Українські біатлоністки завоювали срібло на Кубку світу

Українські біатлоністки завоювали срібло на Кубку світу
Жіноча збірна України з біатлону завоювала срібну медаль в естафеті на третьому етапі Кубка світу, що проходить у французькому Ансі.

На першому етапі працювала Юлія Джима, - пише ТСН.

На стрільбищі українка обійшлася без штрафних кіл, використавши чотири додаткових патрони - один на лежці і три на стійці.

Після стрільби лежачи Юлія програвала лідеру гонки 17 секунд, а після стійки відрив від лідера, швейцарки Селіни Гаспарін, був вже 33 секунди.

Віта Семеренко пішла на трасу дев'ятою, програючи швейцаркам 42.4 секунди. Стрільбу лежачи Віта відпрацювала без промахів, скоротивши відставання від нового лідера, німкені Андреа Хенкель, до 37.4 секунд.

На стійці Віта використала один додатковий патрон, збільшивши відставання від Хенкель до хвилини.

Естафету сестрі Віта передала сьомою, програвши лідеру 1.10 хв. У трійці лідерів - Німеччина, Норвегія і Канада.

На обох вогневих рубежах Валя Семеренко відпрацювала ідеально. Після стрільби лежачи відставання від лідера (німкені Хільдебранд) - 1.06 хв. А після стійки Валя скоротила відставання до 48-ми секунд, дихаючи в спину біатлоністці з Канади.

На останньому колі Валя легко обійшла канадійку, відправивши Олену Підгрушну на трасу третьою. До Німеччини (Лаура Дальмайєр) - 49 секунд, до Норвегії (Тури Бергер) - 15 секунд. Стрільбу лежачи лідери відпрацювали ідеально. Олена скоротила відставання від Бергер до 11-ти секунд.

На стійці Бергер припустилася двох промахів, що дозволило Оленці вийти на друге місце. На виході з вогневого рубежа Олена випереджає Бергер на 8 секунд.

На останньому колі реактивна Бергер майже наздогнала Оленку, але наш капітан вистояла і принесла в скарбничку України срібну медаль. На фініші Україну і Норвегію розділили 5 десятих секунди. А перемогу здобула команда Німеччини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дывчатка в цьому сезоны МОЛОДЦЫ!!! Так тримати і в Сочі!!!
Відповісти
Останні новини
Українські біатлоністки завоювали срібло на Кубку світу
12 грудень, 2013, 16:54