Луцьк «переведуть» в 3D

Луцьк «переведуть» в 3D
Луцька міська рада та агентство об’ємних презентацій «3D Tour» створили віртуальну екскурсію обласним центром Волині.

Представник міжнародного туристичного путівника «Lonely Planet», перебуваючи у місті Луцьку влітку 2013 року, відзначив Луцьк як один з туристичних центрів України, що розвивається найбільш динамічно, - повідомили у прес-службі міської ради.

Для того, щоб місто було конкурентоспроможним на туристичному ринку потрібно постійно реалізовувати новітні ідеї та інноваційні підходи.

Саме тому Луцька міська рада спільно із Агентством об’ємних презентацій «3D Tour» розробила віртуальну екскурсію Луцьком, яка дозволить оглянути пам’ятки архітектури та музеї ззовні і зсередини, визначні та цікаві місця, парки та вулиці на панорамних фотографіях.

У перспективі буде можливість «прогулятись» нашим чудовим містом через шолом віртуальної реальності.

Крім того, 3D-тур – це унікальна відкрита платформа для популяризації різноманітних закладів, як бізнес-, так і соціально-культурного спрямування за допомогою візуалізації їх інтер’єру, надаваних послуг, переваг тощо.

Луцьк - одне з перших серед українських міст, що мають своє віртуальне відображення в інтернеті. Відтепер Луцьк завжди буде доступним для туристів «на відстані» кількох кліків.

Поєднання новітніх технологій, унікальної історичної спадщини та перспективного сьогодення Луцька дозволяє творити справжні дива. Таким маленьким сучасним дивом для Луцька став 3D-тур «Віртуальний Луцьк».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.