Благодійний ярмарок у Луцьку. ФОТО

Благодійний ярмарок у Луцьку. ФОТО
У Луцьку відбувся благодійний ярмарок, під час якого збирали гроші для хворої парафіянки УПЦ МП.

Захід відбувся 15 грудня в нижньому храмі Свято-Хрестовоздвиженського храму, - повідомили у прес-службі Волинської єпархії.

Ярмарок організував православний місіонерський клуб "Іоанівська сім’я", який очолює священик Роман Якубович.

"Благодійний ярмарок став тією справою, яка об’єднала і молодіжку місіонерського клубу, і учнів недільної школи, і просто парафіян цього храму", - кажуть в прес-службі.

На ярмарок принесли і оригінальні коробочки для подарункових шоколадок, невеликі ялиночки, прикрашені саморобними іграшками тощо.

"В оселях тих, хто їх придбав, вони стануть і окрасою інтер’єру, і добрим нагадуванням про виявлене милосердя. Адже кошти, які хотіли виручити організатори, мають стати вагомим додатком до суми, необхідної для операції з пересадки нирки", - йдеться в повідомленні.

Отець Роман, котрий є головою місіонерського відділу Волинської єпархії УПЦ МП і духівником "Іонівської сім’ї" каже, що це не перша добра справа православного місіонерського клубу.

Його волонтери відвідують щопонеділка пацієнтів дитячого відділення обласної психлікарні, проводять для них уроки арт-терапії. Роздавали й продуктові набори інвалідам, кошти на які збирали самі.

У Свято-Хрестовоздвиженському храмі є столик для пожертв, на який всі охочі можуть покласти чи то продукти, чи речі, які жертвують тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Більше того, нещодавно у православний місіонерський клуб звернулися особи без певного місця проживання і попросили допомоги. Отець Роман розказує, що їм завезли і теплий одяг, і продукти, і навіть каструлі з гарячим обідом.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Благодійний ярмарок у Луцьку. ФОТО
16 грудень, 2013, 08:49