Сміття з Євромайдану хочуть привезти під управління ДАІ

Сміття з Євромайдану хочуть привезти під управління ДАІ
Активісти Євромайдану заявляють, що працівники ДАІ блокують під’їзд машин з дровами та спецтехніки для чищення біотуалетів і вивезення сміття. Через це відходи Майдану погрожують вивезти прямо під офіс правоохоронців, - пише Українська правда.

Про це народний депутат України Андрій Парубій розповів на брифінгу у Штабі національного спротиву в п'ятницю, 3 січня. Він повідомив, що до Управління ДАІ з Майдану вирушає попереджувальний пікет з вимогою припинити подібну практику.

"Якщо і надалі нам будуть блокувати під’їзд машин, ми всі ці біотуалети і сміття привеземо до управління ДАІ, додому до керівництва міліції і на Банкову", - заявив Парубій.

Натомість у ДАІ заявляють, що не дозволяють проїзд вантажним автомобілям, які забезпечують життєдіяльність Майдану, бо це з ними не узгоджено. Про це розповів начальник відділу ДПС Григорій Лукіша.

"Рух у центральній частині міста у нас заборонений всім вантажним автомобілям без узгодження з ДАІ", - сказав він.

"Якщо є відповідний дозвіл, автомобілі можуть в'їжджати без заперечень", - додав Лукіша.

Крім того, за його словами, мікроавтобуси до 3,5 тонн можуть в'їжджати в центральну частину міста без відповідного дозволу. Для важчого транспорту необхідний дозвіл.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай додому собі сміття везуть. Ідіоти!!!
Відповісти
це ти про ментів?
Відповісти
""" На Майдане ветер свищет, Слава Богу, - не мороз. Кто-то вшей подмышкой ищет, А кого пробил понос. Кто то слушает Руслану, "Подпалится? Или нет?" Ну? а кто-то, очень пьяный, другу делает ми*ет. На трибуне Сеня -кролик Говорит про произвол. Ну? а Югик-алкоголик Лупит Таню Черновол. Рядом Портников Виталий, Всех зовет в свой кабинет На проверку гениталий -, Гейвропеец, или нет? Тягнибок в Днепре купает кляту морду Москаля. Тот брыкается, рыдает,-"Депутат "Удара" я!" А сейчас на нашу сцену Влез боксер-тяжеловес. Помолчал минуток сорок, Крикнул "Хайль!" и снова слез. В общем, - тут у нас не скучно , Приезжай на Новый Год! Поспиваем "гимн" мы звучно. Мы ж хохлы - чудной народ."""
Відповісти
По собі судиш?
Відповісти
По тобі!
Відповісти
Ти Ігор, убога людина ,мені тебе шкода .
Відповісти
Януковичу в межигиря
Відповісти
Саме так, мусорам мусор!
Відповісти
демократично! так сі хвайно...
Відповісти
там в сочі у вас..всьо ПУТьом..РАСПІЛІЛІ УЖЕ?
Відповісти
у меня с участка можно г--о выкачать и перевезти ну -бл даже незнаю кому может гузю или гузке
Відповісти