На Волині почали переслідувати бізнесменів, які за Євромайдан, – депутат

На Волині почали переслідувати бізнесменів, які за Євромайдан, – депутат
Депутат Луцької міськради, активіст луцького Євромайдану Сергій Григоренко стверджує, що на Волині уже почали переслідувати й бізнесменів через прихильність до європротестів.

Про це керівник міського осередку ВО «Батьківщина» розповів 30 грудня в ході чат-конференції на ВолиньPost.

«Влада поруч із тиском на лідерів Євромайдану через надумані й сфабриковані кримінальні провадження також почала негласний тиск на бізнес людей, які симпатизують Майдану, підтримують його. Чому негласний? Тому що нібито ці дії в першу чергу з боку волинських податківців не пов’язані напряму з політикою, а нібито з господарською діяльністю певних підприємств. Але ці підприємства належать прихильникам луцького Євромайдану, а їх перевірки та вилучення документів на них дивним чином співпали з відкриттям кримінальних проваджень проти мене, Богдана Шиби, Ігоря Гузя, Володимира Бондаря, Майї Москвич, Миколи Собуцького. Тому в таке співпадіння повірити неможливо», – зазначив політик.

«Безумовно, це все – ланки одного репресивного ланцюга так званих волинських правоохоронців. Крім тиску на бізнес дружини Володимира Пащенка Олени Леонової – фірму «Тріада» – мені відомо про тиск ще на щонайменше двох підприємців, прихильників євроінтеграції. Одному з них інкримінують розкрадання мільйонних коштів, іншому обіцяють після новорічних свят взагалі закрити бізнес «з допомогою» перевірок. Але на разі ці люди просили мене їхніх прізвищ не називати. Хоча якщо тиск продовжуватиметься, ми назвемо як жертв тих репресій, так і прізвища тих посадовців, які здійснюють ці ганебні дії», – додав він.

Також Сергій Григоренко розповів, що в приватних розмовах окремі правоохоронці відверто заявляли йому, що «на здорову голову їм нема що мені інкримінувати, але вони змушені виконувати наказ згори».

Нагадаємо, на Волині прокуратура зацікавилася роботою підприємств, які належать членам родини активіста луцького Євромайдану, керівника інтернет-видання ВолиньPost Володимира Пащенка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заплатіть податки і не пиз...ть
Відповісти
хай ті мусора і перевірки собі в головах щось потиснуть
Відповісти
Видно що тобі вже добряче потиснули!:)
Відповісти
http://vl.minrd.gov.ua/media-ark/news-ark/126614.html і перестаньте варнякати
Відповісти
те і вміють що варнякати, не сплачувати податки, а потім кричати які вони пушисті. Ну-ну, в єс такого не буде, там відразу покажуть які наслідки від не сплати податків очікують підприємців. Тож демократія така європейська.
Відповісти
одних за політику інших за хабарі.двойні стандарти.
Відповісти
Майдан шапито голимое с политтрупами повылазили тараканыс щелей один витив в мастях ему за положняк нардеп
Відповісти
Останні новини
На Волині почали переслідувати бізнесменів, які за Євромайдан, – депутат
30 грудень, 2013, 15:47
Підсумки 2013: втрати року
30 грудень, 2013, 15:24