На Волині батьки погрожують знову не пустити дітей до школи. ВІДЕО

На Волині батьки погрожують знову не пустити дітей до школи. ВІДЕО
У Стобихівці Камінь-Каширського району люди можуть не пустити дітей до школи.

Про таку ймовірність розвитку подій сказав під час сесії районної ради депутат Анатолій Приймак, ‒ пишуть Вісті Каменя.

«Ви тут згадуєте за Осівці, згадуєте за Оленино, за Житнівку. А от за Стобихівку, я чую, що цього року вже не говориться. У нас 42 дитини лише цього року народилося. А що буде далі?» ‒ зазначив він.

«Ми ж за рік, за два не побудуємо школу. У нас буде те, що в Осівцях на 1 вересня. В Стобихівці те ж саме жде. У нас перша була зроблена кошторисна документація, ніж в Оленино. Яка найбільша школа І-ІІ ст. в районі? Скільки дітей в Стобихівці буде за чотири роки ‒ триста сімнадцять дітей!» – сказав Анатолій Приймак.

Голова райради Віктор Сус, у свою чергу, зазначив, що все, що можна було зробити на місцевому рівні, вже зроблено. Проблема в Стобихівці дійсно аналогічна нашумілій освівцівській.

Як розповів депутат пізніше, у школі стіни вже почали «розходитись». Приміщення ‒ в аварійному стані, було таке, що балки звисали, тоді виділили кошти на ремонт. Зробили «косметику» ‒ підвісні стелі, вставили пластикові вікна тощо. Однак, навчання відбувається в три зміни. Зараз вчаться ще і в будинку культури (три класи), хоча, за словами депутата, комісія, оглядаючи цю будівлю, не надала дозвіл на експлуатацію.

Уже сьогодні до школи ходять два перших та третіх класи, в наступному році також буде по два, і навіть три перших класи.

Не допоміг стобихівчанам і візит до голови ОДА. До Бориса Клімчука їздило 43 людини. Губернатор нібито пообіцяв нову школу, але потрібно спочатку виготовити проектну документацію. Така документація вже є, проте школи досі нема.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У с.Стобихівка Камінь-Каширського району найбільша кількість НЕЛЕГАЛЬНО ПРАЦЮЮЧИХ ПИЛОРАМ!! Про це чудово відомо і голові камінь-каширської РДА Івану Вовку і голові райради Віктору Сусу. Очевидно,що вони там в долі..
Відповісти
Останні новини
На Волині батьки погрожують знову не пустити дітей до школи. ВІДЕО
23 грудень, 2013, 17:53