У Романюка з’являться реальні конкуренти на виборах мера, – експерт

У Романюка з’являться реальні конкуренти на виборах мера, – експерт
У мера Луцька Миколи Романюка з'являться реальні конкуренти, які будуть чітко декларувати свої бажання поборотися за посаду міського голови у Луцьку, - вважає голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход.

Про це він розповів під час засідання «круглого столу» на тему «Політичні підсумки 2013 року на Волині: погляд експертів» 27 грудня.

За словами Михайла Находа, після перемоги представника нардепа Ігоря Палиці на проміжних виборах до Луцької міськради на окрузі №10 Ігоря Поліщука, у команди Палиці посилилися наміри взяти місто під свій контроль.

Окрім того, у січні будуть й інші проміжні вибори до Луцькради, де команда Ігоря Палиці також висунула свого кандидата - заступника голови фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ірину Констанкевич.

«Підготовка до наступних виборів стане ще відчутнішою», – додав експерт.

«Можна очікувати, що в наступному році з'являться реальні конкуренти у Миколи Романюка, які будуть чітко декларувати свої бажання поборотися за посаду міського голови у Луцьку», – підсумував Михайло Наход.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не треба рівняти щось із пальцем
Відповісти
Ото Наход з Шелепом і загнули!:)))
Відповісти
шо ви порівнюєте7 Волиньпост - ви маєте голову і аналітичний розум? Палиця - маріонетка Коломойського. Романюк - вихідець з ПриватБанка, ПриватБанк - Коломойський. Що той що той - КОЛОМОЙСЬКОГО МАРІОНЕТКИ!!!!
Відповісти
Це видання ВП в чергове підтверджує свою безграмотність, необізнанність і взагалі...!:)
Відповісти
коли людина отримує виборну посаду, то хід її думок змінюється, в цьому випадку, надіюсь, що це так
Відповісти
Вам все не до вподоби, тільки свої видання найкращі. раджу пошукати у власних архівах критичні матеріали на своїх нинішніх босів і видалити, бо видалять вас. і перестаньте стирати коменти проти палиці. Впост - вибачте, що користуюся вашою площею.
Відповісти
переведіть - незрозуміло, чесно?
Відповісти
що страшно 7 толі ще буде ноход ще скромно написав
Відповісти
а якщо це погрози, то тренуйтеся...таких багато було
Відповісти
Залізні аргументи. Експертом сам себе назвав і вперед.
Відповісти
У Романюка реальна загроза - ментальність місцевого електорату. Йдеться про те, що тут можна все і всіх скупити за кіло прілої гречки і банку згущеного молока, проти яких заслуги міського голови раптово стануть банальними і застарілими. Це характерно для місцевих лікарів і вчителів, у яких такі подарунки викликають раптовий оргазм і бажання перед будь-яким євреєм зняти труси. Це дешевий стиль роботи палиці. А ще зробити біля школи пластмасовий спортмайданчик і написати на його огорожі свої цитати, як у мао-дзедуна. Як, скажімо, у 23-ій школі. Бійтесь "данайця", дари приносящєго.
Відповісти
ЧИ ТИ ЗДУРІВ ДОПИСУВАЧУ!!! ПО ТВОЄМУ ВИХОДИТЬ,ЩО РОМАНЮК ВСІХ ЗА ГРЕЧКУ НА ВИБОРАХ КУПИВ! НУ НАВІЩО ТАК БРЕХАТИ
ТА НАВОДИТИ НАКЛЕПИ !!! ЦІ, ТАК ЗВАНІ КАНДИДАТИ, ЦЕ
КІТ В МІШКУ ЇХ МАЛО ХТО ЗНАЄ, ТІЛЬКИ ЇХНЮ "ПРИНАЛЕЖНІСТЬ"!
Відповісти
Та все навпаки якраз. Команда Палиці не висувала кандидата на попередніх виборах міського голови. А щодо наступних виборів, то ешелон гречки від благодійника вже стоїть "на запАсном путі", і пофіг заслуги діючого нині мера.
Відповісти
"Можна очікувати, що в наступному році з'являться реальні конкуренти у Миколи Романюка" Не очікуте! На біса кому те мерське крісло. Мабуть прийдеться громаді Миколу впрошувати, що б знову став головою!
Чи може це експерди дуже розумні і розказують безтолковим лучанам, що вода повинна бути мокрою, після весни приходить зима а на вибори, як мухи на мед злітаються кандидати, та кормляться з них різного роду експерди, спеціалісти доморощені, так звані політологи. Які завжди попадають пальцем в небо!
Відповісти
Корінному. Щось у тебе з мізками. Очевидно, від постійного дописування всякої фігні, що купи не тримається. Якраз палиця на минулих виборах купив все за гречку. Романюк наразі не використовував цей "варіант". Уважно читай і виключи капс лок.
Відповісти
У мене все дуже добре з мізками!Я плітками та наклепами не займаюсь і ніколи цього не робив! Сам читай уважно про що пишу! Я тобі про Хому а ти мені про Ярему!! А ти варнякаєш казна-що!! Якщо такий "діловий",
то віьми сам і збудуй оті спортивні майдайчики біля шкіл! По твоєму чим гірше тим краще!! Піщинку в чужому оці бачиш, а колоди у власному не помічаєш! Що захворів НА ЖАБУ, яка тебе давить від чиїхось успіхів??! От є такі злостиві як ти, люди!
Відповісти
хоч ЩОСЬ реально робить, нехай і з подальшою вигодою, а інші і те не вважають за потрібне. Надіємось, що поверне ринки місту і будуть реальні кошти у бюджеті, а не купка шахраїв користується. І не порівнюйте роботу Палиці з "гречкою", адже для міста робить багато. До речі, я за нього не голосувала, а тепер буду.
Відповісти
Останні новини
У Романюка з’являться реальні конкуренти на виборах мера, – експерт
27 грудень, 2013, 13:38