Депутат Волиньради розповів про допит в прокуратурі

Депутат Волиньради розповів про допит в прокуратурі
Депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик розповів про що його розпитували під час допиту в прокуратурі.

"Сьогодні був на допиті в обласній прокуратурі. Вирішив не прикриватися статтею 63, а назвати речі своїми іменами. Зокрема щодо того, що вважаю відкриття кримінальних проваджень проти активістів Євромайдану нічим іншим, як політичними переслідуваннями", -
пише він у Facebook.

"Розповів, як перевертав догори ногами портрет Януковича і виставляв його на суд громадськості у вікно на 3 поверсі обласної ради. Бо вважаю, що після кривавого розгону Євромайдану наш "гарант" має право являтися народу хіба в такому, неприродному вигляді. Слідчі зізналися, що такий запис дійсно є у них в розпорядженні, так що не було сенсу щось приховувати", - додав політик.

За його словами, у прокуратурі визнали, що перевернутий портрет Віктора Януковича "кримінальних діянь це явно не дотягує".

"Словом, не назбирали вони доказів, щоб "пришити" мені кримінал, тож проходжу по цій справі хіба як свідок. Відповідно, і до послуг адвоката не було потреби вдаватися. Та й освіта юриста якраз стала в нагоді", - пише депутат.


ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КРИМІНАЛ, ВІДКРИТИЙ ПРОТИ АКТИВІСТІВ ЄВРОМАЙДАНУ


"Розпитували мене й про інші мої дії у зв’язку з подіями перших днів грудня – що було в понеділок, вівторок та середу, коли депутатів не пропускали на позачергову сесію обласної ради. Згадав і про "чоловічу розмову" з Клімчуком та Войтовичем, коли ми їм пропонували зберегти лице і самим добровільно подати у відставку. Вони тоді обіцяли подумати, але, мабуть, страх не дав їм змоги надумати… Слідчі, як з’ясувалося, про цю розмову не знали. Тож заявили, що після моїх свідчень треба викликати на допити ще й Клімчука з Войтовичем…", - каже Пирожик.

"Але, мабуть, двом останнім повезло, бо, як щойно дізнався, Янукович підписав закон про припинення політичних переслідувань у зв’язку з подіями на Євромайданах. Тож ці кримінальні провадження, схоже, завтра просто закриють", - додав політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А перешкоджання людям виконувати свої обовязки це як? Підбурювання діток до протиправних дій?
Відповісти
"обовязки" бити мирних людей? "обовязки" грабувати країну?
Відповісти
Слава Україні!
Відповісти
шпійон.слава путлєру
Відповісти
Ми не вибирали Президента з такими повноваженнями,він узурпував владу,а після кривавих подій на майдані Українці не хочуть такого "гаранта"
Відповісти
Хто мені надасть хоч одни доказ того, що хтось когось не пустив у приміщення на роботу? На фото і відео, є лише те, як недалекі люди в погонах перекрили доступ до приміщення, є й факт того, що лише один вхід в приміщення був відкритий!
Відповісти
на тобі- дивися!!
http://www.youtube.com/watch?v=gmCajZuiOK0
і ще от :
http://www.youtube.com/watch?v=AqOEez4hfC8
Відповісти
ти глухий чи що? тебе питають де відео (що хтось когось не пустив у приміщення на роботу?) це перше, друге, наскільки я розумію, це оперативна зйомка, тому виникає питання, чи може працівник СБУ поширювати таке відео, ще й доробленне коментарями, думаю в прокуратури потрібно спитати.
Відповісти
я злий, однобокий, обмежений лікар..мені можна таке поширювати...
Відповісти
воно і видно що ти "обмежений"
Відповісти
Останні новини
Депутат Волиньради розповів про допит в прокуратурі
24 грудень, 2013, 07:55