На Волині чиновник звільнився, щоб не працювати «на криваву владу»

На Волині чиновник звільнився, щоб не працювати «на криваву владу»
Волинський чиновник звільнився на знак протесту проти дій чинної влади, зокрема, й через розгін Євромайдану в Києві 30 листопада.

10 грудня державний інспектор праці територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області Сергій Заєць написав заяву на звільнення за власним бажанням, оскільки не має наміру продовжувати працювати на владу, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Чиновник фактично з самого початку долучився до акцій протесту проти політики режиму Януковича, звірячого побиття студентів на Майдані у Києві та зриву європейського курсу України.

Він їздив у Київ на Майдан, захищав барикади, чергував на посту.

«Я хотів би, щоб мій вчинок став прикладом для всіх держслужбовців України та Волині. Не потрібно боятися. Ми давали присягу на вірність народу України. А ця влада знущається з нього. Чиновники так само потерпають від гніту режиму. Ми маємо бути поруч з народом, а не служити корумпованій, злочинній системі, яка прирікає українців на бідність, безправ’я», - зазначив Сергій Заєць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не звільнився,а його за систематичні прогули попросили з роботи:)А зараз піариться хлопець:)Вже перевірено всі свободівці не хочуть взагалі працювати.Карма напевно в них така:)))
Відповісти
Борис Петрович, у вас є час ще й коментарі писати!?
Відповісти
Борис Петрович, на відміну від вас, перебуває у Києві і вирішує фінансові питання для області, щоб таки "коментатори" не скиглили і доленьку не кляли!!! Передбачаючи питання, що ті фінанси не потраплять особисто вам в гаманець, то скажу, що подібні питання вирішуються для жителів області, районів, ремонти садків, шкіл, меліоративні роботи, щоб людей не підтоплювало і безліч інших, які ви, з вашими "поглядами", ніколи оцінити не зможете! І всі ці рішення не для наповнення окремо взятого гаманця!:)
Відповісти
Він разгільдяй і прогульник...
Відповісти
Молодець Сергій! Теперішня держслужба зійшлася до служіння банді, яка захопила владу у державі.
Відповісти
Мужнє рішення, дійсно ганьба служити такій владі-банді котра грабує людей, вбиває та забирає їхнє майбутнє
Відповісти
звільнився дійсно сказав що не має бажання працювати на таку владу , що йому встидно в очі дивитись людям за те що робиться службовцями до яких він відносився
Відповісти
Десять років служив, а тепер побачив що "влада злочинна"?! Не смішіть мої тапки! Всяка влада це інструмент примусу громадян до виконання ними законів (подобається вони тобі чи ні!)в ім"я розвитку та безпеки суспільства. Та й його служба полягала лише в тому, що він повинен був не "служити банді", а займатись безпосереднім КОНКРЕТНИМ захистом трудових прав працівників (не залежно від місця виконання ними трудових обов"язків). Якщо він цього не робив з повною відповідальністю, як чесний державний службовець, то це не влада винна, а він сам! А цей демарш із звільненням та ще й проанансований Свободою у ЗМІ дуже схожий на ДУРНУВАТУ ПРОВОКАЦІЮ!! Сергій Заєць - це моська, що гавкає на слона і не більше!!!
Відповісти
тролі.тіхо.
Відповісти
усі хто поацює в держслужбі на будь-якій пос
аді, виконує будь-які вказівки- фактично підтримує політику нинішньої влади, якби цьому прикладу посьупило 50 відсоьків службовців зміни в області були б очевиднимт. а тому зудуматись впрто хто є хто.
Відповісти
Ти що ідіот? А де працюючи можна не виконувати вказівки керівника установи чи організації? Чи ти не розусієш функції чиновника? Не подобається влада - іди і не займай місце чиновника, тобто "бюрократа" - того, хто повинен виконувати державні функції. Чиновники працюють же не наглядачами в концтаборі, а забезпечують функції влади, зокрема, соціальний захист населення, організацію функціонування освіти, охорони здоров"я, комунального господарства, забезпечення правопорядку, безпеки держави та харчової безпеки населення та багато іншого. Рядовий чиновник ніяк не впливає на політику влади. Однак на політику однаково впливають, як влада (Президент, Кабінет Міністрів, Верховна Рада)так і опозиція. Народ! Хочете впливати на політику вивчайте хоча би ази державного будівництва і розбирайтесь в структурах управління державою, а не меліть дурниці!!!
Відповісти
Так, так, ... шановні.

Цікаво, чи стане краще громадянам України коли звільниця вчитель, лікар, міліціонер, ....?

Одумайтесь! Такі заклики призводять до анархії.
Відповісти
Я вражена мужністю держслужбовця. Молодець! Я зроблю скоро так само! Бо мене вже аж трусить від страху...
Відповісти
Шкода! Не Сергій повинен звільнятися, а те кодло, яке тільки дивиться і стоїть в черзі, щоб лизьнути "цариці" Жанні. В них одна надія, втриматись в кріслі, за яке заплачено, дрбре, що площа для лизання велика, хватить на три райони "службовців".
Відповісти
Хвала ішана Сергію.Низкий йому уклін від усієї свідомої громади.А всі останні -це сіра купа безхребетних тварин,яких влада вже поставила раком,осталось тільки завершити акт.А що саме цікаве-ніхто інепручається.Всі чемно ітихо чекують.Це-стадо,без перебільшення.
Відповісти
саме так вчинить людина яка має честь ігідність як сергій заєць.цікаво як будете співати якщо всетаки зміниться влада?кому тоді будете лизати зад?
Відповісти
Той же "новий чесний чиновник" буде лизати зад новій владі - таке твоє кредо для чиновника!! Чого ж ви без чиновників жити не можете: пенсія, школа і дитсадок, притулки для старих і немічних одиноких людей, лікарня і призначення пенсій по хворобі чи втраті годувальника, грабежі і пожежі - МВС і МНС - це все чиновники! Чого ж ви до них йдете, якщо вони сьогодні такі ваші "вороги"?!
Відповісти
причому тут лікарі,мвс,мнс і тд,вони всі люди українці,а через таких як ви немає україни,бо влада сказала невисовуватись ви невисовуєтесь,а якщо будете висовуватись вас звільнять,тому сергій правильно зробив він має свою думку.защо і звільнився сам.бо влада каже вам чиновникам шо небо чорне ви маєте казати"так чорне"через що внас немає україни,бо немає свеї думки!

Відповісти
мужній вчинок!!!
Відповісти
підтримую слова Лучанки...кожен хто працює на посаді держслужбовся підпорядковується владі....нато він і має звання держслужбовець....
Відповісти
Ви, Сергій,молодець! І Ваш вчинок правильний і мужній,за такими як Ви, майбутнє України !!!
Відповісти
МУЖИК!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині чиновник звільнився, щоб не працювати «на криваву владу»
19 грудень, 2013, 11:48