Губернатор Волині пошкодував депутатів Волиньради

Губернатор Волині пошкодував депутатів Волиньради
Депутатів, які «зриваються» з робочих місць, аби відвідати сесії Волиньради, а натомість отримують «балаканину», – шкода, – каже голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Про це він заявив під час оперативної наради 23 грудня.

Губернатор Волині жалкує, що не відбулася остання сесія облради. «Шкода зусиль депутатів. Особливо жаль тих, хто зривається з робочих місць, а змушені слухати балаканину від інших колег у сесійній залі», – додав він.

Тож, він попрохав голів фракцій і депутатських груп «прийти до спільного знаменника» під час погоджувальної ради, яка має відбутися сьогодні, 23 грудня. Мовляв, роботу сесії все-таки потрібно розблокувати, адже невирішеним залишається питання бюджету області на 2014 рік.

Як приклад місцевим опозиціонерам Борис Клімчук поставив колег-однопартійців з Верховної Ради: «Мене тішить, що нардепи-опозиціонери дали можливість працювати сесії ВР. Я думаю, що молодші побратими поступлять таким же чином, принаймні, коли мова йтиме про бюджет».

На думку губернатора Волині, підстав не голосувати за «такий бюджет» Волині у депутатів не буде. «Це буде хороший бюджет розвитку Волині», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже як шкода депутатів, їх же на налигачі тягнули до ради, вони так не хотіли, впирались бідні...
Відповісти
і рідкий цинік
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині пошкодував депутатів Волиньради
23 грудень, 2013, 10:36