Стало відомо, хто переміг на виборах у Луцьку

Стало відомо, хто переміг на виборах у Луцьку
На довиборах до Луцької міської ради у виборчому окрузі № 5 перемогу здобула заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці — Новий Луцьк» Ірина Констанкевич (на фото).

Такими є результати підрахунку голосів на двох виборчих дільницях.

Основний суперник Констанкевич - свободівець Микола Федік - відстав на 92 голоси.

Нагадаємо, загалом на виборах у Луцьку 12 січня проголосувало 1936 виборців. Це становить 37,7 % від загальної кількості виборців на окрузі. Всього на окрузі – 5129 виборців.

Голоси за кандидатів розподілилися таким чином:

Ірина Констанкевич (Благодійний фонд нардепа Палиці) - 972 голоси "за" (18,9 % від загальної кількості виборців на окрузі);
Микола Федік (ВО Свобода) - 880 (17%);
Валентин Сінєльніков (Партія регіонів) - 34 (0,7%);
Віктор Ющенко (КПУ) - 3 (0,05%);
Не підтримали жодного кандидата - 21 (0,4%);
Недійсних бюлетенів - 26 (0,5%).

Довідка

На окрузі працювало дві виборчі дільниці: у приміщенні Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 (вул. Львівська, 28) – дільниця № 19011, та у приміщенні Луцького національного технічного університету (вул. Львівська, 75) – дільниця № 19010.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 122
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
всё купим и всех
Відповісти
нам що більше не вірять, що ж нам далі робити, працювати ми не хочем....
Відповісти
"Свободі" і опозиції вірять, але треба грати по правилам виборчих кампаній, ви намагались, але поки не вийшло..."бариги" поки що рулять..але програш мінімальний, 17% для "Свободи" у Луцьку непогано...треба, щоб люди йшли більш впізнавані, і вони працювали постійно на своєму окрузі, бо, думаю, коштів на покупку прямих ефірів і авторитетних людей на окрузі у "Свободи" немає..не говорячи про прямий підкуп виборців..
Відповісти
http://www.st-dialog.ru/wp-content/uploads/2012/08/074.jpg
Відповісти
А що свобода може і робить? Що зробила? Так язиком плескати та мордяки бити то кожен може а реально грамотних людей серед них лише 3 і це в усій Україні. Сміх та й годі. Ще Гусь такий самий як вони розумний)))))))))))))
А Регіони - гівно з общяком у межигірї у вигляді золотого унітазу.
Відповісти
Якщо підрахунок голосів був справедливий, то лучанам 5-го округу ганьба. Невже Ви не бачите, що той Палиця робить, як він представляє інтереси своїх виборців у ВР. Ще й взяли вибрали таку ж і у міську раду. Де в Луцьку буде порядок, якщо виборці такі немудрі і сліпі.
Відповісти
слід було і чекати.Такий мутант як Палиця "Свободі"явно не під силу.Але це не є програш і поразка свободівців.Микола вплотную ішов з Констанкевич і це теж приємно бачити,що народ починає правильно розуміти і реагувати на викиди олігархів,що гроші скоро кануть в Лету.
Відповісти
Обіцяли 100 гривень,а як прийшлось до діла,то телефони виключені.Халепа,а я так надіявся на них
Відповісти
Так що ж ти, Федік програв, за що тобі 100 гривень? У нас Свобода бідна.
Відповісти
ГАНЬБА
Відповісти
ось коменти справжніх європейців
окрім національного звіра ЖАБИ і гордитися нема чим
Відповісти
Що це за потік гімна????!!!! Палиця єдиний депутат за всі часи що справді вкладає гроші у місто і витрачає їх на васссссс лучани!!!!! Цінувати треба і обирати людей які працюють разом з ним! Тоді в цьому місті буде порядок. А не голосувати за свободівців-запроданців які нічого не зроблять для вас!Тож радійте!! Міська рада починає оновлюватися а що буде в 2015 році...
Відповісти
Потік гімна вливається в міську раду ще одним представником розпальцьованого.Люди чим ви думаєте,а для опозиційних сил-це серйозний сигнал,треба зняти корони і бути ближчими до людей.тушка-олігарх своєю липовою благочинністю пре,як танк, а ви язиками плещете.
Відповісти
А чого липова благочинність що засліпило не бачите її? А потік гамноїдів влився в міську раду ще 2 роки назад і тепер бояться що на наступні вибори буде їм гаплик! Краще тушки олігархи ніж дармоїди депутати які сидять і за гроші кнопки нажимають
Відповісти
Так ми й те робим, що міняєм одне гімно на інше,а потім скиглим.Набридло.
Відповісти
Докторант, кандидат філологічних наук, то для вас не факт??? Спочатку доростіть самі, а потім, як ви виражаєтеся "плещіть язиками"
Відповісти
ваш ректор подобається.фізкультурник-зять -митник-ректор-проффесор.молоток.чєчетов тоже ступіні має.повище всіх ваших патронів..а результат
Відповісти
Палиця, єдиний депутат, який не відвідав жодного засідання комісії. Ми не інвестора вибирали, а депутата!
Відповісти
Всі обирали свого олігарха навідь окремі свободівці за нього і його кандидатури постійно голосують
Відповісти
То поставте йому памятник, носіть квіточки і падайте на коліна! І взагалі перейменуйте Луцьк в Палицьк, бо скоро тут все буде імені Палиці! А нарахунок вкладає гроші в місто, то ж не свої вкладає, а ті що вкрав, будучи депутатом. До речі, скільки разів він був на засіданні ВР і скільки законопректів запропонував? А коли він був у Луцьку останній раз? А про таких, як ви, Шевченко писав "за шмат гнилої ковбаси..."
Відповісти
за Віктора, вочевидь, навіть родичі не всі проголосували
Відповісти
Свобода звозила людей маленькими білими бусами зі всього округу, люди казали - якби не привезли, то я й не голосувала б за ту свободу.
Відповісти
А перед тим кричали по всіх усюдах про те, що Констанкевич хоче здійснити підкуп і влаштувати довезення людей до виборчих дільниць!!! Отакі свободівці - чесні, порядні, зовсім ні разу не крадуть і не втілюють чужі ідеї. Якщо вони самі розцінювали організацію маршрутних перевезень до дільниць як підкуп, про що це свідчить? Правильно, про те, що перемога їм була потрібна будь-якою ціною і чхати їм на виборців з Високої вежі Луцького замку нашого древнього князя Любарта!!!
Відповісти
Нам потрібні негайні зміни у Луцьку. Трубам водопроводу 40 років, доріг та тротуарів у дворах немає. Тіж майданчики. А політикам на мітинги-кричати та скакати...


Відповісти
І ніяка міська рада ні мер сьогоднішній вам не допоможуть провести нові труби. А Палиця Констанкевич Поліщук і надіюся вмайбутньому до них приєднаються достойні люди- зможуть!!! Бо це новий підхід! І врешті решт яка вам різниця де палиця гроші бере краде заробляє це його власна справа, головне скільки людей він підтримав скільки місту дав скільки дітям інвалідам дав!!?? Ніхто ніколи не робив стільки для міста! Дякувати треба а не поливати багном нормальних людей.
Відповісти
Купляти виборців-це не новий підхід просто дієвий.Нажаль. Знаючи,як палиця купляв собі мандат,як поліщук опинився в міськраді, знаючи про його "продуктивну діяльність" в парламенті- переконаний користі від цієї "команди" для міста повірте вряд чи буде.
Відповісти
релігія таки може бути опіумом для народу. саме про це можна сказати на прикладі отця Володимира, священника УПЦ автокефальної, який агітував за Констанкевич як послідовниці віри і отримав 30 тисяч грн на свою церкву і невідомо скільки - на особисті потреби.
Відповісти
Замість того, щоб осуджувати, візьми і сам занеси в церкву хоч 5 гривень
Відповісти
Знаю Отця Володимира як чесну і порядну людину. Окрім того, до нього у церкву ходив покійний Андрій Калахан. По-вашому, він повинен бути вибірково вдячний пастві, яка дає пожертви? Калаханам він також дякував, коли вони на церкву жертвували
Відповісти
дивно. у 2010 році за Андрія Калахана голосувало 401 виборців. За Миколу Федіка більш ніж у 2 рази більше. і всерівно кандидат від олігарха зуміла скупити своє...
Відповісти
А за цим стоять БАБТИСТИ та віруючі багатії,власникі "фабрік-заводів, газет-параходів" з такою як Християнське Життя!
Відповісти
Слухай ти знавець релігій! Баптисти так не тріпаються як ти а реально людям допомагають. А те що вони заможні то хай тебе не давить!!!!!
Відповісти
Баптисти натуральна секта.
Там всі зазомбовані.
Маю 3 живих приклади.
Втрачені люди, власних думок не має, все запрограмовано.
Відповісти
Це дуже по нашому, по Українські! Бігати по майдану у вишиванці та клястись у патріотизмі та вірності до України і в той саме час рідну мати готові продати за 100 гривень. В такі моменти розумієш Радянську владу, яка в свій час забрала в людей право вибору і дійсно для чого мавпі великі ресурси їй потрібен банан вже і негайно.
Відповісти
Та тут не за Палицю голосували, а за пані Ірину. Вона файна ).
Відповісти
Команда Палиці - допомагає!!! І це факт. Ірина реальна та вагома особистість для вашого округу. Не вірите зверніться за допомогою і подивіться, а не лепечете язиком!!!!!!
Відповісти
собака лает, караван идет)
Відповісти
іде ло своєї ями
Відповісти
Все ясно. Янукович - наш президент до скону. Виздихайте пошвидше всі, хто голосував за 100 грн. Тоді може й ми побачимо світло в кінці тунелю.
Відповісти
100 гривень "Свобода" давала, молодняк, ти не в курсі!!
Відповісти
В Луцьку перемогли гроші.Скоріше всього нечесно зароблені.
Відповісти
Ну а хто винний, що у "Свободи" нема грошей і вона не вміє їх заробляти, а тільки красти(Вікторов)?:) Бо нероби і горлопани! А вміли б працювати, а не красти і крисити - то і гроші б були і людям би допомогали і люди б голосували...!:) А на одних гаслах "Ганьба", "Слава Україні"...далеко не заїдеш, що і підтвердили вибори!!! Далі буде...
Відповісти
"Свобода" - ганьба!!! Кусайте себе за... одне місце! Брехунам, хапугам, провокаторам, неробам - НІ!!! Громада сказала своє слово!!!
Відповісти
На жаль, наші свободівці окрім "геть", "ганьба", більше абсолютно ні на що не спроможні. А дії фонду, до якого причетна Ірина, більш, ніж очевидні. То про що тут шепочуть усілякі "Сєриє"? Є люди, яким, скільки не вкладай у розвиток громади, - в упор не бачать і бачити не хочуть. Отаким, дай Бог, повернуться їхні прокльони
Відповісти
А цей фонд здатний з бандитської держави зробити нормальну? Запроданці злодіїв, або порозумнішайте, або виздихайте!
Відповісти
Вибирали депутата в міськраду. А на рівні держави добре бачимо, на що "здатні" ті, що здатні лише верещати, аж заплюватися. А дії - на рівні першокласників-двійочників - тільки їздити та "х.." на заборах писати!
Відповісти
Вітаю Ірину!!!Молодець!А ще якісь люди голосували за того фєдіка?Нерозумні.Такі люди як Палиця і Констанкевич готові працювати для нашого міста!
Відповісти
Молодець! Підійдеш у понеділок із заліковкою.
Відповісти
Працює-це коли вулиці замітає і хліб пече, а бандитські гроші роздавати - це не робота, а банальний підкуп. Прикро, що люди на це ведуться. До речі, зараз Палиця працює у Верховній Раді, а коли він там був останній раз??????
Відповісти
А ви вже звідки знаєте як він ці гроші заробив???!! Невже бути заможним це ганьба???!!!! А люди ведуться на те що вони реально бачать!!!! А бачуть вони реальну допомогу!!!! Ну що ж люди такі в нас!!! Не вміють приймати дійсність! Чи вам краще бідноту якусь обирати яка ні собі ні людям допомогти нічим неможе!!!! І не важливо що палиці немає у верховній раді он сидать пару голубців там від волині і що якось життя міняється чи покращується в луцьку???!! Ні!!!! А хтось не сидить і робить нашому місту!! Дякуйте і вмійте сприймати адекватно багатих людей!
Відповісти
чого так багато пафоса? Це у нас "Укрнафта" така біла і пухнаста, де держава протягом багатьох років не могла провести зборів акціонерів? Чи у нас т.з багаті люди побудували ці свердловини, чи Кременчузький НПЗ? Якщо ви хочте говорити про багатих людей, то говоріть про людей, як, наприклад, ірландець Юз побудував завод в нинішньому Донецьку( колишній Юзівці), чи америкосівських багатіїв, які будували з нуля залізницю, сталеплавильні підприємства і т.д. а так це просто люди, які експлуатують, все, що було зроблено до них.. Добре, що хоч Буковель зробили на ці накрадені кошти...
Відповісти
Якщо ви вважаєте, що допомога людям полягає у роздаванні грошей, якщо ти при владі, то це ваше право. Я ж, можливо, романтик і вважаю, що допомагати людям - це робити так, щоб в нас були чесні судді, гарні лікарі, дотримувалися права і свободи громадян і т.д. Мені не потрібні подачки від багатих людей, мені потрібно, щоб нормально функціонувала держава, де я почувалася б захищеною і сама змогла б заробити. А дякувати за кістку, яку кинули після того, як з неї обгризли мясо - пробачте, не хочу! Ви теж на Палицю працюєте, що так його захищаєте?
Відповісти
Ні я не працюю на Палицю але можливо хотіла б у майбутньому. Знаю їхні підходи результати врешті решт знаю людей яким він допоміг. Ну давайте відверто людина живе закордоном знає що таке гарне достойне життя багато бачила це логічно що він хоче нашемісто зробити кращим те місце деживуть його батьки родичі друзі. Ну скажіть ну який би він небув але хто робив більше дляЛуцька НІХТОООО!!! Є багато негативу а якщо конкретно що Палиця зробив поганого? Та нічого!! Ну чого не можуть люди згодитисяз тим що вінбудує центри що він підтримує талановиту
Відповісти
Молодь, що він допоміг стільком дітям інвалідам а пенсії а відпочинок у буковелі та багато іншого. Я ТЕЖ НЕ ХОЧУ ПОДАЧОК І МРІЮ ПРО ДОСТОЙНЕ ЖИТТЯ У НАШІЙ КРАЇНІ. АЛЕ КВАЛІФІКАЦІЯ ПОДАЧОК ЯК ЦЕ СПРИЙМАЮТЬ ДЕЯКІ ЛЮДИ тут дещо відрізняєтьсявід прямого значення цього слова. Жаль що мало хто розуміє! Свобода взагалі на ці вибори тупо вкрала майданівські гроші які приносили люди і вірили що
Відповісти
Ці гроші підуть на добрі цілі. Але виявилось що це ж справжнісінька голота.придбали за ці гроші собі телефони планшети!! Про що ми говоримо кого з ким порівнюємо!!!
Відповісти
приватизація так звана.і подальша дойка держаних підприємств то тільки на благо пішло..найбільші аферисти світу-дніпропетроськ або донецьк.всі решту подтанцовка...як говорив клімчук -і мер донецька і шишацький з полісся..не дивно
Відповісти
Результати свідчать, що наші містяни спостерігають та аналізують, а не просто ведуться на дурнуваті гасла. "Свобода" скомпроментувала себе навіть тим, що на цих виборах вела огидну кампанію оббріхування Ірини (чомусь ні на комуніста, ні на регіонала не лили бруду, бо не бачили там конкуренції). Ніщо не завадило б віддати повну перевіагу Федику, навіть отримавши 100 грн (що повна маячня). Сподіваюся, що при хильники Федика рано чи пізно також прозріють.
Відповісти
Логічна думка. Цілком!!!
Відповісти
Ви тільки подивіться на риторику наших "демократів": мавпи, запроданці, повиздихайте... Ото маємо "ближніх". Схаменіться, злобні карлики, бо всі побажання комусь - вертаються сторицею!
Відповісти
Серветку позичити монітора протерти?:)
Відповісти
барышня секси
Відповісти
Радію! Ірина Мирославівна буде хорошим депутатом! Бо зараз партійна приналежність мало вирішує долю кандидата, люди звертають увагу, в першу чергу, на особистість
Відповісти
Долю кандидата вирішують гроші і продажне бидло.
Відповісти
Троль опозиційний
Відповісти
Дуже дивуюсь,як лучани досі не розуміють,що олігарху Палиці треба влада,щоб пропихати свої брудні оборутки.Він купує в більшості бюджетників, зокрема, освітян,які є заложниками ситуації.Бюджет розкрадають "буратіни і Ко",а зміцнювати матеріальну базу шкіл, допомогу хворим дітям, підтримку талановитим доводиться брати у таких як цей Палиця,Ганьба владі,яка перетворює лучань у жебраків!
Відповісти
"буратіни і Ко" - щось логики нема!:) "Буратіно" ходив з опозицією на Майдан і ви всім стадом за ним "хто не скаче..." кричали, а тепер що - брудом поливаете?:) Ото так само і у тої трійці на Майдані у Києві буде! Вам аби до корита, а там... любі методи у хід ідуть! А влада тут до чого? Хіба провладний кандидат йшов і від ПР? Ви вже пургу не несіть! А то вже все, що б не відбулось... в усьому влада винна?! А під своїм носом не пробували щось шукати?:)
Відповісти
Ага ганьба місцевій владі!! І слава таким депутатам як Палиця!
Відповісти
Слизька дамочка.....от і пролізла...
Відповісти
нарешті народ починає розуміти,що крикуни з майдану і фашисти з свободи нічого більше не вміють робити,крім кричати на майданах і закликати до страйків та революцій.
Відповісти
Якщо Свобода така недолуга, що програє вибори, чому тоді опоненти не ведуть чесну кампанію,коли вони такі розумні і правильні?Хай би були чесні вибори на усіх рівнях, щоб люди могли вибирати достойних кандидатів, а не купуватися за копійки
Відповісти
Де була ваша гідність на виборах? Прийшло близько 40 відсотків виборців на дільницю, і то половина голосували за гроші. Ганьба.
Відповісти
Так дайте людям деньги))Проголосовало 2000 чел. Даже если всем раздать по 100грн - 200 тыс.грн. Если вы не можете 200 тыс. насобирать для выборов, на хрена вы нужны городу? Попродавайте машины свои или квартиры, "патриоты" - выиграете выборы в след.раз!)) Ну или "ганьба", конечно...
Відповісти
Стояли майдани, люди перебувають в ейфорії, піднесення і боротьба...А на ділі - все по старому.
Відповісти
Тот факт, что сволота отсосала, не может не РАДОВАТЬ!!!
Відповісти
Для чего был Майдан, если мы имеем такие результаты выборов?
Відповісти
для того и был, кэп.
Відповісти
а що майдан це корова яка годує стадіони ставить ліки дає стіпендіі
Відповісти
У нищих гордости нет!!!Что ви хотели? Вот вам и МАЖОРитарка!!!Ну те Палици хоть не МАЙДАУТИЕ и к улицам и памятникам не лезут!
Відповісти
от цікаво,на майдані закликають до страйку, шось я мало вірю що будуть страйкувати фірми Кличка, заводи Порошенка... знову намагаються вирішувати свої питання за рахунок народу
Відповісти
Ще хтось вірить у майдани, революції? Хто не скаче той москаль, а хто скаче - той остався з носом.
Відповісти
І знову Палиця порвав всіх.Як і у нас на 10 окрузі в серпні. Знову таж сама картина як що зібрати всі голоси всіх кандидатів від парламентських фракцій все одно би Палиця виграв,ось і робіть висновки. Війни ідеологій на мажоритарці вже давно не має-є війна капіталів!!!
Відповісти
Идеологии хорошо идут в сытом обществе. Конечно, тогда по спискам провести выпускников ПТУ с горящими глазами и секретарш с длинными ногами заманчивее..
Відповісти
Ну Ірино Мирославівно, ну молодець)
Файна тьотка, захоплююсь нею)
Відповісти
Гидко що лучани показали свою свідомість на рівні донбасу,не гроші треба брати від бандитів,а владу і систему міняти.Себе зневажаєте- то хоч дітей рабами не робіть!Б И Д Л О ! ! !
Відповісти
От якраз і не показали, бо тицяла гроші виборцям Свобода, і не перемогла
Відповісти
то лі ще буде у 2015 на виборах з 50 депутатів 40 фонд тоді у місті будуть свій мер дороги і т д є з кого спитати бо зараз що питати з опозиціі самі думають за себе та самі голодні
Відповісти
Всі знають,що для вас депутатство у міській раді - це ширма,а походи на Євромайдан - це шанс прикрити своє брудне нутро.Не радійте- це тимчасово!
Відповісти
черговий програш опозиції стає тенденцією. лучанам треба хліба і до хліба. і ніякі політичні видовища, патріотичні танці і європейські лозунги їх не замінюють.
Відповісти
Ваша файна тьотка якби не була у фонді Палиці вжитті не виграла б .Хто її ще рік тому знав ? Студенти університету? Кандидатів наук у місті сотні, а ви їй співаєте диферамби ніби вона Америку відкрила.А от те ,що слизька та далеко проліле, так це факт .Палиця, Кравчук зробили їй зелену вулицю, але від цього вона отримала більше зневаги, ТОМУ ЩО ВИБОРИ ВИГРАВ ПАЛИЦЯ , А НЕ констанкевич йшла б без його грошей набрала б пару голосів, а тепер кожну копійку мусить відпрацювати ...
Відповісти
А хто такий твій Федик? В нього ще молоко на губах не обсохло, а вже преться! Воно в свому житті десь працювало, щось вміє? Але дивлячись на наших місцевих депутатів від "сволоти", то такі "робітники", що слів нема! Тільки для себе землю хапають!!!
Відповісти
що він вкрав?що краде?хто в нього батькі?тесть хто?полішукам можна і пообіцяти..потім з газет розкажуть що "дали"..головне напрямок тупим задати..а вони самі попруть...костомашкі з столу хазяїна як ждали так і ждуть..вам би праститутам окремо організувати разом з шулєрами вашими палицями місцину..щоб там ви чекали коли він вкраде в усіх та схоче вам з того щось кинути..ви асобі бо вам на вуха шептали?вже все..такі самі..ждіть ..дітей тоже рачком стояти учите.вам не дали то їм дадуть?дадуть по самі гланди!потім сидіть по кухнях та жалійтесь одне одному на все і що нічого не робиться,всі мовчать ,про зарплати та ціни в польщі розказуйте,а тут нема достойних-а там...бикі колхозні перед мясокомбінатом коляра славите...
Відповісти
Продадуть за 100 жидівських гривників усе - і Україну і майбутнє і своїх внуків. Етнос, який далі корита перед собою нічого не бачить.
Відповісти
Так то ви сплутали,по 100 грн Свобода роздавала
Відповісти
то гроші коломойского...
Відповісти
Хто сумнівається, що Палиця буде мати як мінімум 15 депутатів мажоритарників, а потім купить ще 15 з інших партій та сформує щось подібне "Рідна Волинь" у облраді.Та безперечно проведе свого мера!!!Той в політиці ні чого не розуміє!Комсомол Волині радіє такій тенденції, так як яка різниця хто буде біля кормушки міста! Але при наймі "Палиці" не лізуть до перейменування вулиць та дошок різним фашистам.Яка різниця Лучанам капіталісти зі "Свободи" чи від "Палиці"? А ми з "двох зол" вибираємо най меньше!!!!
Відповісти
стати людьми.
Відповісти
вся родословна палиці червона.син перших начальників міськради.тесть голова кпу ковельщини,робота на одного з неостанніх людей ще при союзі в місті брєжнєва...Янукович тоже менше зло..в деяких країнах Африки гірше..
Відповісти
родословна голуба, той програє
Відповісти
http://www.st-dialog.ru/wp-content/uploads/2012/08/074.jpg
Відповісти
http://www.st-dialog.ru/wp-content/uploads/sovetskie-plakaty/957.jpg
Відповісти

"Демократия в США и Украине одинакова. У них Президент - кениец Обама, у нас премьер Азаров - представитель нацменьшинства", - Чечетов. ВИДЕО
Відповісти
А чого на Волинь надсилають парашутистів галичан? Вже краще Палиця-той хоча б народився в Луцьку. А Вітів хай обирається головою сільради якоїсь карпатської кошари!!!
Відповісти
треба крепкіх господарників..вон в бєлорусі всі безпартійні.батька на мєсці і живуть не паряться...треба заніматись економікою..відроджувати колхози та заводи..так то я девлюсь клімчук правильно говорить..діло може дойти до голоду..хай ці будуть..ато русскі отключать газ і шо робити будеш?зіма...болтати язиком всі можуть а ти роботу дай..хоч в хфонді якомусь,хоч карусельщика..їм шо вони красти всі будуть..ех треба тільки просити щоб спіртне не поднімали по цєні..бо то завал..
Відповісти
Як завжи виграють ті, хто вдало сосуть....
Відповісти
О, та ти в цьому СПЕЦ
Відповісти
не відволікайся
Відповісти
Де моїх обіцяних 100 гривень?Ходили агітували за Констанкевич,а получіли фіг телефони виключіли і кінули людей.Так не робиться
Відповісти
Брехати також треба вміти. Навчись спочатку
Відповісти
Я тоже слышала за 100грн.,только наобещали и всё.Где они?
Відповісти
А "собода" чесніша як обіцяла, так і заплатила!
Відповісти
люди правильно роблять ..всі красти будуть..хай платять поцькове..юля зс сімферополя что нє ясно -спрашивайтє...розтолкую.
Відповісти
Навіть революція не завадила сволотівцям продавати округи. Продали Пилипишину 223 округ в Києві. В Луцьку продали Палиці округ покійного Калахана. Не здригнулася рука.
Відповісти
От така вона "Свобода"
Відповісти
мда...то через них азаров не підписав асоціацію,пту ти той..через них?да?правду казав чєчєтов що з ними в європу не візьмуть..подставили презідєнта
Відповісти
Та тут пів штабу свободи сидить і нісенітницю плете.назвіть бодай 1 людину, яка вклала в Луцьк за 10 років стільки коштів, скільки Вклав Палиця за рік? І зе 1 - доречі Палиця один з небагатьох хто оприлюднив свою декларацію про доходи (я мовчу про зубного лікаря яника який за ріу на 20 мільярдів налікував зубів)
Відповісти
Щось я не бачив у декларації Вітіва нового Форда Мондео 2013 року народження. Своїм сектантам він розказує-що то йому брат подарував тачку. Мабуть за дурнів має!!!
Відповісти
так тупо..куда твої касіри дивляться..
Відповісти
там на роботі
Відповісти
Народ визначіться чим повинен звйматись депутат місцевоіі ради коли державі все що звязано з життям міста до одного місця вже двадцять років тому на місцевому рівні треба думати про розвиток міста і створення нормальноі інфраструктури а проаналізуйте вибори в єропі чи америці там що не вкладають заможні гроші в своіх кандатів але там виборці аналізують виконання обіцянок а законністю фінансів займаються відповідні органи а не крикуни яким бідний погано і заможний теж а свобода сьгодні бореться з тим кого своім проти всіх привела до влади


Відповісти
Ці олігархі Палиці не чесні і їм більше не повірять один дурьож
Відповісти
http://censor.net.ua/photo_news/266398/litsom_v_ikru_kak_otdyhayut_irpenskie_deputaty_fotoreportaj
Відповісти
замість міськради..
Відповісти