Гравець-легенда «Волині» розповів, як змінився луцький футбол

Гравець-легенда «Волині» розповів, як змінився луцький футбол
Сучасне покоління футболістів забуває про те, що є відповідальність за честь клубу, за вболівальників, за місто і часто думають за гроші, – розповів кращий бомбардир в історії «Волині» Володимир Дикий.

За словами Дикого, найсильнішою у футбольній історії Луцька була команда 1989 року, – пише клубна прес-служба.

«Ми грали нарівні згодом із «Жальгірісом», московським «Спартаком» і не боялися їх. На усіх хотіли забирати у вищолігові команди, але ми не хотіли лишати Луцьк. Всі вкорінилися у місті, мали сім’ї, чудові умови для праці були. Залишалося тільки у футбол грати й отримувати від цього задоволення. Вболівальники усіх нас впізнавали, хтось ходив дивитися на гру Слуки, хтось на Польного чи Федецького. Аура чудова була в місті, співали «Волинь моя» на вулицях», – розповів кращий бомбардир в історії «Волині», який забив 91 гол у всіх турнірах.

«Футбол не стоїть на місці, він комерціалізувався. Але завдання залишилося просте: забити гол супернику. Люди і колись, і сьогодні прагнуть цього диво-видовища», – зазначив Володимир Дикий.

«Тому прикро, що часто сучасне покоління гравців забуває про те, що є відповідальність за честь клубу, за вболівальників, за місто. Так, гроші – це хороший стимул, але ми свого часу цінували передусім гру і свою честь, не хотіли осоромлюватися. А футбольну атмосферу робимо власне ми самі: футболісти, тренери, вболівальники. Усе може повторитися, якщо докладати до цього зусиль», – додав футболіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гравець-легенда «Волині» розповів, як змінився луцький футбол
28 грудень, 2013, 12:08