Юра Єнакієвський має бізнес у Луцьку, – ЗМІ

Юра Єнакієвський має бізнес у Луцьку, – ЗМІ
«Західінкомбанком», який зареєстрований у Луцьку, володіє народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко, відомий в українських мас-медіа як Юра Єнакієвський.

Про це йдеться у номері журналу «Forbes. Україна» за березень 2012 року.

Видання оприлюднило список компаній, якими володіє народний депутат.

Перелік підприємств, до яких має стосунок Юра Єнакієвський, для журналу «Forbes» надав його бізнес-партнер Іван Аврамов.

Загалом до списку увійшли 43 компанії у різних галузях: машинобудування, вугільна промисловість, будівництво, сільське господарство та інші.

Нагадаємо, попереднім власником «Західінкомбанку» був екс-депутат Луцької міськради Василь Гаврилишин. Проти нього порушили низку кримінальних справ. Із 2009 по 2011 рік банкір утримувався під вартою, а зараз знаходиться на підписці про невиїзд.

Після тимчасової адміністрації у «Західінкомбанк» прийшов інвестор – Недиверсифікований закритий венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інноваційні стратегії».

Ця структура, згідно зі «списком Аврамова», також належить Іванющенку.

Юрій Іванющенко – людина, про яку кілька років тому майже ніхто не знав. Втім тепер він вважається одним із «сірих кардиналів» країни.

Так, у грудні 2011 року за версією журналу «Фокус» Іванющенко посів другу сходинку у рейтингу найвпливовіших людей України одразу після Президента Віктора Януковича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні заходив у відділення їх банку (ЗАХІДІНКОМБАНК) на Київському майдані поміняти долари, а мені відповіли - не має готівки... Хто й що скаже про перспективи цього банку?
Відповісти
Сумнівні перспективи. Банк знаходиться у четвертій групі (з 4-х) в переліку банківських установ, річний прибуток мізерний (925 тис. грн.), та й власникам зараз не до банку - http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/5/6960026/
Відповісти
Юрєц Єнакієвський розчепірив свої рученьки в багато галузей - будівництво, фінанси, торгівля металом.
На прикладі ситуації з Західінкомбанком не треба сумніватись як він кидає людей і в інших галузях.
Відповісти
Номерів АА побільшало вЛуцьку
Відповісти
Більше року як Прокуратурою Волині та УВД Волинської області розглядається кримінальна справа за фактом шахрайства ПАТ "Західінкомбанку", проте результат - нульовий; робиться видимість про дії. Крім того, більше року ця ж структура розглядає кримінальну справу про невиконання рішень суду - безрезультатно.
Шкода, що Губернатор Б.Климчук робить видимість, що усе добре. Він же основний представник влади на Волині. Повністю бездіяльний і О.Бєлік, начальник управління Нацбанку на Волині, який вже побив усі рекорди "сидіння" в кріслі начальника. Настала пора звільнити це крісло.
Відповісти
А як пояснити, що деякі діячі Волині повернули мільйонні депозити ? Чому не покарані тимчасові адміністратори від Нацбанку Волині,адже їх звільнили за певні дії ? Де ж підтримка у рефінансуванні Нацбанком ПАТ "Західінкомбанку" ? Чому за відкати видавались депозити громадянам і ніхто за це з працівників депозитного відділу не покараний ? Поцікавтесь, за що звільнили з роботи М.В.Шевчук (директора департаменту депозитних операцій цього Банку) та її чоловіка.
Як же нам рухатись до Європи ? На брехні і бездіяльності.
Навіщо нам обласна і міська виконавчі служби ? Сидить державний виконавець Турчинський і показує пальцем на пачки паперів і каже людям:"Бачите скільки у мене справ". То як не тямиш, тьо не проїдай людькі (державні) кошти, а йди двірником.
Відповісти
Неповернення депозитів громадянам - це порушення прав людини.
Куди дивляться правоохоронні органи і Президент !
Невже усі бояться Іванющенка ?
Куди дивиться Волинська ОДА ? Згадую, як О.К. Башкаленко казав, що скоро нові власники нормалізують роботу Західінкомбанку. Пройшло 3 роки після слів О.Башкаленка, а брехня - залишилась.
Ось чому мають місце майдани, ось чому невдоволені мільйони людей.
Людей грабують, а правоохоронці, яких 750000 мовчать. Виходить, що за наші трудові внески - нас і грабують правоохоронці, виконавча служба.
Навіщо нам у м.Луцьку 5 генералів і фельдмаршал Б.Климчук ?
Хто захистить права людини ?
Відповісти
Останні новини
Юра Єнакієвський має бізнес у Луцьку, – ЗМІ
06 березень, 2012, 15:57