Це якийсь сталінізм! 1937 рік! - активістка луцького Євромайдану

Це якийсь сталінізм! 1937 рік! - активістка луцького Євромайдану
Одна з організаторів луцького Євромайдану Майя Москвич прокоментувала можливий домашній арешт.

"Вчора, за 15 хвилин до омріяного відправлення на Київ, мені вручили повідомлення про відкриття кримінального провадження...", - пише вона в Facebook.

Нагадаємо, у середу, 11 грудня, Майї Москвич вручили підозру про вчинення хуліганських дій.

"В понеділок, на 9:00 ранку буде cуд по застосуванню до мене запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту...", - повідомила вона.

Також громадська активістка написала, що кримінал відкрили через нібито пошкодження портретів Віктора Януковича.

"Кримінальна справа за пошкодження портрета Януковича.... !!! Це просто абсурд!.... Мою справу сміливо можна буде підшити в якісь архіви на тему "найбезглуздіші обвинувачення репресивної машини Партії Регіонів"... Це якийсь сталінізм! 1937 рік!" - коментує вона.

"Висновок один: ми на вірному шляху! Януковича і команду треба гнати від влади! Скоріш за все кримінальні провадження будуть відкриті на більшість активістів майданів, щоб паралізувати роботу на місцях", - додала дівчина.

Також Майя Москвич закликає всіх їхати до Києва.

"Зараз все залежить від Києва і людей котрі там стоять! Ми маємо перемогти! Іншого шляху немає! А коли ми переможемо - треба обов'язково буде подбати про кожного, чия рука торкалась репресій!" - пише вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ще не кримінал. Але нерви можуть помотати...
Відповісти
Все просто. Можеш мітингувати й далі, але знай міру.
Так в Європі прийнято. Тепер це твій особистий досвід.
Добре що не дуже дорого тобі коштував.
Відповісти
Дитино я тобою горжусь.Вони вже не довго.Скоро ти будеш вручати повістки міліцііі прокурорам.Потерпи і не бійся.Народ перемогти неможна.
Відповісти
на 14.00 до Прокуратури! Не можна кидати своїх! Об'єднуєммось!
Відповісти
Майя, не переживай, нас мільйони!
Відповісти
Красуня!!! Так тримати!!! Ми всі з тобою!!!
Відповісти
Кицюню іди поспи, ти вже не спала 3 дні... зглянься на себе, відштрафують тебе на надцять мінімальних зарплат, і кричи собі зранку до вечора знову, аби не плакала...
Відповісти
"Сталинизм" - это когда тебе сегодня товарищ по-борьбе подбросит коробок с "травой", завтра тебя арестуют, а послезавтра едешь учиться осваивать тайгу при помощи двуручной пилы - а это - так - баловство))) - "дают" возможность проявить себя Пащенко, Грибу и прочим "интеграторам".... )))
Відповісти
А хто з наших суддів виніс таке рішення? У нас ніби ж не падлюки фемідівці!
Відповісти
Це просто напросто "безпрєдєл в законі", як на мене краще ловіть справжніх злочинців, а то найшлись герої...
Відповісти
Це добре що Европа навчила нас туалетним папером користувтися.А якби-газета.А там- Янукович.Пів Волині Парака відправив би на Сибір.Маразми.....
Відповісти
це ця дівчина познімала портрети.Не смішіть курей.А що робив Кімчук войтович і міліція.Невже ця дівчина всіх настрашила і вони не захищали свого кумира.
Відповісти
був би 1937 ти б дівчино вже рубала гілля з ялинок в Якутїї
Відповісти
Все це правильно! Міліція діє по закону. Є відповідні статті ККУ, в будь-якій європейській країні чи США покарання за такі дії передбачені набагато жорстокіші. А в нас можна і штрафом обійтись. Дякуйте, що вас - псевдоактивістів і псевдореволюціонерів не вивезли десь взагалі. Так що радійте тому, що у вас буде можливість робити революцію з дому по скайпу :)))
Відповісти
В США за публічну наругу над портретом президента дають 10 років в тюрмі строгого режиму.Плюс після відсидки автоматично людина втрачає громадянство США.А в нас добре якщо 15 суток дадуть або штраф випишуть.Але я згоден з Ігорем,закон один для всіх і його треба поважати.А про 37 рік ти мала загнула.Тебе б дурепа за таке тоді б живцем в ямі закопали чи тихенько пристрелили як скажену собаку,і це в кращому випадку:)
Відповісти
Тупак, так це ж за Президента!
Ти жив У Штатах?
Не будь сам скаженим псом.
Відповісти
Тримайся!
Відповісти
Да за это есть наказание, и что-бы знать об этом почитала бы на досуге криминальный и административный кодекс, это тебе не лайки в контакте ставить, это взрослая жизнь. Радуйся, что тебе просто пальчиком погрозят,я бы отправил 3 суток улицы или остановки убирать...
Відповісти
Так героїчно кричати з трибуни про революцію, повалення режиму януковича і так жалібно скиглити через відкриття хуліганки... Воістину революціонери.)
Відповісти
Смілива і гарна дівчина. Справжня Людина.
Вам би шакали помовчати.
Відповісти
Дії цієї неадекватної можна кваліфікувати як хуліганство - грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Виненесення портретів Президента з приміщення державної влади, цинічне пронесення їх по усьому місту догори раком, пробивання дірок і імітація повішування - все це і є грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, оскільки цього президента обирала більшість членів суспільства, а це ображає їхні почуття.
Відповісти
Тоді треба заарештувати всю колону, що виносила ці портрети, а далі ледь не всю країну, тому що вас - юрист зі стажем, в тій колоні, видно, не було.
Відповісти
Юрист зі стажем, ви не ображайте сміливої дівчини. На даний час, велика кількість людей, які хочуть, щоб Президент пішов у відствку, які стоять на майдані, які також мають право голосу. А неповагу від суспільства наш Президент заслужив своїми поступками.
Відповісти
Останні новини
Це якийсь сталінізм! 1937 рік! - активістка луцького Євромайдану
12 грудень, 2013, 21:48