У Луцьку скликають Автомайдан

У Луцьку скликають Автомайдан
У Луцьку організовують Автомайдан, учасники якого протестуватимуть проти корупції в Україні.

Акцію запланували на 13 січня, а організовують її активісти луцького Євромайдану.

"Скільки можна терпіти? Банда і її "ЄВНУХИ" скоро доведуть країну до дефолту. Самі живуть у палацах, їздять на шикарних авто, відпочивають у дорогих іноземних курортах. Але невже їхня зарплата може їм це дозволити? Звичайно ні!", - кажуть організатори.

"Ці створіння крадуть державні гроші (наші гроші) не тільки з будівництва доріг та об'єктів, медицини та освіти. Ми можемо це їм дозволяти й надалі? - ЗВИЧАЙНО НІ!" - додають вони.

Початок акції о 13:00. Маршрут повідомлять учасникам на місці. Збір на площі перед залізничним вокзалом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спроба №...?!
Будь ласка факти вкрадених грошей з освіти, медицини..., а не бла-бла... То що ви вмієте бла-бла - це вже всі пересвідчились, а от справи бі-бі-кати, розфарбовувати фасади, дороги, руйнувати все і вся... на це багато розуму не потрібно! Ну а автомайданять не на дешевих авто як подивишся!:)
Відповісти
Вмієте гарно красти значить, якщо фактів немає)))
Відповісти
Слова пана Азарова: ми були на краю економічної прірви
Відповісти
Повторюю!!!
Було сказано А - кажіть Б!!!
Фак-ти!!! Не треба бла-бла-тополя!!!
Відповісти
ось вам Бе: "...В тех жестких экономических условиях, в которых мы находились, когда западные инвесторы водили нас на поводу, Российская Федерация предложила нам кредит под 5 процентов. Эти средства помогли нам спасти ситуацию и избежать ее резкого ухудшения, а также заложить хорошие перспективы на 2014 год» http://www.azarov.ua/ru/event/ukraina/Rossijskij-kredit-predostavlen-na-vigodnih-dlya-Ukraini-usloviyah.html
Відповісти
Ну з ціми людьми неможливо розмовляти, бо вони у, або поряд з бронепоїздом!!!
Те все, що ви навели - це слова, а у заклику про що йдеться? "...Ці створіння крадуть державні гроші (наші гроші) не тільки з будівництва доріг та об'єктів, медицини та освіти"
Факт "крадіжки" у студію!!! написати і казати, як на Майдані, можна все що завгодно, але слова треба підкріплювати фактами! Ви ще не зрозуміли? Ну тоді... майданьте далі!:) Фактів нема - все поза законом!!!
Відповісти
Не буду наводити весь список:
1. Перегляньте вартість придбаної продукції для закладів освіти за останні 3 роки (згадайте картоплю по 2,42 грн, коли селяни не могли продати й по 1 грн). Список фактів читайте у викладі А. Лучик
2. Згадайте 2 га землі під приватне помістя, яку придбав Борис Петрович (землі с/г призначення не можуть продаватись), а ще згадайте рішення суду з цього питання!
3. в 2011 році облрада передала в управління ОДА своє автотранспортне підприємство, переважна більшість майна вже здана в оренду (за безцінь) а підприємство стало нерентабельним і його хочуть продати.
4. Колись успішне підприємство Луцький СГК більше року не працює.
5. Розміри благодійних внесків у медичних закладах постійно зростають, не має внеску - не має операції!
Відповісти
1) А кількість перевірок і покараних в цьому питанні вам не додали і Лучик не удосужився поцікавитись, бо пише на замовлення?!:)
2) З цього приводу спитайте у власників тих ділянок які були дуже вдячні за те, що вигідно продали! Поцікавтесь!
3) Автотранспортне господарство донедавна було у відомстві ради!!! Недавно його розформували, а це не 2011 рік!:)
4) Луцький СГК?:) Вам сюди http://www.volynpost.com/news/25156-zapracyuvav-luckyj-spyrtzavod
5) А у цьому Клімчук винний, що самі завжди хабарі-подяки тащите лікарям, вчителям... і нікому про це не кажете! Ото там автомайданьте!!!
Відповісти
1. За що й з якою метою пише Лучик - його справа, скільки перевірок і покараних - це теж не аргумент, бо кошти в казну не повернули (підозрюю покарали теж не тих)
2. Я теж маю землю с/г призначення, але будувати на ній не можу, бо я не Петрович! І дивна логіка, якщо протиправні діяння когось ощасливили, то всім решта мовчати? (фашитити теж вбивали, щоб націю очистити й життєвий простір звільнити, але ж це їх не виправдовує)
3. автотранспортне підприємство є передане в 2011 р. в управління ОДА, маєте сумніви перегляньте рішення на сайті облради, а ще гляньте звіт Бориса петровича за 2012 рік, там в останньому абзаці почитаєте, як підприємство стало процвітати, правда вже через рік його хочуть продати!
4. ДП "Луцький спиртогорілчаний комбінат" своєї роботи не відновило, є факт спроби запустити філіал ДП "Укрспирт", останнє зареєстроване в Броварах, і нікопійки в Луцький бюджет не надійде - відрійзняйте ПіаР від прямої брехні.
5. Я не хочу, щоб Борис Петрович разом зі своїми чиновниками, прокурори і т.д писали відписки про добровільні пожертви, а в медзакладах на кожному кроці працівники сиділи й касові ордери заповнювали - чи це така робота за фахом?
ПіСі Ображати, принижувати набагато легше, ніж просто залишитись чесним...
Відповісти
Пряме питання - кого на місце Клімчука?
Відповісти
1. Незамінимих не має
2. Не в одному Клімчуку справа
3. Я не для того в переписку включився щоб Петровича засуджувати (хоча в нього гріхів теж достатньо), а для того, щоб тим, хто лінується читати пресу, читати новини, хто "лиже" владцям вказати на існуючі факти, при чому написав лише про ті, які згадались миттєво.
4 Переводити тему в інше русло не бажаю, але і Луцький СГК вгробили, і медицину розвалюють, і бюджети розкрадають, і тим що мають управлять не вміють...
5. Майданівці, автомайданівці, інші протестуючі - можуть помилятись, але хвала їм за їх нескореність духу!
Відповісти
Всі! чуєте всі! всі за Україну, всі на автомайдан, банду нажче плінтуса!
Відповісти
А ще згадайте спреди замість масла в шкільних закладах, Згадайте спроби працевлаштуватись в системі освіти чи медиціни, згадайте вартість благодійних внесків в ДНЗ, школах і т.д.
Відповісти
"Ни одной из книг президента, изданных типографией, которая уже два года перечисляет ему авторские гонорары, не удалось обнаружить ни в библиотеках, ни в магазинах."
пане Рейдер, може Ви знаєте де її можна купити?
Відповісти
Слава Україні!
Відповісти
а слабо взять в руки кравчучки и пешком к леониду макарычу.при нем дачи на кипре новые украинцы строить начали
Відповісти
Не слабо а не логічно. З посліднього треба починати
Відповісти
А середня(Юля) вже сидить!:)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку скликають Автомайдан
08 січень, 2014, 13:40