Запис відео з шолома Шумахера

Запис відео з шолома Шумахера
Відділ розслідувань жандармерії савойського міста Шамбері показав журналістам запис із камери GoPro на шоломі Міхаеля Шумахера.

За їхніми словами, воно розкриває обставини інциденту, який стався 29 грудня на гірськолижному курорті Мерібель, ‒ пишуть Коментарі з посиланням на F1news.ru.

За даними видання, запис підтвердив свідчення сина і друга доньки семиразового чемпіона, які того дня каталися разом із ним.

На записі видно, що Міхаель спускався між схилами Mauduit (середньої складності) і Biche (низької складності). До моменту падіння швидкість була невеликою. Під час спуску лижа натрапила на камінь, Міхаель упав вперед, лижі відстебнулись, і головою він вдарився об покритий снігом камінь.

Відзначимо, ще три дні тому відео про нібито падіння знаменитого гонщика з’явилося на Youtube в акаунті користувача michael schumacher. Цей юзер використовує фото семиразового чемпіона світу, але акаунт був створений лише кілька днів тому і в ньому містяться лише матеріали про аварію. Сумнівно, що запис нижче є справжнім.

Як стало відомо, сьогодні об 11:00 за місцевим часом прокурор Шамбері проведе прес-конференцію, під час якої прокоментує запис і розповість про нові деталі інциденту.

Нагадаємо, 29 грудня Міхаель разом зі своїм 14-річним сином Міком катався на гірських лижах. Виїхавши за межі траси, він упав і вдарився головою об камінь. Незважаючи на те, що на голові спортсмена був шолом, він отримав серйозну черепно-мозкову травму і був вертольотом доставлений до лікарні. У гонщика діагностували крововилив у мозок, він був введений у стан коми.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.