Гузь назвав свідків, через покази яких йому дали домашній арешт

Гузь назвав свідків, через покази яких йому дали домашній арешт
Через покази голови Волиньради Володимира Войтовича та керівника апарату ради Олександра Ляшка депутат ради Ігорю Гузю присудили повний домашній арешт, а згодом він і ще п'ятеро луцьких Євромайданів можуть опинитися за ґратами.

"Вдивіться у ці обличчя, обличчя посібників режиму януковича, через покази яких, шестеро активістів Луцького Євромайдану можуть опинитися за ґратами. Це голова Волинської обласної ради Володимир Войтович та керуючий справами цієї ж ради Олександр Ляшко", - пише політик у Facebook.

Він звинуватив посадовців у брехні і перерахував такі свідчення.

"1. Ніби ми зірвали нараду у кабінеті голови обласної ради. Ця умовна нарада відбувалася у складі трьох осіб: Войтович, Вітер та Ляшко. Але депутати обласної ради мають невідкладне право на прийом у будь-якого чиновника і відповідно нею скористалися.

2. Ніби ми силою забрали у секретаря голови ключі від прес-клубу Волиньради. Хоча десятки свідків бачили, що я, як депутат попросив ці ключі і мені після згоди голови їх видали.

3. Ніби ми діючи з особливою зухвалістю, протиправно, відкрито, самовільно та з особливим цинізмом заволоділи майном Волиньради - портретами із зображенням януковича, балансовою вартістю по 270 гривень відповідно. Чому зухвало та цинічно?", - пише Гузь.

Також він заявив, що вважає справою честі добитися звільнення цих чиновників.

"Окрім того ми повинні притягнути їх до кримінальної відповідальності за дачу неправдивих свідчень!" - додав він.

Олександр Ляшко
Олександр Ляшко

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуюємо що показали нам наших хероїв!
Відповісти
ну і що далі ще може скажеш щоб їх атакувала банда революціонерів
Відповісти
Надо ёщё приплюсовать, что бандиты Витів, Гузь, бондарь, ворвались на совещание, которое проводил Климчук и просто вывели их силой. Конечно безпределу нету места, хотя по выходным прихожу поддерживать майдан.
Відповісти
Чому всі коменти про Гузя піддаються модерації?:)
Ось що пишуть люди про ВП:
"знаю правду" 25 грудня, 20:53
А така модерація на Пості не дивина! Майже всі "майданівці" з Луцька друзі журналістів ВП! Частенько на збори і "тусняк" до Вітіва, Гузя... ходять і не як журналісти...! То яка може бути об'єктивність у подачах матеріалу?:) Не один сайт так не "піклується" Гузем, Москвич, Вітівим, Пирожиком, Шибою... як ВП!:) А це про щось та говорить?!:) А коменти, в переважній більшості, журналісти видання строчать, або спеціально "підливають" масла... Спілкувався з деякими з них, то вони "кухню" роповіли як рейтинг набувають!:) Но що до такого дійдуть... не очікував!!!:(
Відповісти
Самі винуваті, спочатку пишуть коменти з матюками з особистими образами, а потім ображаються чому їх модерують. Свобода слова і кидання гівна на вентилятор різні речі.
Відповісти
розвеселив! :)))))))))))
Відповісти
Свідчення, а не покази
Відповісти
Не треба путати демократію і ХАМСТВО. У Гузя ці поняття тотожні.
Відповісти
і при ющенку з кормушки харчувались..ізараз..гібкі
Відповісти
і знову комент удалили нащо така преса
Відповісти
Знаю Ляшка особисто - замашки в нього пі..раса!
Відповісти
Подивіться на цю пику Войтовича. Комуняка з комуняк. Це такі, які організовували голодомори і нищили українців. Напевне він син когось із тих комнезамівців, що забирали в малих дітей останні крихти хліба.
Відповісти
Підтримую на всі 100,морда советська.
Відповісти
Все прочитав і зрозумів-обласний гусь обласній раді недруг(не товаріщ),але причини треба шукати в діагнозі...і в депутати без довідки з фі(ліпін)брати не потрібно!!!P.S.і не тільки окольцованого птіцу..
Відповісти
Я одного не можу збагнути - як Гузь міг товаришувати з сином голови облради Тарасом? Адже це ж з його подачі цей зубожілий морально і психічно хворий перший заступник голови Рожищенської РДА попав в депутати райради від Фронту Змін. Всі одним миром мазані, а Гузю мабуть платять за цей дибільний цирк, бо якби було інакше - він на всеь світ би розтризвонив про те, як Тарасу до будинку за кошт облбюджету побудували дорогу, як Тарас взяв пільговий кредит, як Тарас - депутат від опозиційної партії і працює у виконавчій гілці влади... Цирк та й годі - ПРИСТОСУВАНЦІ!!!
Відповісти
хто такий гузь. де він працював та що він зробив на користь інших.
Відповісти
Останні новини
Гузь назвав свідків, через покази яких йому дали домашній арешт
26 грудень, 2013, 10:59