Ізраїль захотів у Митний союз?

Ізраїль захотів у  Митний союз?
У 2014 році буде розроблена угода про зону вільної торгівлі між Ізраїлем та країнам Митного союзу (Росією, Білоруссю і Казахстаном).

На свої сторінці у Facebook голова МЗС Ізраїлю Авгідор Ліберман описав перспективи російсько-ізраїльських відносин на майбутній рік, - пише Дзеркало тижня.

"У 2013 році обсяг торгівлі між Ізраїлем і Росією збільшився до 3 мільярдів доларів США. Цей показник був приведений 9 грудня о Москві на 11-му засіданні Спільної ізраїльсько-російської комісії з торгово-економічного співробітництва, співголовою якої я є. З російського боку комісію очолює віце-прем'єр РФ Аркадій Дворкович", - написав голова МЗС Ізраїлю.

"У 2014 році буде розроблено та підписано угоду про створення зони вільної торгівлі між Ізраїлем, Росією і ще двома країнами, що входять до Митного союзу - Казахстаном і Білорусією. Підписання договору про єдиний торговельному просторі, зону вільної торгівлі має дати сигнал бізнес-спільноті, що нагорі розглядають партнерські відносини між Росією та Ізраїлем дуже позитивно, оскільки підписання угоди про зону вільної торгівлі відображає певний високий рівень політичних відносин", - додав він.

Підтвердження різкої зміни геополітичного курсу Ізраїлю знайшли також в офіційному блозі управління у справах міжнародної торгівлі Ізраїлю.

У повідомленні, написаному високопоставленим співробітником управління Іданом Позіном, йдеться: "Перший крок на шляху підписання договору про зону вільної торгівлі між Ізраїлем, Росією, Казахстаном і Білоруссю".

Нагадаємо, раніше Ізраїль демонстрував інший вектор зовнішньої політики, зокрема активну співпрацю зі США.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це план америки розвалення митного союзу шляхом вступу Ізраїлю, Євреї вони ж такі шо все винесуть
Відповісти
жид плакав, коли полішук народився))
Відповісти
Останні новини
Ізраїль захотів у Митний союз?
20 грудень, 2013, 15:51