У Facebook створили «фейкову» сторінку УДАРу Волині і написали: відомий журналіст - гей та педофіл

У Facebook створили «фейкову» сторінку УДАРу Волині і написали: відомий журналіст - гей та педофіл
У Facebook створили "фейкову" сторінку волинського УДАРу, на якій написали, ніби відомий журналіст - гей та педофіл.

Повідомлення про це з'явилося на офіційній сторінці партії в соцмережі.

На несправжній сторінці опублікували інформацію про журналіста Віталія Портнікова, якого звинуватили у гомосексуалізмі та педофілії.

Також на сторінці була заява про те, що волинський осередок "УДАРу" виходить з партії, а причиною виходу є те, що Портніков - активіст Євромайдану.

Зауважимо, що цю інформацію розтиражували кілька сайтів.

"Офіційно заявляємо: Волинська обласна організація ПП "УДАР Віталія Кличка" продовжує свою діяльність у тому ж руслі, що й дотер! Ми маємо лише ПО ОДНІЙ офіційній сторінці в кожній із соцмереж в яких поширюється ПРАВДИВА інформація!" - йдеться в заяві, опублікованій на офіційній сторінці осередку.

"Інформація, яка розміщається на будь-яких інших сторінках не відповідає дійсності та не є такою, в яку можна вірити", - додають в партії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УДАР, Facebook, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всi п...си - в ПР (Хам перекладаеться з фенi як чоловiчий статевий орган).
Відповісти
ви боретеся за повагу до української мови і кажете "фейк"? ганьба!
Відповісти
Читав вчора цю т.з. "фейкову" сторіку. І що цікаво, там не "писали, ніби відомий журналіст - гей та педофіл". Там було викладено документальне відео, на якому особа надзвичайно подібна і зовнішністю і голосом на головного редактора телеканалу ТВі,відомого автора программы "Відверто з Віталієм Портниковим" так само відверто реалізує свої гомосексуальні пристрасті з партнерами чоловічої статі. Безумовно, це право Волинського "Удару" спростовувати очевидні речі, однак факт залишається фактом: содомія охопила широкі верстви політикуму, який "м'якою силою" навертає традиційно християнську суспільну свідомість українців в безодню тотальної розпусти і антилюдської природи. Чому ж нашим селебріті приховувати ці "європейські цінності"? Виступи на ТВ і визнай, що ти гей. Це буде так демократично і транпарентно. Так ні - ховаються за личиною порядних (в моральному сенсі) проповідників. Вовки в овечій шкурі.
П.С. А от деяким нашим лідерам, м'яко кажучи, неабияк не пощастило. На відміну від прописних заокеанських лібералів ручкання (тим більше публічне) з такими нетрадиційними "гейропейцями" авторитету не додає. Зашкварились, однако.
Відповісти
Звичайно, це фейк. Дивіться, Нітрішечки він не схожий! А може це лише спроба відхреститися від проблеми в партії. Чому вони хочуть в Україні європейські цінності? Тому що вони давно вже не бояться Бога! Домашнє відео Віталія Портникова (не встигли видалити). Народ України схаменіться! Ось, хто рветься до влади! Це відео, яке не встигли видалити! http://vk.com/video19843556_167370773?hd=1&t=21m8s
Відповісти
Подивіться на цього Портнова, неозброєним оком видно хто він...
Відповісти
Ой, ну че вы прям накинулись-то так, один раз не пидо..ас. А вот о "педофилии" там и речи не велось. Другое дело что понятно теперь почему так до Европы человек устремлен? И смело можно рассуждать об объективности канала ТВi. С чем например связано то что этот человек сразу же удалил страницу из того же ФЕЙЗБУКа?
Відповісти
роззуйте очі, нешановний Поліграф! Етот чєловєк у Фейсбуці свою сорінку не видаляв! Пургу не треба гнати! А сексуальне життя іншої людини цікавить тільки збоченців у всіх проявах.
Відповісти
А вы зайдите на нее
Відповісти
Tой хто прочитав хоча б одну книжку Григорія Клімова, побачить звязок між національнісью Портнікова і його сексуальною орієнтацією.
Відповісти
Останні новини
У Facebook створили «фейкову» сторінку УДАРу Волині і написали: відомий журналіст - гей та педофіл
20 грудень, 2013, 07:00