У Луцьку розморозили і «законсервували» стадіон

У Луцьку розморозили і «законсервували» стадіон
Луцький стадіон «Авангард» у ці дні посилено готують до матчу «Волині» й «Чорноморця»: газон накрили плівкою, з якої періодично зчищають сніг.

Про це розповів агроном стадіону Володимир Братіщев, повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Агроном зазначив, що ґрунт на полі домашньої арени луцької «Волині» повністю розморожений і накритий спеціальною плівкою.

«Морозів, які обіцяють синоптики на цьому тижні ми не дуже боїмося. І на «Авангарді», і на «Підшипнику» ґрунт повністю розморожений. Його температура коливається від 4 до 8 градусів тепла залежно від часу доби. Ми пережили найнебезпечніший період, коли слід було терміново розморозити ґрунт і накрити поле плівкою», – повідомив Братіщев.

У ці дні газон накрили догори світлою стороною плівки, з якої періодично зчищають сніг. Це зроблено для того, щоб трава не підпарювалася і, як наслідок, не вражалася грибковими хворобами.

Поле «Підшипника», на якому немає підігріву, і на якому зіграє «молодіжка» «Волині», також накрите плівкою. Щоправда, темною стороною догори, аби додатково прогрівати поле.

«Ми встигаємо і там сніг з плівки прибирати, аби ґрунт достатньо нагрівався сонячними променями», – пояснив агроном «Авангарду».

Нагадаємо, луцька «Волинь» зіграє з одеським «Чорноморцем» у суботу, 10 березня. Початок матчу – о 19:30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А слабо было сделать хоть одно фото, как там травка под пленкой? Это ведь больше всего интересует!
Відповісти
Краще в теплому місці не відриваючи дупку передрукувати інформацію з офіційного сайту і отримати гонорар! :) От і вся робота інтернетчиків! :)))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розморозили і «законсервували» стадіон
06 березень, 2012, 16:53