Нардеп з Волині назвав «Беркут» ордою

Нардеп з Волині назвав «Беркут» ордою
«Беркут» своїми діями нагадує загарбницькі орди Муравйова у Києві в 1918 році, - вважає народний депутат Україні від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Так він прокоментував партійній прес-службі бійки між «Беркутом» та протестувальниками в Києві 10 січня.

«Дії «Беркуту» біля Києво-Святошинського районного суду Київської області нагадують безчинства орд Муравйова у Києві в 1918 році. Тоді окупанти з Росії прийшли, щоб знищити українську незалежність. Сьогодні ж у столиці засіли внутрішні окупанти, на службі в яких перебувають свої спецзагони, які б'ють людей, жінок, депутатів. Покривають сумнівні та замовні рішення судів та захищають цей режим від народу», - наголосив нардеп-свободівець.

Анатолій Вітів зазначив, що уся відповідальність за те, що зараз відбувається у країні та на вулицях столиці, повністю лежить на президентові-узурпаторові Вікторові Януковичу.

«Центр керування цими загонами розташований у Межигір'ї. І саме на його власнику лежить повна відповідальність за ситуацію в державі. Станом на сьогодні Янукович повністю узурпував владу в країні. Він і його оточення давно перейшли точку неповернення у боротьбі з українцями», - мовив він.

«Тому Віктору Януковичу годі сподіватися, що йому вдасться піти з посади як Леоніду Кучмі та уникнути відповідальності за свої дії. Я впевнений, що Янукович та усі його поплічники постануть перед народним судом. І це буде актом торжества справедливості та початком очищення країни», - підкреслив Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
називаю верховинцем зателепаним...
Відповісти
За наїзд позашляховиком помічника судді на матір трьох дітей, яка в результаті померла - від "гуманного" суду через пів року амністія. А троє дітей залишилися без матері! Отаке верховенство права та справедливості в нашій країні!
Відповісти
http://censor.net.ua/photo_news/238839/umirayuschiyi_donbass_edinstvennyyi_biznes_razborka_nicheyinyh_domov_fotoreportaj
Відповісти
Луценко, як був міністром міг розігнати Беркут ,залишити його без зброї і кийків, назвати "Горобцем" або "Голубком". Але він тільки грошики приймав чемоданами. А зараз забувся що він не недоторканий і хотів відктити громадську вбиприймальну для своєї "депуташі" прямо в автобусі беркута, за що і відгріб
Відповісти
Грошики будут грести и те, кто прийдет вместо Януковича и компании, они туда за этим и рвуться. А Беркут и милицию розг снять глупо, они выполняют свою роль. Позвони в милицию и скажи про людей с оружием. Приедет не обычный ППС, а Беркут. Причем приедет в течение 5 минут максимум. Да, при их зарплате они трусят народ, который попадает под руку. Так это надо реформировать, а не убирать вовсе. Посмотрите на на страну - милиция, учителя, врачи, чиновники просто не выживут, если не будут получать взятки, благодарности и прочие доп доходы, им есть будет нечего. С этого и надо начинать, но ни один оппозиционер что-то не предложил путей исправления ситуации, про власть уже и не говорю. Это означает, что вместо одного Януковича есть шанс получить другого, но еще не наевшегося.......
Відповісти
Свобода - орда безтолкових крикунів, горлохватів і провокаторів.
Відповісти
Навить мусар з беркуту правильно каже дали уроду луценку по теме . Коли були при влади уроди треба було тоди решать вапроси.
Владу охороняють менты - нема ментив нема влади. а способив як це зробити дуже багато. етих пидарасо.. дохера але нас бильше
Відповісти
Ще одне грандіозне протистояння українців проти покидьків з беркута. Кілька десятків травмованих, деякі дуже серйозно. Псів змусили зняти шоломи - тепер знаємо хто буде сидіти і платити постраждалим, і не тільки!
Відповісти
Беркут, милиция и все остальные силовики призваны охранять и защищать Законный порядок. Почему люди, которые бросают в них камни, применяют газ удивляются тому, что получили дубинкой. Кого-то из мирно идущих по улице бьет Беркут? Нет. Милиция хоть и прогнила, но ее надо не устранить а реформировать, сделать престижной. Кто-то должен ловить воров и бандитов? Анархия сейчас не нужна. Не нарушайте принципы мирных протестов и кровь не прольется. Это власти не надо, это надо тем, кто хочет под кинуть дровишек в огонь протестов.
Відповісти
ти де живеш Guest? так вони и роблять бьють и ВБИВАЮТЬ, гвалтують и ржуть сук.. що им ничого небуде. А органи яки захищають закон и порядок повини буду - але це не вони всих звильнити половину засудити
Відповісти
Усіх міліцонерів, котрі вчинили побиття під судом, було перефотографовано. Усіх їх було змушено відкрити свої обличчя. Усіх їх, під охороною активістів, було спроваджено цілими і неушкодженими через "коридор" ганьби, від автобусів – до РУВС. Через місяць, через рік або навіть через двадцять – ті з них, чию вину буде встановлено справедливим судом, ОБОВ"ЯЗКОВО будуть відповідати за те, що сталося під Святошинським судом
Відповісти
За перегородження дороги дають 6 років в'язниці. Незаконне формування тзв. "Беркут" лупашив вчора людей на ліво і направо. Побили навіть екс міністра МВС Луценка. Все це відбувається на тлі економічного занепаду України, величезного дефіцину бюджету, нових держ. боргів і нездатністю влади стабілізувати і підняти економіку країни, відповідно і добробут людей. Мордоворот з мінфіндоху видає накази про віджим більш як 37 000 підприємств з особистою відповідальністю обласних податківців перед ним.
Відповісти
7000- не зростання статків сина (офіційне тільки) за3 славних роки треба орден давати.білгейтс пацан.мало в світі прикладів на такі суми за такий час.а якщо взяти середні показники по державі то перший раз в світі в джоларовому еквіваленті це точно.є чим гордитись.
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині назвав «Беркут» ордою
11 січень, 2014, 12:38