір і аналіз всіх, що знаходяться на серверах документів тільки почався. Це не тільки шокуюча інформація, а й безапеляційна доказова база, яка може загрожувати звинуваченнями за досить серйозними статтями. Фактично це весь дев'ятий розділ Кримінального кодексу України (злочини проти громадської безпеки - прим. Ред.): Від тероризму до умисного знищення або пошкодження об'єктів », - повідомило джерело в СБУ.

За його словами, маючи на руках такі докази, влада навряд чи буде милостива до призвідників погромів і бійок, жертвами яких стали десятки людей (включаючи співробітників правоохоронних органів). Причому європейська громадськість на цей раз навряд чи стане підтримувати опозиційних лідерів, обвинувачених в настільки серйозних злочинах. «Це вам не економічні правопорушення Юлії Тимошенко, це кримінальні злочини. Включаючи тероризм, з яким сама Європа бореться вельми кардинальними методами. Я б на місці опозиційних лідерів б швидко «пакував валізи» в імміграцію », - сказав співрозмовник.
Відповісти
За повідомленням газети "Известия в Украине" "В столичном аэропорту «Жуляны» подготовлен самолет для осуществления чартерного рейса по маршруту «Киев-Гамбург». По предварительной информации, пассажирами этого рейса должны стать лидеры так называемой объединенной оппозиции, а также часть высшего партийного руководства блока «Батькивщина». Об этом сообщил сотрудник аэропорта, пожелавший сохранить анонимность.

«Позвонили около половины седьмого вечера, сказали, что полетят лидеры ЕвроМайдана, а также Александр Турчинов и еще кто-то из «Батькивщины». Готовим борт в «авральном режиме», - сказал источник в «Жулянах». Не исключено, что такая поспешность связана с тем, что за полчаса до этого стало известно об обыске, который подразделения СБУ провели в офисе партии «Батькивщина». Из помещения были изъяты компьютерные сервера. Позже источники в правоохранительных органах сообщили, что даже предварительный анализ находящихся там документов позволяет утверждать, что за всеми крупными провокациями последних дней стояли именно оппозиционеры. Лидерам ЕвроМайдана, по различным данным, могут быть предъявлены обвинения по целому ряду статей Уголовного Кодекса, включая обвинения по статьям 255 (Создание преступной организации), 257 (Бандитизм) и 258-5 (Финансирование терроризма)".
Відповісти
вот интересно, он тут за бабки или по велению гнилой души?
Відповісти
Аж не в1виться що на Волин1ст1льки ублюдк1в-москал1в






Відповісти
одні тролі поналітали...
Відповісти
Mousy
Ти троль №1 який тут сидить!!!
Відповісти
Посмели все-таки пойти в собственность семьи Турчинова. Какой УЖАС.
Відповісти
Гра у схованку скынчилась?
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/07/2/5191429/
Відповісти
взагалі штурму нема....це фігня шо двері виламують.... це так зараз прийнято заходити
Відповісти
Саме так заходять до бандитыв, а як ынакше?
Відповісти
Останні новини
З'явилося відео штурму офісу «Батьківщини»
09 грудень, 2013, 19:12