Кого підтримує Євромайдан на виборах до Луцькради

Кого підтримує Євромайдан на виборах до Луцькради
Євромайдан підтримує Миколу Федіка на проміжних виборах до Луцької міськради.

Про це йдеться в заяві співкоординаторів Євромайдану.

Публікуємо заяву без змін та правок:

Євромайдан підтримує узгоджену опозиційними силами ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та «УДАР» Віталія Кличка кандидатуру Миколи ФЕДІКА на проміжних виборах до Луцької міської ради по мажоритарному виборчому округу №5, які відбудуться 12 січня 2014 року.

Микола Федік із перших днів Євромайдану став його активним учасником. Він стояв пліч-о-пліч із нами, незалежно від погодніх умов, часу доби, брав участь в акціях протесту під стінами органів влади, судів, міліції, прокуратури. Йшов разом із колоною студентів на луцькі майдани.

Їздив до Києва, де перебував у епіцентрі подій, ставши одним із «сотників» столичного Євромайдану. Побратими довірили йому очолювати «Волинську сотню», яка зайняла революційні позиції в Міжнародному центрі культури та мистецтв (колишній Жовтневий палац). Після цього євромайданівці перейменували це приміщення в Палац Свободи.

Під час «Революції Гідності» він разом із іншими патріотами став боротися за наше спільне майбутнє, за гідність та перспективу достойного життя в Україні. Своїми вчинками та активною громадянською позицією Микола ФЕДІК довів: у складний час, коли вирішується доля майбутнього країни, він – поруч із простими людьми, з народом, на вулицях. Упевнені, що саме такі люди й здатні змінити життя в нашій державі, захистити від загрози встановлення диктаторського режиму та здачі України Кремлю.

Вважаємо, що саме Микола ФЕДІК є тим кандидатом, який достойно представлятиме інтереси громади, а не певних олігархічних кіл та груп, тією людиною, за яку ми впевнені: вона – ніколи не зрадить лучан!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кращого депутата й пошукати)))))) не смішіть мене
Відповісти
дурдом
Відповісти
Ну ось і побачим наскільки євро майдан народний.:-):-):-) бо з того що прочитав то висунення робиться самоназваними лідерами:-)
Відповісти
депутатом міської ради стане-буде Констанкевич,бо це зроблено Палицею з прицілом на вибори міського голови в 2015 році,тай в кожному окрузі міста виставить своїх кандидатів,скупить виборців,(а це показали вибори в 10-у окрузі в серпні місяці), і міська рада буде кишеньковою Палиці.
Відповісти
Уж очень он подозрительно похож на "друга" Витальки Портникова из одного забавного фильма..... Неужели сдавал "экзамены" на члена оппозиции !?
Відповісти
Це типу Мая Москвич підписала спочатку заяву, а потім її закреслила! Я б також так зробив!
Відповісти
Для але купуй и ты выборцив басейнами ремонтами облананням ля ликарень школ д садкив корми людей в столових давай стипендии кращим студентам вперед якщо е дух а не все пид себе
Відповісти
нац альянс гірший за ПР
Відповісти
Останні новини
Кого підтримує Євромайдан на виборах до Луцькради
27 грудень, 2013, 09:44