Нові подробиці в справі побиття Чорновол. ВІДЕО

Нові подробиці в справі побиття Чорновол. ВІДЕО
У справі побиття журналістки Тетяни Чорновол правоохоронці знайшли зв'язок з депутатами від опозиції.

Слідство володіє інформацією, що один з підозрюваних у побитті Чорновол був членом бандитського угрупування, з лідером якої нібито співпрацювали брати Клички, - пише Lb.ua з посиланням на начальника головного слідчого управління Миколу Чинчина (на фото).

"У ході слідства також встановлено, що затримані тісно контактували з членами партії "УДАР" Євгеном Агарковим, Дмитром Крейніним та Ігорем Опадчим. Останні є депутатами Київської облради від партії "УДАР". Крім того, встановлено зв'язок підозрюваних з народним депутатом фракції "Батьківщина" Володимиром Полочаніновим. Слідство вже має дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Воно входило в злочинне співтовариство Рибалко на прізвисько "Рибка", убитого в 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички", - заявив Чинчин.



Також МВС пояснило виклик на допит у справі Чорновол депутатів Миколи Княжицького та Давида Жванії.

"Проаналізовано виступ колишнього власника телеканалу ТВі Костянтина Кагаловського, якій зазначає, що до рейдерського захоплення цього телеканалу причетний Сергій Котенко, підозрюваний у побитті Тетяни Чорновол. Також Кагаловський зазначає, що до діяльності підозрюваного мають стосунок народні депутати Микола Княжицький, Давид Жванія. Слідством встановлено, що Сергій Котенко є засновником і директором підприємства, якому був підконтрольний телеканал ТВі. Виклик на допит ... цих народних депутатів пов'язаний з необхідністю з'ясувати інформацію, викладену Кагаловським, зокрема, щодо їх причетності до скоєння вказаного кримінального правопорушення", - сказав Чинчин.

Нагадаємо, у справі Чорновол затримані Олександр Храмцов, на якого був записаний Porsche Cayenne Turbo, що фігурує в розслідуванні, Андрій Насіковський, Сергій Котенко і його брат Олександр. Чинчин також повідомив про п'ятого затриманого, проте його прізвище не називають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
западний слєд чотко відєн?
Відповісти
Хорошо читает
Відповісти
па русскі..включая куплю випівкі закускі..
Відповісти
Мда.... Слідаки зажигають... Я думаю що такими темпами в кінці розслідування замовниками виявляться Кличко, Яценюк і Тягнибок... :)
Відповісти
Ух ты! Мы вышли из бухты!
Сейчас на глазах обалдевшей общественности самые правдивые в мире украинские олигархические "медиаговномёты"-СМИ сделают публичный "трах-тибидох".
Кстати Таня посетитель дурки и довольно частый...
Відповісти
туда піше ти пастаянно.ілі вас двоє.ти і ти?
Відповісти