«Волинь» – у ТОП-10 найдорожчих клубів України

«Волинь» – у ТОП-10 найдорожчих клубів України
Луцька «Волинь» увійшла до рейтингу найдорожчих футбольних клубів України.

Про це свідчить дослідження журналу «Forbes. Україна».

Видання оцінює вартість луцької «Волині» у 9,2 мільйона доларів США. Це дозволило клубу посісти 10-те місце з-поміж найдорожчих українських команд.

Проте автори рейтингу зауважують, що показники вартості – цифра оціночна через непрозорість фінансової звітності футбольних клубів України.

Як пише «Forbes», у «Волині» – революція. Клуб відправив у відставку багаторічного головного тренера Віталія Кварцяного, який був справжнім обличчям команди. Влітку минулого року контроль над «Волинню» встановив народний депутат Ігор Палиця, партнер Ігоря Коломойського по нафтовому бізнесу.

«В «пулі Коломойського» (шість команд Прем’єр-ліги, до яких, ймовірно, має стосунок бізнесмен) поповнення? Можливо. Кварцяного звільнили через декілька тижнів після того, як Коломойський звинуватив його в «здачі» матча «Металісту», – йдеться у виданні.

З іншого боку, «Волинь» минулої осені вибила «Дніпро» із розіграшу Кубка України. Коломойський вбачив у цьому підступ суддів.

В будь-якому випадку, на думку авторів публікації, з приходом Палиці клуб змінюється. Головним тренером призначений успішний за українськими мірками Анатолій Дем’яненко, який декілька років тому зробив «золотий дубль» з київським «Динамо», яке в одному сезоні виграло чемпіонат і Кубок України.

Крім того, нагадує видання, у команді грає найкращий бомбардир нинішнього чемпіонату Майкон Олівейра.

Представники клубу вже обіцяють у наступному сезоні боротися за п’яте-шосте місце, яке дає право на участь у Лізі Європи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» – у ТОП-10 найдорожчих клубів України
07 березень, 2012, 09:44