Нардеп хоче наслати перевірку на волинську фірму

Нардеп хоче наслати перевірку на волинську фірму
Прокуратура має перевірити, чи не орендує ПП «Укр-Петроль» приміщення у Володимир-Волинську з порушенням законів, - вважає народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Відповідне звернення до Генеральної прокуратури він надіслав 27 грудня, - повідомили у партійній прес-службі.

Депутат просить перевірити факти недоотримання протягом багатьох років значних сум потенційних надходжень до бюджету Володимира-Волинського від орендної плати за використання офісного приміщення ПП «Укр-Петроль».

Раніше до народного депутата звернулися депутати Володимир-Волинської міськради Сергій Коба та Василь Сусік із приводу неправомірних, на їхню думку, дій службових осіб Володимир-Волинської міської ради, у результаті яких міський бюджет недоотримав і недоотримує значні суми потенційних надходжень від орендної плати за використання офісного приміщення від ПП «Укр-Петроль».

Як стверджують заявники, на сьогодні з вини керівників міста досі належним чином не вирішене питання щодо укладення договору оренди та виконання умов цього договору між ПП «Укр-Петроль» та ЖЕК №1 виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

«Відповідно до рішення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради від 14.08.2013 р. №220 «Про надання дозволу на укладення, продовження, внесення змін та розірвання договорів оренди нежилих приміщень», згідно проведеної технічної інвентаризації доручено ЖЕК №1 внести зміни до чинного договору оренди з ПП «Укр-Петроль» збільшивши орендовану площу з 453,55 кв. м на 551,3кв. м. Отже, різниця між реально займаною площею і площею зазначеною в існуючому договорі оренди становить 97,75 кв.м.», - йдеться у зверненні.

Станом на 18 грудня 2013 року додаткова угода про внесення змін до договору оренди щодо збільшення площі не підписана.

У зверненні Анатолій Вітів вимагає: здійснити перевірку зазначених фактів, у тому числі недоотримання значних сум потенційних надходжень до бюджету міста від орендної плати та вжити заходів задля їх усунення, покарання винних та недопущення подібного в подальшому; дати оцінку діям (бездіяльності) посадових осіб Володимир-Волинської міської ради, які призвели до недоотримання значних сум надходжень у міський бюджет від орендної плати щодо їх службової недбалості, можливих зловживань службовим становищем, лобістських намірів та наявності в цих діях (бездіяльності) ознак корупційних діянь.

Нагадаємо, на цій будівлі висить плакат з портретом Віктора Януковича та словами підтримки політики президента, який зняли після розгону Євромайдану 30 листопада, але недавно повісили знову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, Вітів вже знає, що таке податки? Бач який розумний став...
Відповісти
не тільки знаю, а ще й плачу!
Відповісти
брата катерини.ремонтника часів якій рєзко колись став олігархом бензиновим не цікаво?нема в інструкції..
Відповісти
Давно пора все це перевірити, бо скільки ж можна говорити настав час нести покарання нерадивим особам з міської ради, які порушують всі закони, які тільки є аби меценату догодити.
Відповісти
"Народний" Вітів нехай почне з себе! Відмовиться від депутатської недоторканності і проголосує або внесе зміни до закону про зняття пільг з депутатів!!! Ато який розумний став!!! Ганьба!!!
Відповісти
Слухайте тролі, нормальний і місцевий - ідіть на...й
Відповісти
Що-правда не подобається?:)))
Відповісти
Підтримую на всі 100%! ГАНЬБА!!!!!!!!Вітів маріонетка!!!!!!!!
Відповісти
А в газетах олігарх розпинався про те як треба чесно жити і дотримуватися законів. Стид і срам тобі Сергійку за те що обдираєш громаду міста і ще й розказує усіх про те що ти такий "хороший"
Відповісти
То таки правда, сєльодку замотала в ту газету.
Відповісти
Ну, принаймі, хоч хтось щось намагається зробити, а то всі сцють в штани в тому городі
Відповісти
Останні новини
Нардеп хоче наслати перевірку на волинську фірму
27 грудень, 2013, 12:24