У Луцьку джазмени колядували за Україну. ФОТО

У Луцьку джазмени колядували за Україну. ФОТО
У Луцьку гурт «Babooshki» співав українські та польські колядки в джазовій обробці і присвятив свій виступ майбутньому кращому життю України.

Концерт відбувся 28 грудня в приміщення Волинського академічного обласного театру ляльок.

Впродовж двогодинного вечора на сцені лунали українська та польські колядки з польсько-українського прикордоння в джазовій обробці.

Вокалістка гурту Дана Винницька присвятила концерт новому кращому життю України. Вона зазначила, що концерт – це молитва за те, щоб у 2014 році в Україні жилося спокійно, за те, щоб багатьом українцям «відкрилися очі», щоб було менше суму.

«Ми молимося за те, щоб сліпці розплющили очі; щоб людям просвітилося в головах; і щоб ті, хто ще не знає, як є насправді, змогли доторкнутися до істини; щоб ціла Україна була єдина в своїй любові; та щоб ми всі могли щасливо згадувати нашу перемогу», - зазначила вокаліста.

Після концерту відбувся традиційний «джем». На сцені разом із музикантами гурту «Babooshki» грали президент Луцького джазового клубу Олег Баковський та консул зі справ культури в Луцьку Кшиштоф Савіцкі. Почали з відомої композиції Night in Tunisia, завершили блюзом під гармоніку Савіцкі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: джаз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку джазмени колядували за Україну. ФОТО
29 грудень, 2013, 11:25