На Рівненщині міліціонер тримав людину в клітці. ВІДЕО

На Рівненщині міліціонер тримав людину в клітці. ВІДЕО
Прокуратура Рівненщини направила до суду обвинувальний акт щодо дільничного інспектора одного із райвідділів, що тримав людину у собачій клітці.

Чоловіка звинувачують у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 365 (перевищення влади, що супроводжувалось діями, які ображають особисту гідність людини) та частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України, - повідомляє ІА ZIK.

Дільничний умисно та безпідставно утримував громадянина у собачій клітці на території райвідділу під приводом необхідності, - стверджують у прес-службі УМВС Рівненської області.

"На даний час перевірка з цього приводу проводиться прокуратурою Рівненської області. Гр. Павусько В. П. написав заяву. Слід зазначити, що цей громадянин неодноразово судимий, а також уже декілька разів правоохоронці знаходили його на території райвідділу при спробі, за словами зазначеного вище чоловіка, переночувати", – зазначається в інформації сектору зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.


На відео: ситуацію коментує під час брифінгу в прокуратурі Рівненщини заступник прокурора Рівненської області Юрій Мельник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому набирають в міліцію людей з психічними відхиленнями ,чи в нас погано працюють психіатри?
Відповісти
звісно, погано працюють- ти ж тут.
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині міліціонер тримав людину в клітці. ВІДЕО
19 грудень, 2013, 16:11