У Києві три дні шукають «мінера»

У Києві три дні шукають «мінера»
У Києві невідомий хуліган три дні поспіль «мінує» метро, аеропорти та залізничні вокзали.

Так, 11 грудня через загрозу теракту закрили Центральний залізничний вокзал, аеропорти «Київ» і «Бориспіль», - пише Сегодня.

За словами міліції, про те, що будівля замінована, їм повідомив невідомий чоловік по телефону. У результаті багатьом пасажирам довелося на морозі простояти близько години, поки міліція перевіряла приміщення на наявність вибухових речовин.

Повідомлення про мінування надходять з понеділка. Першими були станції метро «Хрещатик», «Театральна» та «Майдан Незалежності».

З цього дня робота «Хрещатика» і «Майдану» практично заблокована. Правоохоронці ж розводять руками: знайти того, хто дзвонить, вони не можуть.

«Знайти цієї людини непросто, оскільки дзвонив він не зі стаціонарного номера, а з мобільного. Щоб визначити номер за IMEI, необхідно постанову суду, а це тривала процедура», - кажуть у міліції.

Чи не зловила міліція цієї людини і в середу, після того, як з 15:30 до 15:50 він повідомив про мінування ж/д вокзалу та аеропортів.

«Надійшло повідомлення про мінування. Пасажирів перемістили в термінал F, де вони пробули близько години. Міліція нічого не виявила», - розповіли в «Борисполі». У «Києві» частина пасажирів очікували в автобусах, а деякі мерзли на вулиці. В аеропортах повідомили, що рейси не скасовували, а затримка була буквально на 15-20 хвилин.

Потяги відправлялися вчасно, тільки потрапляли в них пасажири через підземні проходи. Перевірку аеропортів та вокзалу завершили, і відкрили їх одночасно - до 17:00.

3 станції метро в понеділок перевіряли практично весь день. Аеропорти та вокзал оглянули за годину, при тому, що кожен з них окремо більше разом узятих трьох станцій.

«Пишуть, що ми довго перевіряли. Але все залежить від пасажиропотоку: потрібно всіх людей вивести. А ще дуже багато приміщень на станціях», - запевняють у міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бімба!!!
Відповісти
Київська міліція повідомила, що кожен день до них телефонує невідома особа і попереджає:" На Хріщітіку в мітрі бімба!"
Відповісти
Останні новини
У Києві три дні шукають «мінера»
12 грудень, 2013, 10:25